עבור לתוכן

כרטיס מסך ללא חיבור כח מהספק

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן :xyxthumbs:

אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D

תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

פורסם

מה מפרט המחשב המלא שלך כולל ספק כוח?

ומה התקציב?

פורסם
  • מחבר

מעבד פנטיום 4

לוח אם ABIT IG-80

ספק 520W של סנשיין(ג'נרי) 20A@12V

כרטיס מסך 6200Turbo

בקשר לתקציב, אני די מבין שהכרטיסים החזקים של היום דורשים אפילו שני חיבורים שלא לדבר על חיבור כח אחד, אז לפי מה שהנתי הכרטיסים האלו בלי חיבור הכח אמורים לעלות עד ה500-600 ככה לא?

בכל אופן, כדי להיות ספציפי, התקציב לא יעלה על 600. אם יש בכלל כרטיס מסך בלי חיבור כח שעולה על 600 ש"ח...

פורסם

היתי ממליץ לך על HD3650 DDR3

ב SKYPC כרגע 401 ש"ח

פורסם

מעבד פנטיום 4

לוח אם ABIT IG-80

ספק 520W של סנשיין(ג'נרי) 20A@12V

כרטיס מסך 6200Turbo

בקשר לתקציב, אני די מבין שהכרטיסים החזקים של היום דורשים אפילו שני חיבורים שלא לדבר על חיבור כח אחד, אז לפי מה שהנתי הכרטיסים האלו בלי חיבור הכח אמורים לעלות עד ה500-600 ככה לא?

בכל אופן, כדי להיות ספציפי, התקציב לא יעלה על 600. אם יש בכלל כרטיס מסך בלי חיבור כח שעולה על 600 ש"ח...

כיוון שיש לך פנטיום 4 אז תעזוב את הכטריסים החזקים שאתה מדבר עליהם. הם לא בתקציב שלך ויהיה צוואר בקבוק עבורם.

כפי שנאמר הכרטיס הכי משתלם זה ה3650. קח אותו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איזו חברה של הHD3650 כדאי לקנות?

HIS? Sapphire? Gigabyte? Asus? GeCube?

תודה מראש, גיל

פורסם

הזולה מביניהן [אין הבדל בין הכרטיסים].

פורסם

איזו חברה של הHD3650 כדאי לקנות?

HIS? Sapphire? Gigabyte? Asus? GeCube?

תודה מראש, גיל

יש הבדל בקירור ובסוג\מהירות הזכרונות שעל הכרטיסים.

המלצה:

CLUB3D HD3650 512MB DDR3

זכרונות מהירים, קירור איכותי.

פורסם

עזוב אותך מכל הקישקושים פה על ספקים.

כשאתה קונה כרטיס בMID RANGE זה לא משנה. יש לי מחשב ישן דומה לשלך Athlon 3700+ 2.2Ghz עם ספק גנרי של 400 וואט

הוא סוחב כבר שלוש שנים את המחשב שלי ב OC ל 2.7 ואת הכרטיס מסך הישן שלי EVGA 6600GT +ZALMANVF700 ב OC של 15 %

קניתי לפני מספר ימים 8600GT 256 ddr3 Extreme Leadtek עלה 450 שקלים, מגיע בלי חיבור של כוח נוסף. מריץ את כל המשחקים כמו ענק

לא ספק ולא נעליים.... אהה כן והוא גם לא רואה ממטר את ה 3650.

תהנה, כל עוד אתה לא קונה HIGHE END לא משנה איזה ספק...תאמין לי הכל קשקושים

פורסם
  • מחבר

בדקתי באינטרנט וחלק מהאתרים מראים שה3650 פותח ת'תחת ל8600 ובחלק זה בכלל ההיפך...

חלק בכלל אמרו שזה אותו הדבר...

קיצר, כדי לא ליצור פה כל מיני ספאמים או דיונים חסרי משמעות, אני ילך על ה3650, של SAPPHIRE ויעשה לזה OC טוב והכל יהיה בסדר :)

יאללה אם למישהו יש עוד משהו להוסיף, תוסיפו לפני שינעלוווווו....:P

פורסם

ה 8600 extreme של leadtek מגיע עם קירור מעולה והוא כבר OC ב 15 % מכרטיס רגיל של 8600.

8600GT רגיל - 540 ליבה 1400 זיכרון

8600GT EXTREME - ליבה 590 זיכרון 1800 ואפשר לעלות את הליבה לפחות עד 200. שווה לדעתי

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מעוניין בOC כי בוא נגיד שאין לי את המארז הכי מאוורר וגם ככה הוא חם אז עוד לעשות OC לכרטיס? זה סתם סיכון לעשות OC יותר ממה שאפילו שיצרן עשה וגם מבירות הליבה של ה3650 גדולה יותר גם אחרי הOC של 8600 אז עדיף כבר לעשות OC ל3650 לא?

תודה לכולם על העזרה, גיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים