עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הלוח שלי?

Featured Replies

פורסם

הלוח תומך בבאס של 400 MGH

הלוח תומך בזכרונות RDRAM 800 MGH

הלוח תומך במעבדים עד 2 ג'יגה

זהו לוח טוב אם יש עליו 512 M זכרון וכרטיס מסך טוב ,אז אין לך מגבלה להריץ עליו משחקים וכו'

פורסם

הלוח לא מי יודע מה בככל אתה תקוע עם מחשב שלא ממש תוכל לשדרגו בעתיד מפחינת מעבד ועלול ליהיות שגם מפחינת הזכרונות.

כפי שאתה יודע אינטל הודיע רשמתי על הפסרת יצורן של הצ'יפסטים שתומכים בזכרונות RDRAM ועל כן מרבית הסיכויים שעם הזמן יצרניות הזכרונות יפסיקו גם הן את יצור זכרונות ה RDRAM.

אבל עם יש לך 512 מגה זיכרון עליו וכרטיס מסך טוב ודיסק קשיח מהיר אז הוא בסדר גמור לביינתים שוב גם תלוי איזה מעבד יש לך.

פורסם

הלוח תומך עד 2.6GHZ עם באס של 400 מה"ז (נורט'ווד) כי הוא בסוקט 478.

הלוח טוב מאוד יחסית, אבל ה RDRAM הופך שידרוג ללא כדאי.

http://www.intel.com/design/motherbd/mv/mv_proc.htm

פורסם
  • מחבר

אז זה לוח ממש טוב?

יש לי מעבד Intel Pentium 4 1600MHZ(ליבת נורטווד נכון?) עם 400 BUS, דיסק קשיח מסוג L040J2 של MAXTOR(7200RPM, 40GB),

2 זיכרונות 128x2 Kingston PC-800 RDRAM(זאת אומרת 256MB) וכרטיס מסך PowerColor GeForce2 MX400 שעוד שבוע אני יחליף אותו ב-SAPPHIRE RADEON 9500 Pro. אז איפה אנחנו עומדים עכשיו?

והאם הציפ'סט של אינטל מסוג 845 יותר ישן מ-850?

פורסם

ה 850 הוא הצ'יפסט הישן ביותר שיש ל P4, אבל הוא טוב יותר מה 845, 845D ו 845E בהרבה מובנים.

המעבד שלך יכול להיות נורט'ווד או וויליאמט, תבדוק את כמות הקאש שלו.

פורסם

בקשר לאלה ששואלים אם המעבד שלהם נורט'ווד או וויליאמט, אז בתמונה המצורפת בתוך המלבן הכחול,

אם רשום 256: וויליאמט

אם רשום 512: נורט'ווד

עריכה- לפני ששואלים, מפה מורידים את התוכנה: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=21

פורסם
  • מחבר

יש לי 256...וויליאמט. מה ההבדל בינו לבין נורטווד?מאיזה מעבד ומעלה זה הופך לנורטווד?

פורסם

תהליך יצור: הוויליאמט 0.18 מיקרון

נורט'ווד 0.13 מיקרון

וגם נובע מזה שהנורט'ווד הרבה יותר טוב לOC.

וכמובן כמות הזכרון הפנימי L2.

בקשר למהירויות וויליאמט נראה לי יש עד 2000 , אפילו פחות.

נורט'ווד זה כל המעבדים החדשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים