עבור לתוכן

השתדרגות, צריך עדשת טלה, פלאש וחצובה

Featured Replies

פורסם

שלום,

כנראה שיהיה לי בקרוב מישהו שיכול לקנות לי קצת דברים מארה"ב. אני רוצה עדשת טלה משהו בכיוון של 70-300/250, למצלמה שלי קנון 400D.

בפלאש אני לא מבין כלום, אז כמה הסברים בנושא יתקבלו בברכה.

חצובה אני כנראה אקנה בארץ, כי אני לא בטוח אם יוכלו להביא לי משהו כזה גדול.

התקציב ל-3 הפריטים האלה הוא 1600 ש"ח(בערך $460) כהקניה מתבצעת בארה"ב(כרגע גם החצובה כלולה).

אשמח לשמוע גם על שידרוגי תקציב אפשריים אם אפשר לקבל ציוד הרבה יותר טוב בהפרש קטן.

פורסם

אני עם אותה מצלמה גם כן מחפש עדשת טלה ואם אפשר אז גם רציתי לדעת מה ההבדל בין עדה מיוצבת ללא מיוצבת. תודה

פורסם

רק סיגמא 70-300 עולה 900 שקל :nixweiss:

http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=44&CategoryID=52&ProductID=453

[איזה יופי, סוף סוף האתר עובד בFF :lol: או שפשוט הרבה זמן לא הסתכלתי על ציוד צילום :P ]

אם תרצה להכניס בתקציב הזה משהו, תצטרך לקנות יד שניה וגם אז לא נראה לי שהכל יכנס :-X

אני עם אותה מצלמה גם כן מחפש עדשת טלה ואם אפשר אז גם רציתי לדעת מה ההבדל בין עדה מיוצבת ללא מיוצבת. תודה

http://cliki.site.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%91_%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94

פורסם

1600 ש"ח לעדשת טלה חצובה ופלאש זה תקציב קטן מדי, גם אם קונים בארה"ב. אם אתה רוצה לקנות ציוד שלא ייתסכל אותך יותר מדי בהמשך, קנה ציוד טוב. עדיף לקנות שניים מהפריטים ואת השלישי לקנות בהמשך בארץ, אופציונלית ביד שניה. ההמלצה שלי:

קנון 55-250 IS

ו/או

קנון II‏-430EX

ו/או

מנפרוטו 055ProB + ראש סליק AF-2100

פורסם

55-250IS היא חדשה? [אני לא מעודכן כשנה אז סלח לי :P ]

עדיפה על פני הסיגמא? - טוב אני מבין שהקנון טובה ממנה ולא במעט, במיוחד ולא בקצת בפינות.

[אני רואה גם שפוטוזון שידרגו ת'אתר חח, אני בהחלט לא מעודכן :P ]

פורסם

ה-55-250 בהחלט עדיפה על הסיגמה, וזה עוד לפני שלוקחים בחשבון את המייצב. חבל לחסוף $100 ולהתחרט על כך לאחר מכן.

פורסם
  • מחבר

אנחנו מדברים פה על פלאש ועדשה בערך ב300$ כל אחד נכון? קצת קשה לבדוק מחירים לציוד הזה.

תוכל לתת לי מאמרים שמציגים יתרונות של המוצרים האלה והשוואה שלהם למוצרים באותו סגנון?

איזה אבזרים מגיעים עם המוצרים? נרתיקים\מגן שמש\מבזר(לפלאש)

הראש לחצובה יקר בטירוף(סביבות 80 דולר לפי מה שראיתי), יש המלצה למשהו דומה וזול יותר?

סה"כ המוצרים פה יצאו בערך פי 2 מהתקציב, לכן אני חושב לקנות את החצובה והראש ביד שניה, אתה יודע סביבות מה נעים המחירים בשוק היד שניה עבור אלה?

פורסם

אנחנו מדברים פה על פלאש ועדשה בערך ב300$ כל אחד נכון? קצת קשה לבדוק מחירים לציוד הזה.

אין בעיה לבדוק את המחיר של המוצרים. פשוט תחפש אותם באתר של B&H:‏

http://www.bhphotovideo.com

תוכל לתת לי מאמרים שמציגים יתרונות של המוצרים האלה והשוואה שלהם למוצרים באותו סגנון?

איזה אבזרים מגיעים עם המוצרים? נרתיקים\מגן שמש\מבזר(לפלאש)

תצטרך לגגל בשביל המידע הזה. אין לי אותו בשלוף.

הראש לחצובה יקר בטירוף(סביבות 80 דולר לפי מה שראיתי), יש המלצה למשהו דומה וזול יותר?

זה לא נחשב ליקר בראשים כדוריים שכוללים שחרור מהיר וצידוד לפנורמות. ראש זול יותר עם עקרון דומה הוא הראש הזה של Sunpak, אבל אין לי ניסיון איתו.

כמובן שיש הרבה מאוד ראשים כדוריים זולים יותר, רק קח בחשבון שתצטרך להתפשר על הפונקציונליות ו/או היציבות. אין ארוחות חינם.

סה"כ המוצרים פה יצאו בערך פי 2 מהתקציב, לכן אני חושב לקנות את החצובה והראש ביד שניה, אתה יודע סביבות מה נעים המחירים בשוק היד שניה עבור אלה?

לא ממש. נסה ב-yad2.co.il

פורסם
  • מחבר

עדשת טלה של סיגמה לא תהיה עדיפה מהבחינה שהיא כוללת מצב מקרו?

אני אחפש בגוגל קצת יותר פרטים בערב :)

עריכה:

אני רואה שהעדשה לא מגיע עם מבזר, האם כדאי לי לקנות אחד ואם כן יש משהו מומלץ? או שלהשתמש בכרטיס זה פתרון טוב לא פחות?

פורסם

עדשת טלה של סיגמה לא תהיה עדיפה מהבחינה שהיא כוללת מצב מקרו?

אם מקרו יותר חשוב לך מאיכות אופטית טובה ומייצב, אז כן. אבל במקרה כזה כבר עדיף ללכת על הטמרון 70-300 שכוללת מקרו זהה ואיכות אופטית טובה יותר מהסיגמה.

אני רואה שהעדשה לא מגיע עם מבזר, האם כדאי לי לקנות אחד ואם כן יש משהו מומלץ? או שלהשתמש בכרטיס זה פתרון טוב לא פחות?

מבזר?

פורסם
  • מחבר

מבזר?

מה שנקרא bouncer

פורסם

איך זה קשור לעדשה?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לפלאש :silly:

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שלחברת Manfrotto יש המון חצובות וההפרשי מחירים הם לא קטנים.

אז רציתי לדעת מה מיוחד דווקא בדגם הספציפי שהמלצת עליו?

נניח לעומת הדגם

Manfrotto 055 CLB

עריכה:

בקשר לפלאש נראה לי שזה משהו שפחות שימושי כרגע עבורי, אז אני אשאיר את זה להמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים