פורסם 2003 במאי 2022 שנים טוב מצאתי לנכון לשתף אתכם בניהול נכון של xp service יש בערך 89 סרויסס מתוכם 36 מוגדרים לפעול אוטמטית כברירת מחדלאבל אנחנו נצטרך רק 8 מהם ,כל שרות משתמש בכמות זיכרון שנעה בין 1 ל 5 mb וכשמבטלים הרבה סרוויסס שאין צורך בהם,זה חוסך לנו בין 12 ל 70 mb זיכרון(תלוי במחשב)תורם לאיתחול מהיר יותר ולעבודה חלקה יותר של המחשבץכשאתם עושים את זה תעשו דרך התחל\לוח בקרה\כלי ניהול\שרותיםאו תרשמו בהתחל \הפעלה" services.msc"אל תעשו את זה דרך msconfig !!!אחרי שעשיתם תעשו reboot הנה איך שהסרוויסס מנוהלים אצלי והכל עובד ומצויוןתעשו אצלכם אם אין לכם רשת וזה רק המחשב שלכם לבד+אינטרנט..
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר אז ככה בעיקרון כל מה שמבוטל אצלי אתם יכולים גם לבטל תקראו בגדול רק את התאור של הסרוויסשימו לב שיש דברים שאצלכם לא יהיו כמו של סרוויסס של תוכנות ספציפיות שיש לייש דברים כמו automatic updates שמוגדר לא זמין זה לא אומר שאתה לא יכול לעדכן את חלונותאלא תעשה את זה פשוט מהתפריט התחל במקום שזה ירוץ אוטמטיתהערה נוספת את print spooler למי שמדפיס קבוע אל תבטלוזה שרות שאחראי על כל נושא ההדפסות אני לא מדפיס כל יוםאז הוא לא זמין אצלי וכשאני רוצה להדפיס אני מפעיל אותו ידניתאוקיי לכל המודאגים זה תהליך הפיך לחלוטין מה שאתה מגדיר כלא זמין ידני או אוטמטיאתה יכול לשנות חזרה בלי שום בעיה זה לא מוחק שום דברלמי שרוצה ממש להתעמק במשמעות של כל שרות אז הנה הלינק מאיפה כל זה באhttp://www.blkviper.com/WinXP/servicecfg.htm
פורסם 2003 במאי 2022 שנים לא עדיף פשוט היה לתת את הלינק ואז לתת לאנשים לבחור איזה סרוויסים הם צריכים (כמו שאני עשיתי כבר בת'רד הזה) במקום לפוצץ ת'רד חדש בסקרינשוטים?
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר לא כי זה לוקח המון זמן להבין מה כל אחד עושה ויש המוןאני היום יודע כל אחד למה הוא הוא קשור מה תלוי בו ומה לאאבל זה מיגע ללמוד את זה אז נתתי את הפתרון במקום שאנשים יעבדוובכלל מה הבעיה של אנשים בסה"כ אני מנסה לעזור תלמד להגיד קודם תודה ואם יש לך שאלה תשאל מה קשור לפוצץ תרד מפריע לך מה רצית שאני ירשום ידנייש אלף קונפיגורציות לסרוויסס איך שאני הגדרתי אותם זה המקסימלי והכי טובאבל עוד פעם נראה כמה זמן יקח לך להכיר כל סרוויס ומה הוא עושה אז למה שאנשים יעבדו קשה בגלל אנשים כמוך זה מוציא חשק לעזור בכלל או אפילו לנסותיש כאלו שמעדיפים לשבור תראש שילכו ללינק מי שרוצה עבודה מוכנת מרשא שאחר שבר ת'רשא עליה בבקשה
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אם אפשר בבקשהשם של כל סרווס והסבר מה הוא עושה?(ככה אפשר להחליט מה צריך ומה לא)
פורסם 2003 במאי 2322 שנים הכל מוסבר בעמוד הזה שאני הבאתי בעבר. לחיצה על הסרביס תוביל אותך לעמוד עם הסבר מפורט על הסרביס הזה.may-zohar, כמו שאתה רואה, משתמשים מעדיפים לבדוק בעצמם איזה סרביס הם צריכים, מאשר להעתיק את הסרביסים שמשתמש מסויים בחר להפעיל. אני רואה את הת'רד הזה רק כניסיון "לגנוב" קרדיט.וההקפצה שלך פשוט לא משאירה לי שום ברירה אחרת חוץ מלנעול את הת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.