עבור לתוכן

מה אתם אומרים על fx-5600

Featured Replies

פורסם

כדאי לי לקחת אותו ?

יש לי תקציב של 1200-1400

אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?

פורסם

רדאון 9500 פרו הוקף אותו בבצועים והוא עולה גם בטווח מחרים שנתתה

פורסם
  • מחבר

אבל אתה בטוח ש 9500 תומך ב DX9 ?

ואם כבר אני ילך על fx5600 תוכלו להמליץ לי על חבר וסוג?

פורסם

אל תקנה! :nono:!!!!!!!!!!!!!!!!! בשום אופן FX5600 רדאון 9500PROהרבה!!! יותר טוב ממנו והוא תומך בDX9 וגם יש לי כזה והוא מצויין ;D

אים כבר תוסיף עוד 200 ש"ח וקנה radeon 9700pro הוא בכלל הרבה יותר טוב מ fx5600

פורסם

אל תקנה את ה-5600! קנה את ה-9500 PRO, ואם כבר יש לך 1400 ש"ח אז תוסיף עוד 300 ש"ח ותקנה 9700 לא-פרו של הרקולס. שווה!

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה החלטתי אני ילך על fx 5900 ultra סתם :D

כנראה אני יקח את ה R9500 נשמע טוב

תודה רבה.

פורסם

אוקיי תודה החלטתי אני ילך על fx 5900 ultra סתם :D

כנראה אני יקח את ה R9500 נשמע טוב

תודה רבה.

איזו חברה??? מתוכנן OC??? אני בכלל הייתי ממליץ לך ללכת על 9700 לא-פרו של הרקולס ב-1700 ש"ח~, אם אתה מוכן לשלם את הסכום הזה.

פורסם

ZigZag מוכרים את ה-Power Color 9700 Non Pro ב-1440ש"ח, בכרטיסים מבוססי ATI זה לא משנה איזו חברה כי את כל הכרטיסים מייצרות שתי חברות, אחת מהם היא Shappire והשניה אני לא זוכר, ככה שהכרטיס זהה.

עם אוברקלוק קטן יש לך 9700פרו, וגם בלי אוברקלוק הוא כמעט ברמה של ה-9700פרו,

שווה להשקיע עוד 40ש"ח ולקנות חיית ביצועים.

שאלה: Nvidia הוציעה גירסה סופית ל-5600Ultra שעוקפת ברוב המבחנים את ה-9500פרו, אז למה להמשיך להמליץ על ה-9500פרו

קודם תבדקו, זה כמו שיצא ה-9500פרו הביצועים שלו היו נמוכים, ו-ATI שחררו גירסה סופית שעלתה על סדרת ה-G4 TI, שימו לב!!!

הנה ביקורת על ה-FX5900 ULTRA אבל במבחן יש גם את ה-9600פרו וה-FX5600ULTRA NEW VERSION.

תסתכלו כמובן על ה-NEW ולא על ה-OLD ותראו שהוא עוקף את ה-9500פרו גם ב-AA ו-AF.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1821&p=22

פורסם

ZigZag מוכרים את ה-Power Color 9700 Non Pro ב-1440ש"ח, בכרטיסים מבוססי ATI זה לא משנה איזו חברה כי את כל הכרטיסים מייצרות שתי חברות, אחת מהם היא Shappire והשניה אני לא זוכר, ככה שהכרטיס זהה.

עם אוברקלוק קטן יש לך 9700פרו, וגם בלי אוברקלוק הוא כמעט ברמה של ה-9700פרו,

שווה להשקיע עוד 40ש"ח ולקנות חיית ביצועים.

שאלה: Nvidia הוציעה גירסה סופית ל-5600Ultra שעוקפת ברוב המבחנים את ה-9500פרו, אז למה להמשיך להמליץ על ה-9500פרו

קודם תבדקו, זה כמו שיצא ה-9500פרו הביצועים שלו היו נמוכים, ו-ATI שחררו גירסה סופית שעלתה על סדרת ה-G4 TI, שימו לב!!!

הנה ביקורת על ה-FX5900 ULTRA אבל במבחן יש גם את ה-9600פרו וה-FX5600ULTRA NEW VERSION.

תסתכלו כמובן על ה-NEW ולא על ה-OLD ותראו שהוא עוקף את ה-9500פרו גם ב-AA ו-AF.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1821&p=22

אני לא הייתי הולך על POWERCOLOR, זאת חברת קבר. :P

הייתי הולך על: Shappire, Hercules, ATi, Gigabyte. לא משהו אחר. נקודה.

עריכה - ומתי לעזאזל תגיע ה"גרסא החדשה" של ה-5600??? מה המחיר שלו??? אני עדיין מעדיף את ה-9500 PRO, ומעניין איך יהיו הביצועים של ה-5900 VALUE... :D

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC כי אני בעקרון ממליץ לחבר והוא אמר שהוא משקיע מקסימום 1400 אז נחשוב לקחת גם את

ה powercolor r9700 בזיגזג

תודה.

פורסם

לא מתוכנן OC כי אני בעקרון ממליץ לחבר והוא אמר שהוא משקיע מקסימום 1400 אז נחשוב לקחת גם את

ה powercolor r9700 בזיגזג

תודה.

תראה... אני ממש לא בטוח לגבי ה-POWERCOLOR. יש למישהו כאן POWERCOLOR וטוען שהוא טוב??? למה לא נראה לי.

אתה לא יכול לשכנע את החבר שלך להוסיף עוד 200-300 ש"ח???

פורסם

אני ראיתי פה אנשים שיש להם את ה-POWERCOLOR ומאוד ממליצים עליו ואומרים שהם משחקים ברזולוציות גבוהות על AA ו-AF עד הסוף והמשחקים פועלים חלק. גם אני כנראה יקנה את הכרטיס הזה

פורסם

אבל למה ללכת על הליבה הכושלת של סדרת NV30?

הייתי ממליץ לך לחכות ולראות מה יהיה המחיר של Geforce FX 5900 VLAUE והרגיל ורק אז לבצע קנייה, כי הכרטיסים כבר בתהליכי ייצור וזה עניין של שבועות עד שהם בארץ.

פורסם

PowerColor בכרטיסים שמבוססים על שבבי הרדאון הם בדיוק כמו Hercules, Gigabyte. FIC וכל חברה אחרת.........

תקראו מה שרשמתי, כל הכרטיסים שמבוססים על שבבי הרדאון מיוצרים ע"י שתי חברות שאחת מהם אני יודע והיא Shappire

ויש עוד אחת.......... ככה שאין הבדל בין הכרטיסים, תקחו את ההכי זול שאתם מוצאים. ;)

יכולת ההמהרה של כרטיס ATI מקורי זהה ליכולת ההמהרה של PowerColor,

כי זה אותו ההיטסינק ואותו הכרטיס בדיוק ואותם הזכרונות.

גם איכות התמונה והביצועים אותו הדבר, מאותם סיבות שזה אותו כרטיס

ואותם הזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים