פורסם 2008 ביוני 2517 שנים לראשונה אני רואה איך הצ'יפסט נראה מאחורי הגוף קירור משום שהמאוורר המקורי של הצ'יפסט נדפק לי.ובכן הוצאתי את המאוורר ואני רואה מן מגן דק כזה על הצ'יפסט שבאמצע יש ריבוע קטן, עליו אני צריך למרוח את המשחה?האם עליי לקלף את הישן או משהו כזה?תודה.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר http://img379.imageshack.us/img379/7015/25062008988fi1.jpgאתה יכול לראות היכן מרחתי ואת השכבה המוזרה הזו מסביב שמתקלפתהאם זה בסדר?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אתה מנקה את הישן ומורח (לא הרבה) רק על הציפסט עצמו, לא על כל הפלטה.. רצוי לתת נגיעה של משחה גם על גוף הקירור החדש בזהירות!
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר הייתה קצת בעיה לחבר את הגוף קירור (צפיפות) אז למרות שמרחתי רק באזור שצריך, היא נמרח על כל האיזור אבל אני מתאר לעצמי שזה לא ביג דיל. חבל רק שהגוף קירור ממש מאסיבי וחוסם את הכניסה של הכוננים קשיחים.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים איזה קירור זה? נסה למקם אותו הכי טוב שישגם אני שמתי קירור לציפסט והוא בעייתי וגדול ומתנגש לי עם הכרטיס מסךאבל מה לעשות..תעשה חור כוס בדלת, תדביק שם איזה מאוורר 9ס"מ אם זה ממש מדאיג אותך
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אני פשוט פותח את המארז ומפעיל מאורר גדול כזה תעשייתי על הכי חזק... לי לא מפריע הרעש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.