פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שלום לכולםרציתי לשאול אותכם משהוהמשחב שלי דולק 24 שעות כמעט כל יוםכשאני נוגע במארז למעלה הוא די חםאפילו חם מאודהאם זה סבירואם לא אייך אפשר לדבר את זהיש לי גם כרטיס מסך 9800 gtxהבנתי השכרטיס צריך לפלוט חוםלא כל כך חםאייך אני יכול לבדוק את הטמפרטוה של המערכת שלי?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים תשתמש בCPUZ או בEverestהגג של המארז חם? זה דווקא טוב, כלומר זה אומר שהחום אינו נקלע בין הכבלים או החלקים של המחשב ועולה באופן טבעי למעלה, וכאשר (מומלץ) תוסיף מאוורר בגג המארז החום יצא והמארז לא יתחמם.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יש לי מעבד e6750 שני ליבות2 גיגה זיכרוןכרטיס מסך 9800 gtx 512מארז של sagittaספק כח 500 w של אנמרס לברטייש לי גוף קירור של thernalright 120aלמעבדומאוורר של 120 mm של חברת xilenceויש לי שני מאווררים במארז אחד מאחורה ואחד מקדימהאחד 120 mm ואחד 80mmאתה מכיר את המארז אז בטוח שאתה תדע את גודל המאוורריםאחי יש לי את התוכנה everestאייך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המערכת והם היא תקינה או סבירה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר אחי מה זה מחשב סנסורהאם החום סביראייך אני בודק את הטמפרטורה של המערכת שלי?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר נכנסתי לשם איפה כתוב לי הטמפרטורה של המערכתאייך זה כתוב באנגליתאתה רוצה שאני יעלה תמונה מהתוכנה?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אחי אני מעלה תמונהתגיד לי איפה כתוב הטמפרטורה של המערכתוגם האם הם סבירות הטמפרטורות שלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לוח וכרטיס מסך טיפה חם , אם יש לך אפשרות למאוורר בדלת צד תשים שיכניס אוויר
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אחי היה לי מאוורר בדלת בצדאבל אני הורדתי כי אני החלפתי את הגוף קירור שהיה לי לזה thernalright 120aאם לא היתי מוריד אותו אז הגוף קירור לא היה נכנס ליזה בסדר זה סביראמרת שהם טיפה חםאתה יכול להביא לי לינק למאוור קטן ודק לצד של הדלתאני צריך מאוורר שמכניס אוויר ולא להפך
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים כמה מאוורים ואיפו ממוקמים על מארז ?בקשר למאוורר דק לא יעזור מול CPU אתה צריך באזור כרטיס מסך וCHIPSET
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.