עבור לתוכן

מחשב חדש וחזק איטי מאוד-עזרתכם!!

Featured Replies

פורסם

4) בדיקת CHKDSK ע"י כניסה להתחל , הפעלה , לכתוב CMD , אח"כ תכתוב CHKDSK /F /R

בטוח שכתבת chkdsc /f /r??

פורסם

בוא נעשה את זה פשוט, היות וכל הדברים האלה כמו התוכנה TUNEUP (שהיא לדעתי לא בדיוק מועילה), לעשות צ'קדיסק זה רק כשיש בעיות בקבצים שבורים בגלל הרבה קריסות או הפסקות חשמל וזה רק משחרר מידע "מרחף" בכונן הקשיח ושם אותו בקבצי בדיקה (זה נועד בעיקר לשחזור נתוני טקסט), הייתי ממליץ קודם כל.

להתקין מחדש את הווינדוס היות וכנראה משהו נדפק לך .. (זה יכול להיות החל מהרג'יסטרי ועד לאיזה דרייבר שהתיישב רע או DLL-ים של כל מיני תוכנות זבל או לאו דווקא זבל שהתקנת), בכל מקרה הפתרון הכי מועיל זה להתקין מחדש את הווינדוס (לאחר שהגדרת הכל-כל מה שאתה צריך), תשתמש בתוכנה בשם NORTON GHOST 2005 לדעתי הכי נוחה לעניין. דרכה אתה עושה BOOT מהדיסק של התוכנה (הנורטון גוסט), רצוי לשמור את הגיבוי של המערכת (זה אומר של הכונן C) באיזשהי תיקיה על כונן D.

כמובן שמאוד מומלץ לפצל את ההרדיסק למחיצות, למשל 2 מחיצות, אחת 15-20 ג'יגה (DRIVE C), ואחת למקסימום של ההרדיסק (DRIVE D), ככה כל פעם שמשהו יידפק לך במערכת, תוכל לבצע את השחזור של המערכת בכונן C, מבלי לאבד מידע שאותו תשמור כמובן (את רובו לפחות בכונן D), ניתן אפילו להגדיר את הספריה MY DOCUMENTS שתיהיה בכונן D, תחת כל שם שתרצה.., רק לפני השחזור, תדאג לקחת את הFAVORITES למשל או את האימיילים מהאאוטלוק אקספרס אם אתה צריך אותם..)

מהנסיון שלי, כל התוכנות ניקוי למיניהן לא יעזרו במידע ונדפק משהו בווינדוס או אם יושבים לך וירוסים רעים

אני לא אתחיל להמליץ פה על תוכנות כי כל זה לא יעזור לך וגם ייקח לך סביבות ה 15 שעות כל הבדיקות האלה ובספק אם זה בכלל ייתן משהוו..

לכן, תתקין מחדש את הווינדוס, רצוי שהדרייבר של הכרטיס מסך יהיה WHQL (חתום על ידי מיקרוסופט) וכמובן מהאתר יצרן של החברה (אם זה אסוס או כל דבר אחר), במידה וזה דרייבר כללי אז מהאתרים ATI / NVIDIA, בכל מקרה רצוי קודם להסתכל באתר החברה שהוציאה את החומרה.

עוד משהו שאפשר לעשות בשביל לבדוק למה המחשב לא עובד טוב זה להכנס לBIOS ולבדוק הגדרות שונות או פשוט לשים על OPTIMAL SETTINGS, זה במידה ושיחקת שם וניתקת את הCASH או את הגישה המלאה של ההרדיסק במצב 32 ביט ועוד..

לא משנה, אל תסתבך יותר מדי פשוט תעשה על OPTIMAL וכמובן תשמור (SAVE) לפני שאתה יוצא מהביוס והכל אמור להסתדר.

- אנשים בבקשה ממכם - אל תנסו לתקן דברים ש"התוכנות האלה" מבטיחות לכם , זה הכל גימיק בשביל למכור לNEWBIES/

- מנסיון זה בזבוז זמן ואני מתעסק במחשבים מימי ה 80386 והWIN 3.01

פורסם

1. איך אני יודע שהוא חזק? מה מפרט המחשב שיש ברשותך(מעבד , זיכרון, לוח וכדומה).

2.האם המחשב נבדק לרוגלות ולוירוסים

3. תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית

פורסם

אני קורה דיון ויש לי מה לגיד.

1. מחשב חדש בטח SATA ואין לו PIO !

2. בשביל לגיד "תפרמט" לא צריך פורום.

3. אתה להתקין HDTUNE לריץ BENCHMARK ולשים תוצאות בפורום של מהירות.

http://www.hdtune.com/download.html

4. אתה להורי ד תוכנה שכאן, לתת למחשב לעבוד כמה שעות שהוא איטי ואז לריץ זאת התוכנה.

תוכנה לעשות קובץ tasksvc.txt בתיקיה שבה תוכנה ואתה לשים זה קובץ בפורום.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה קודם כל הורדתי את התוכנה HDTUNE והנה תמונה של התוצאות...

ורכיבי המחשב הם:

Q6600

8800GT

4 גיגה 800 מגהרץ סמסונג

דיסק קשיח-500 גיגה סייגיט

[attachment deleted by admin]

פורסם

מהירות של קשיח שלך חולה מאד.

הוא צריך לעבוד פי 20 יותר מהר.!!

וזה בגלל קשיח או חיבור או לוח אם.

איזה מודל קשיח ?

SATA או IDE ?

איך מחובר ללוח ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני חושב שSATA איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

איך זה מחובר אצלך ?

בSATA ?

hdd_sata_connected.jpg

או ב IDE

hd_Close-up%20of%20IDE%20drive%20and%20ribbon%20cable.jpg

פורסם
  • מחבר

בחיבור SATA ..

מה אין מנוס מלקחת את המחשב לזיג זג לבדיקה?

פורסם

תמונה רעה

40 PIN RIBBON CABLE זהה סיבה לדיסק איטי !

כדי לשנות בתמונה 40 ל 80 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים