עבור לתוכן

Windows Media Center - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

שתפו בבקשה את התוספים המומלצים שלכם ל-Windows Media Center (אני משתמש בויסטה) - שם התוסף, הסבר קצר וקישור והורדה.

אני מעוניין בתוסף שמאפשר להקליט לפורמט MPEG2 ו/או DivX/XviD במקום הפורמט של ה-MCE. אבל, אני אשמח לקבל גם המלצות לתוספים מומלצים נוספים.

פורסם

תוספים ועזרים למדיה סנטר של מיקרוסופט

Media Control Plugin

מוסיף מגוון אפשרויות שלא נתמכות במדיה סנטר של מיקרוסופט,

האופציה שמצאתי כהכי שימושית (אם לא לומר הכרחית) זו ההרצה קדימה ואחורה גם בקבצי וידאו רגילים שלא בפורמט של מיקרוסופט.

*דורש ffdshow

Automated DVR-MS to MPG conversion utility

הישום "שולף" את קובץ ה-MPEG2 מתוך קבצי ה-DVRMS (הפורמט המיקרוסופטי בו נשמרות ההקלטות),

הישום לא מקודד את הקובץ מחדש ולכן התהליך מתבצע תוך שניות ספורות!

ניתן להגדיר ריצה ברקע וייצוא אוטומטי ל-MPEG2 בזמן עבודה עם המדיה סנטר.

Babgvant's Commercial Skip Addin

מאתר את הפרסומות שבהקלטות DVR-MS ונותן אפשרות לדלג עליהם בזמן הצפיה.

MCE Live TV Buffer Manager

מאריך את זמן ה"אגירה לאחור" בזמן צפיית LIVE

MegaEPG

לוח שידורים ל-YES\HOT התומך במספר שרתים (נותני שירות EPG) ומספר תוכנות מדיה סנטר.

* הישומים שרשמתי עובדים במדיה סנטר של הויסטה אבל אמורים לעבוד גם במדיה סנטר אדישן שמבוסס XP.

* מדובר בעיקר על ישומים חינמיים אבל אם יש משהו ממש מיוחד ולא חינמי, אולי יש מקום לציין גם אותו.

* תודה רבה רבה ל-lordgod, integral ולידידי הנאמן גוגל.

* כל המלצה תתקבל בשמחה ותתווסף לרשימה.

mediacenterrt7.jpg

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להשתמש ב-AutoDVRconvert (ניסיתי להמיר תוכנית שההקלטה שלה הסתיימה, ושום דבר לא קורה), ואני לא מוצא קישור להורדה של Comskip.

לגבי MegaEPG, מה זה נותן לי? ה-Media Center של ויסטה מוריד לי את ה-EPG באופן אוטומאטי בלי שאני אגיד לו מאיפה להוריד (קסם).

יש לי בעיה בהעברת ערוצים. שמתי לב למקרה בודד, אבל יכול להיות שזה קורה בערוצים נוספים. במעבר עם השלט מערוץ 5 ל-6 (הוט) באמצעות לחצן Channel Up, אני עובר לערוץ 8 (הוא מדלג על 6 ו-7).

דרך אגב, אני משתמש בויסטה 64-ביט.

פורסם

מה עושים בכלל בווידוס מדיה סנטר?

פורסם
  • מחבר

צופים ומקליטים שידורי טלוויזיה באמצעות כרטיס טלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים