פורסם 2003 במאי 2022 שנים בשום אופן לא.המוד פועל רק על מספר מאוד מצומצם של כרטיסים, ואני בספק אם כרטיסים אלו עדיין קיימים בכלל בשוק.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים במקרה לי יש אחד כזהתראה את מה שיש בחתימה שלירק תוריד את הפרוכי בחנות הייתה אי הבנה עם הספקאז מחליפים לי כי שילמתי על פרו!
פורסם 2003 במאי 2022 שנים במקרה לי יש אחד כזהתראה את מה שיש בחתימה שלירק תוריד את הפרוכי בחנות הייתה אי הבנה עם הספקאז מחליפים לי כי שילמתי על פרו!אם הוא יכול לתפקד כ9700 עדיף לך לשמור אותו..
פורסם 2003 במאי 2022 שנים אני לא מתכוון להתעסק עכשיו עם חומרהולהוציא נגד להלחיםוכשעושים את זה בעזרת תוכנה אז יש קצת בעיותאני מעדיך לחכות שיגיע הפור בהזמנה שלי שיחליפו לי..
פורסם 2003 במאי 2122 שנים לא בכל ראדון זה יעבוד, גם אם זה יעבוד יש סיכוי גבוה שתתקל בבעיות.אני מכיר מישהו שקנה ראדון9500 128 מגה כדי לעשות את הסופטמוד וגילה שאי אפשר כשהוא קיבל את הכרטיס.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים בוא נגיד שהכל זה חרא...למה:Softmodאולי יביא לך קצת ביצועים אבל בחיים לא תתקב\תגיע לכרטיס שאליו אתה עושה את הסופט-מוד.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים בוא נגיד שהכל זה חרא...למה:Softmodאולי יביא לך קצת ביצועים אבל בחיים לא תתקב\תגיע לכרטיס שאליו אתה עושה את הסופט-מוד.זה ממש לא נכון . אם המוד יעבוד כמו שצריך אז אתה תקבל חיית ביצועים במחיר מוזל אבל רוב הסיכויים שלא...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר אני חושב שבין השורות שם כתוב שהPCB צריך להיות של R9700 בלבד ולא אף PCB אחר.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני רק רוצה לעדכן למי שעושה ...אני עשיתי את המוד לא קרה כלום...אבל אחרי שהווינדוס עלה המסך ניהיה שחורורק שתי נקודות ירוקות עליו לא הלילחץ... עושים ריסאטראטנכנסים לסייפ מוד עושים UNINSTALL לדרייבר המשופץ...והכל חוזר להיות רגיל...לפי דעתי שווה לנסות את המוד אין מה להפסיד בהצלחה לכם !
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני רק רוצה לעדכן למי שעושה ...אני עשיתי את המוד לא קרה כלום...אבל אחרי שהווינדוס עלה המסך ניהיה שחורורק שתי נקודות ירוקות עליו לא הלילחץ... עושים ריסאטראטנכנסים לסייפ מוד עושים UNINSTALL לדרייבר המשופץ...והכל חוזר להיות רגיל...לפי דעתי שווה לנסות את המוד אין מה להפסיד בהצלחה לכם !תסביר על המוד בבקשה ותן מדריך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.