עבור לתוכן

איזה זכרון הכי טוב ל-overclocking

Featured Replies

פורסם

בהתחלה הזמנתי את ה MUSHKIN PC3500 אבל אמרו לי שהקוסיאיר 3200LL יותר טוב אז החלפתי מה נכון? אם אפשר להביא גם השואות

פורסם

קורסייר 3200LL או קורסייר 3500C2 הם הזכרונות הטובים בעולם

פורסם
  • מחבר

מה עדיף כי אין לי בעייה לקנות את אחד מהם.. על תשכח שאני רוצה מהירות מקסימלית יחד עםOVERCLOCKING מקסימלי

פורסם
  • מחבר

אני צריך החלטה חד משמעית קוסיר 3200LL או מושקים 3500 אני חייב להגיד לפנדה מה אני רוצה ( דרך אגב הזמנתי את P4C800 DELUXE )

פורסם

תראה, כמו שראית שם הMUSHKIN מנצח, לקנות 512 של MUSHKIN ללא ספק יותר זול מהCORSAIR ולפי האתר הנ"ל הוא גם יותר טוב, לוקח אותך ב1:1 ל240FSB +- שזה לפי דעתי יפה, נאמר לי שיחס של 1:1 יצא הרבה יותר טוב מאשר יחסים שונים ומהירויות מעבד גבוהות יותר, זה דבר שחשוב מאוד מאוד לבדוק כי אחרת זה ביזבוז כסף על RAM מהירים.

אם באמת הכי שווה הריץ את המערכת על יחס רגיל של אחד לאחד אז שוב אני חוזר ואומר MUSHKIN יתנו הכי הרבה ביצועים וילכו הכי רחוק לפי הבדיקה, לפי מה שאני יודע כמעט כל רכיב חומרה מתנהג שונה, אם תקח 10 מעבדים זהים, כל אחד יעשה OC שונה ולפי דעתי זה אותו דבר בRAM, השאלה היא האם הבדיקה של האתר הראתה תוצאות חד פעמיות או שהיא באמת משקפת את ביצועי הRAM, אם כן קח MUSHKIN אם לא קח משהו אחר, הבעיה היא - לך תמצא עכשיו עוד ביקורות, והרבה ותשווא בין כולם.

פורסם

קורסייר 3200LL או קורסייר 3500C2 הם הזכרונות הטובים בעולם

המשכילים יענו על השאלה הבאה:

באיזה צ'יפים משתמש הקורסאירר 3500????

נכון בווינבונד bh-5!

עכשיו, את כל הזכרונות שמיינת בדקתי, ועולה כי הרורסאייר הכי טוב, אבל לא משתלם.

אני ממליץ לך במחיר של הקורסאייר (600 שקל) לקחת 2X של ווינבוד 3200.

עכשיו נכון , קורסאייר עושים בדיקות איכות למוצרים , אבל הסיכוי שתיפול על צ'יפ שלא עובר

את ה220 באס הוא קטן!!!.

הmushkin לא בדקתי אבל לפי מה שקראתי זיכרון טוב..

אם אתה מתכנן אובר קלוק ממש גבוה (230+) לך על הציפים ch-5 של ווינבונד.

אם אתה מתכנן (225-) לך על הbh-5 , לפי מה שקראתי בחו"ל כולם מרוצים מהזכרונות האלו..

והbh-5 יותר טוב בהערצת תיזמונים ( אוהב תזמונים נמוכים יותר מה-ch-5)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים