עבור לתוכן

אפשרי לחתוך קצת Heat-Pipes?

Featured Replies

פורסם

יש לי קירור למעבד שמפריע לי לסגור את הדלת של המארז כי יש 4 היט-פייפס בולטים לו מלמעלה.

חשבתי לחתוך אותם קצת אבל אני רוצה לוודא שזה אפשרי, כי עד כמה שאני זוכר זורם בהם משהו...

מה אתם אומרים?

פורסם

רעיון רע לחתוך היט-פייפס, בפנוכו יש נוזל קירור שעל-ידי מעבר בין מצבי צבירה עוזר לפזר את החום.

ביצועי ההיט-סינק יסבלו מאוד אם תחליט לחתוך.

פורסם

חשבת על לעשות בדלת של המארז 4 חורים בקוטר טיפה יותר גדול מהקוטר של הצינורות ?

לדעתי גם יותר פשוט לביצוע

*אולי טיפה מכער את המארז, בכל מקרה עדיף מדלת פתוחה.

פורסם
  • מחבר

זה לא נתקע בדלת זה נתקע במאוורר 120 מ"מ שעל הדלת

פורסם

אם הייתי יודע מהו המבנה של הדלת אז אולי הייתי יכול להעלות רעיון יותר יצירתי.

פורסם
  • מחבר

זה מארז M5 של טרמלטייק שיש לו מקום ל 2 מאווררים 120 או 140 בדלת, שמתי 2 של 120 ועכשיו העליון נתקע בהיטסינק.

פורסם

לחתוך = :nono:

אתה באמת חייב את המאווררים על הדלת?

פורסם
  • מחבר

טוב הסתכלתי טוב וראיתי (מאוורר שקוף) שזה נתקע באחת מ 4 זרועות שמחזיקות את המנוע והכנפיים למסגרת.

דרמל סידר את הבעיה, מלחם האריך קצת את החוט שמתחבר ללד שם ועכשיו ההיטסינק נתקע בחוט וללא בזרוע, אז כל העסק גמיש קצת וזה נסגר.

טנקס

פורסם

לידע כללי-

לחתוך היטפייפס יגרום להתאדות הנוזל שבפנים, ואז בעצם המגע היחיד בין הבסיס לסינק הוא כמה צינורות נחושת חלולים.

פוטנציאל העברת חום זבל. זה לא שביצועי הקירור "יפלו קשות", זה שכל הסיפור יהפוך לזבל מוחלט

פורסם

לידע כללי-

לחתוך היטפייפס יגרום להתאדות הנוזל שבפנים, ואז בעצם המגע היחיד בין הבסיס לסינק הוא כמה צינורות נחושת חלולים.

פוטנציאל העברת חום זבל. זה לא שביצועי הקירור "יפלו קשות", זה שכל הסיפור יהפוך לזבל מוחלט

אז אפשר להסיק מזה מסקנה שלפעמים אנו יכולים לפול על גוף פגום שאין בתוכו את הנוזל או גז הזה והביצועים יהיו גרועים

נכון?

פורסם

תיאורטית כן, מעשית, מכיוון שזה המרכיב העיקרי והקריטי ביותר בגוף הקירור בסבירות כמעט וודאית שבקרת האיכות תעלה על גוף כזה.

זה יהיה כמו לייצר רכב, ולשכוח לשים את המנוע.

פורסם

אתה יכול לפול דווקא על קירור שאחד מצינורות החימום שלו נחתך בחציו ממקום ועכב כך הנוזל עם הזמן יתאדה לך.

לא חסרים מקרים שכאלו.

אבל עם הזמן זה נהיה פחות ופחות נפוץ.

MuTaTiOn.

פורסם

היה איזה מישהו לא מזמן פתח תרד שטמפ' שלו גבוההות מהרגיל יכול להיות שאצלו יש את הבעיה הזאת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים