פורסם 2008 ביוני 2617 שנים 1st of all sry for my bad english' im in safe mode...problem:last week, iconnected the computer to a FHD 1080P television.now i connected my computer to my normal monitor, and the res' is still 1080P which my monitor does not suppurt.how can i change the resolution without unplugging the computer and taking it to the TV?plz answer quickly ...
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים כעיקרון זה אמור אוטמטית לחזור למצב הטבעי אתה בטוח שחיברת לחיבור הDVI הנכון?במידה וכן אז תכנס לSAFE MODE שם זה אמור לעבוד ותשנה משם..... או שתסיר תדריברים של הכרטיס מסך משם ואז לא יהיה HD
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אוקיי אבא שלי כבר עזר לי בטלפון הכל פועל פיקעס...התקנתי תדרייבר מחדש...תודה מורן!(על הנסיון חח)
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים למה בדיוק החחח...? הרי אמרתי לך להסיר את הדריברים בדיוק כמו שאבא שלך אמר לך....
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר כן אבל בסוף מי שעזר לי זה אבא שלי ולא את...פשוט הוא היה בטלפון הרבה זמן(משהו כמו שעה) ואני לא יכלתי יותר בלי מחשב...בגלל זה פתחתי תדיוןשוב, תודה על הנסיוןאפשר לנעול!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.