פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אוקיי ניסיתי, לא עובד. זה אפילו עושה יותר רעש.הקליק לא מגיע מהמגע שבין הלחצן הירוק לפלסטיק של העכבר עצמו (מסביב).. הוא מגיע מבפנים הפלסטיק השחור לבן...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אם אתה חושב כך,שווה לבדוק זאת.אתה יכול להדביק את הבית של הלחצן גם בדבק 3 שניות,או אפוקסי.דבק חם יהיה מוגזם מדי לדעתי.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מה זה אפוקסי, כמה עולה... ??זה טוב:http://www.yamitysb.co.il/catalog.php?id=848??
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אפוקסי הוא דבק חזק,הוא מתייבש אחרי 10 דקות,אבל לייבוש מוחלט עדיף לחכות 24 שעות.אני לא יודע מאיפה אתה קונה,אבל יש חנויות שמוכרות את זה בשפורפרת אחת שמחולקת ל-2,ויש כאלה שמוכרות את זה ב-2 שפורפרות בתוך קרטון.אני לא יודע מה תג המחיר שלו,אבל הוא לא אמור לעלות מעל 50 שקל (ל-2 השפורפרות בקרטון).בכל מקרה,על הדבקה של דבר כזה הייתי הולך על 3 שניות.MuTaTiOn.נ.נשכחתי לומר,ששתי השפורפרות הם חומרים שונים,שיש לערבב ע''מ לקבל את הדבק חזק.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים :lol: מה בדיוק אתה רוצה שהוא ידביק ולאן? *זורם עם הרעיון כי זה משעשע* הוא משער שהרעש בא מפנים הלחצן (הבית שלו),והוא מעוניין לפתוח אותו,ולא יודע עם איזה דבק להדביק כי אין לו דבק חם. MuTaTiON.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר פתחת אשכול במודינג, אז למה אתה מתייעץ פה?אתה לא תצליח להשתיק את העכבר, אתה רק תהרוס אותו.נו אז אנשים, עכבר שקט? מישהו?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אם זה כל כך חשוב לך - לך לחנות הקרובה לבית שלך ותבדוק איזה עכבר לא עושה רעש וגם נוח לך
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים העכברים של לוג'יטק הכי "מקליקים" שיש, עוד לא שמעתי עכבר יותר מרעיש... וזאת בניגוד להרבה מקלדות שלהם שהן ממש שקטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.