פורסם 2008 ביוני 2717 שנים שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים תשים את הדיסק של מערכת ההפעלה של XP , ותעלה ממנו אחרי זה , אתה מגיע לשלב ובו יש את המחיצות וכו'אז אתה מוחק את C ויוצר במקומה מחיצה חדשה... אח"כ תצאתיכנס מדיסק ההתקנה של הוינדוס XP לRECOVERY CONSOLEשם תכתובBOOTCFG /DELETEBOOTCFG /REBUILDTotal Identified Windows Installs[1] C:\WindowsAdd installation to boot list? (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם YEnter Load Identifier: (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2Enter Operating System Load Options: (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.