פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטלכרטיס הקול הוא 82801g high defenitionלפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדיםזה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיסניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן.אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למהאם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד.תודה רבה!
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יש גם sp3התקנתי את דרייבר 1.96 וזה עדיין לא מצליחיש למישהו פתרון לבעיה?
פורסם 2008 ביולי 117 שנים אז כנראה הבעיה היא בגלל SP3...מישהו פתח הודעה פה שאחרי שהוא שדרג ל SP3 גם הסאונד הפסיק לעבוד לו, אבל היה מדובר ב REALTEKהורדת דרייברים מעודכנים מהאתר של INTEL??
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תקשיב אם הכל עבד לפני ההתקנה של XP SP3 אז הבעיה היא בחבילה .. יש בה באגים שצריך לסדרSP3 לא יצא רשמית...אני מאמין שעדיף להסיר אותו ולחזור לSP2 ולחכות קצת עד ליציאה הרשמית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.