עבור לתוכן

שאלה כללית בנוגע לזיכרונות

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין הזכרונות של היצרניות השונות? מלבד המהרות למינהן ויציבות , כלומר האם זיכרון generic (הדפוק ביותר שיש) הוא איטי יותר מזה של corsair או mushkin? (כמובן כאשר באותה מהירות) ואם כן האם ההבדל הוא זניח או ממש משמעותי?

אני הולך בעוד יומיים לעשות טיפול 10000 למחשב....ודי מתלבט אם כדאי לי לקחת זיכרונות טובים או לקחת כמות גדולה יותר של זכרונות מיצרניות טובות פחות....

תודה מראש

פורסם

ההבדלים בין הזכרונות באותו מהירות שעון ,יכולה להיות 5%

השינויים נובעים מהתיזמונים של הזכרונות

פורסם

תראה אני חושב שהשאלה פה זה בעצם כמות מול איכות אבל לדעתי עדיף האיכות.

קנה זכרון איכותי וטוב של יצרן מוכראשר יתן לך ביצועיים ברמה מעולה ועם בעתיד לא יספיק לך תרצה עוד זיכרון או/ו יהיה לך תקציב לכך אז תקנה עוד זיכרון של אותו יצרן.

פורסם

אין ספק שצריך זיכרון איכות בשביל מערכת יציבה, אבל זה לא אומר שצריך להשקיע סכומים מטורפים על זכרונות של קורסאייר.

אפשר למצוא זיכרונות בחצי מחיר שהם עדיין אמינים לחלוטין.

האנשים היחידים שצריכים קורסאייר הם אוברקלוקרים, אבל זה פשוט בזבוז של כסף לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שצריך זיכרון איכות בשביל מערכת יציבה, אבל זה לא אומר שצריך להשקיע סכומים מטורפים על זכרונות של קורסאייר.

אפשר למצוא זיכרונות בחצי מחיר שהם עדיין אמינים לחלוטין.

האנשים היחידים שצריכים קורסאייר הם אוברקלוקרים, אבל זה פשוט בזבוז של כסף לדעתי.

בדיוק על זה אני מדבר , עמירם...השאלה היא אם עדיף להוציא סכומים מטורפים על תוצאות זניחות...תבין כרגע אני שובר את הראש על מה ללכת twinmos או KINGSTON ואני מוצא את עצמי מתחבט בשאלה די דבילית כשההבדל בינהם יהיה מיזערי

פורסם

השאלה היא כמה אתה רוצה ויכול להשקיע בכל אופן הזיכרונות של Kingston מעולים כמו כן ישנם הזיכרונות של Hyundai שגם טובים מאוד.

תראה אין ספק שישנם חברות שלא בהכרח מצדיקות/מחיבות את הקניה של הרכיב תוצרתם או השקעה כספית בו.

אני רק אומר לקחת חברה טובה ולא איזה חברה לא מוכרת או לא טובה שתעלה לך זול אבל הזול יעלה לך ביוקר.

פורסם

אם אתה לא עושה אוברקלוק אז תקח את הזיכרון הכי זול שמגיע מחברה איכותית.

קינגסטון, טוינמוס, יונדאי, סמסונג וכו' הן חברות מומלצות.

פורסם

בדיוק על זה אני מדבר , עמירם...השאלה היא אם עדיף להוציא סכומים מטורפים על תוצאות זניחות...תבין כרגע אני שובר את הראש על מה ללכת twinmos או KINGSTON ואני מוצא את עצמי מתחבט בשאלה די דבילית כשההבדל בינהם יהיה מיזערי

אתה חושב שקינגסטון הוא זיכרון ג'נרי??

קינגסטון הוא זיכרון מעולה וגם לא עולה הרבה

אני אישית מאוד אוהב את החברה הזאת

אז תלך על הקינגסטון בראש שקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים