פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר,אשמח לעזרה תודה רבה..
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים איזו גרסה של התוכנה התקנת? בגרסאות הישנות יותר (לפני 9) אני חושב שאפשר לשחזר רק ע"י עלייה מ-GHOST BOOT DISK. לא השתמשתי אף פעם בגרסאות החדשות (9-14) אז אני גם לא יכול להסביר איך לעשות זאת. יש גם הבדל בין Norton Ghost ל-Symantec Ghost
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר הורדתי את גרסה 14,ואני לא מוצא את האופציית שיחזור אתה אומר אולי לנסות גרסה מתחת ל-9?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים בבקשה אחיתוריד את זה : http://www.speedy-share.com/17y1tj76tdxb/Norton%20Ghost.isoהכנתי לך מדיסק שיש לי .. לא זוכר גירסהמה שטוב בגירסה הזאת שהיא BOOTABLE כלומר אפשר לעלות ממנה , מדריך קצר : כאשר המחשב עולה , אז יש לך 2 אפשרויות , לעלות עם תמיכה של הדיסק או בלי תמיכתוכמובן אתה לוחץ עם תמיכה ואז : אתה כותב מילת GHOST , אם זה פעל לבד יופי , אם לא ? אז אתה צריך ללכת לתיקייה , איך עושים את זה , ע"י פקודת CD בדוסאתה כותב CD רווח את שם הכונן , זה יכול להיות D או E או F ... תלוי במחשב שלך וכמה מחיצות יש ושם אתה נכנס ומשחזר .. אם יש בעיות תגיד
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר תודה רבה,העלתי את הדיסק בבוט נתתי לו את האופציה הראשונה להעזר בדיסק אח"כ רשמתי GHOST וזה נכנס לי למסך הבא מה אני עושה פה כדי למשוך את הקובץ כדי לשחזר?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים נהדרעכשיו תלך ל LOCAL , PARTITION , FROM IMAGEותמצא את הקובץ והוא יעשה שיחזור שחזורמקווה שתצליח אחי
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר ניסתי את האופציה הזאת אבל למעלה באפשרות פתיחה הוא לא מראה לי את הכוננים זה מראה רק את כונן A,C והCD והקובץ גיבוי שלי נמצא על כונן I
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר הוירטואל PC רק כדי לצלם להראות לך איך זה נראה אבל זה לא על המחשב הזה זה על מחשב שנמצא לידי,חח צילמתי לך
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר פשוט כשאני פותח את החלונית למעלה זה לא מראה לי את שאר המחיצות ואני צריך את המחיצה שקוראים לה Iזה יעזור אם אני יעביר את התקייה הזאת ל C?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תנסה ....אני הייתי משתמש בזה כאשר היו לי שתי מחיצות אחת לוינדוס ואחת לתוכנות וגיבויים ..אז הקבצים היו מופיעים.האם בדוס המחיצה מופיעה ? למשל אם את נכנס ל :CD Iזה מראה לך ?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני לא בטוח שגרסה 7 תומכת ב-NTFS. חוץ מזה, כאשר היא מראה את המחיצות, I כנראה לא יהיה I אלא D או E. תלוי בקונפיגורציית הדיסקים הקשיחים והמחיצות שלך. לדוגמא - המחיצה הראשונה בדיסק הראשן תהיה C, המחיצה הראשונה בדיסק השני תהיה D ואז חזרה לדיסק הראשון ל-E. במחיצות NTFS בכלל אין אותיות, אם אני זוכר נכון. יש רק 1:1, 1:2 לתיאור ה-מחיצה:דיסק.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר העתקתי את תוכן התקייה ל C אבל עדיין זה לא עוזר גם בדוס הוא לא רואה את המחיצות האחרותתודה רבה על הנסיון לעזור אבל אשמח לפתרון אחר אגב.. אם אני יתקין את התוכנה PartitionMagic וימיר את ההארדיסק ל FAT32 זה יכול לעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.