עבור לתוכן

מחפש המלצה על מאווררים ועל משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים.

מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת).

כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק.

אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא.

בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

משחה MX-2 היא אכן משחה בין הטובות היום בשוק :xyxthumbs:

בקשר למאווררים חכה לתשובה אני לא מומחה בתחום :silly: לי יש את GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 שתיים כאלה ואני מרוצה מהם מבחינת שקט

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה לגבי המשחה.

לגבי המאווררים , אני לא מחפש מאווררים שקטים אלא מאווררים חזקים (כאלה שמוציאים/מכניסים הרבה אוויר - 60 CFM ומעלה)

פורסם

מאוורר 120,הייתי הולך על - Scythe Kaze-Jyuni שמצטיינים גם בשקט וגם ביעילות.

בכל מקרה,קח את הגירסה של ה-1900RPM שנותנת לך כמות דחיפה של כ- 110CFM.

בקשר למאוורר 80,מצטער,אין לי על מה להמליץ לך.

בקשר למשחה הטרמית,אני הייתי קונה Arctic-Silver 5.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

יש סיבה שהמלצת לי על AC5 ולא על הMX2?

פורסם

מצטרף להמלצה ל-kaze-jyuni, למרות שאין לי נתונים ממקור ראשון, החבילה שהזמנתי מנועה עם המאוורר הזה (בין השאר) עוד לא הגיעה :pissed:

לא הייתי ממליץ על המאוורר של TT, יש לי אותו מותקן היום והיחס איוורור/רעש שלו רחוק מלהרשים.

מבחר מאווררי ה-80 מ"מ החזקים האיכותיים שמצאתי זמינים בארץ מצומצם. אם רעש לא מפריע לך יש את הטורנדו של וונטק, הרבה רוח, הרבה רעש (מומלץ לחבר לבקר שליטה). הבעיה - המחיר בארץ, במקומות שראיתי שהוא זמין, לא הוגן. ל-sunon ול-delta יש מאווררים דומים, אבל גם אותם קשה להשיג בארץ.

מצד שני, אם יש לך במארז מאווררי 120 מ"מ חזקים שייתנו לך מנהרת רוח טובה, אני לא בטוח שאתה צריך מאוורר 80 מ"מ חזק בפאנל הצד. ייתכן ומאוורר בסיסי של zalman יספיק.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא בטוח עד כמה טובה "המנהרת רוח" שלי , המאוורר הקידמי יושב בתחתית המארז ומכניס אוויר לבפנים אך האוויר עובר דרך 2 HDD.

עם האחורי אין בעיה , הוא מוציא אוויר והוא נמצא באזור המעבד.

והמאוורר 80 MM נמצא על הדלת של המארז שהוא כמעט מיושר עם המאוורר של המעבד.

פורסם

ה-X1950 לא ידוע ככרטיס לוהט במיוחד. אולי תכתוב את הטמפ' שלך (מעבד, דיסק קשיח, כרטיס מסך) בשביל לקבל המלצות מושכלות יותר.

פורסם
  • מחבר

מוזר שדווקא התייחסת לכרטיס מסך שלי...

המשחה הטרמית היא עבור המעבד (P4 בטמפ' של ~40-50)

הארד דיסק: ~ 35+

כרטיס מסך (בטמפ' חדר בלי מזגן שפועל) : 47-49 במנוחה , 69-73 במאמץ. (עם מזגן יש הבדל של 5 מעלות)

יש לי שני מעבדים , אחד 2.6 שכרגע מותקן ועוד אחד 3.0 שאני צריך להרכיב אותו ובגלל שהתעצלתי והייתי עסוק בלימודים באונ' לא היה לי זמן.

חשוב לי לציין שאני מנקה את המארז והמאווררים אחת לשבוע או לשבועיים עם לחץ אוויר (יש לי פיסטול אוויר שמחובר למיכל צלילה)

פורסם

מאוורר פאנל הצד משמש בעיקר לצנן את כרטיס המסך, הצ'יפסט וכו'. בגלל זה התייחסתי לטמפ' כרטיס המסך.

בסך הכל הטמפ' שלך סבירות ביחס למפרט, המעבד שלך ידוע כתנור. ייתכן והחלפת משחה טרמית ושידרוג מאווררי ה-120 ישפר את המצב משמעותית. לא הייתי ממהר לחפש מאוורר 80 מ"מ חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

דווקא קיבלתי את העצה שלרדת מהמאוורר 80 של TT ואני אקח משהו סטנדרטי (שהוא עדיין יותר טוב ממה שיש לי כרגע)

דווקא אני מרגיש שהכרטיס מסך קצת מזייף לאחרונה עם הטמפ' , אני מחכה שתיגמר האחריות ואז אני אקנה לו X2.

(לא רואה את עצמי משדרג את המחשב בזמן הקרוב אז אני מעדיף לשפצ'ר אותו עד שאני אקנה מחשב חדש)

פורסם

אתה בטוח שאין לך בעיה עם ספק הכוח? ספק כוח עם מסילות לא יציבות יכול לגרום גם להתנהגות מוזרה של רכיבים שונים במחשב. איתחולים, תקיעות וכו', במיוחד תחת עומס. נראה לי מוזר שכרטיס המסך שלך נתקע ב-73 מעלות, הם לרוב מתוכננים לעמוד גם בטמפ' גבוהות יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין לך בעיה עם ספק הכוח? ספק כוח עם מסילות לא יציבות יכול לגרום גם להתנהגות מוזרה של רכיבים שונים במחשב. איתחולים, תקיעות וכו', במיוחד תחת עומס. נראה לי מוזר שכרטיס המסך שלך נתקע ב-73 מעלות, הם לרוב מתוכננים לעמוד גם בטמפ' גבוהות יותר.

לא אמרתי שהוא נתקע ב73 , זו הטמפ' המקסימלית שאני הגעתי איתו , אין לי שום איתחולים/תקיעות.

אני עובד עם VISTA ULTIMATE SP1 ואין לי שום בעיה.

לדוגמא , כשאני משחק בGRID (בלי פילטרים או משהו כזה) יש נק' במשחק שהוא מתחיל לגמגם (לא נתקע או נעצר אלא מקרטע)

עכשיו לא ממש הרצתי תוכנה שתרשום לי בLOG לאיזה טמפ' הוא הגיע , אני יעשה את זה בסופ"ש כשאני אהיה בבית (אני פשוט זוכר שמתישהו ראיתי אותו ב73)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים