עבור לתוכן

מתכנן לטוס בקרוב מחפש מקום נחמד לטוס אליו

Featured Replies

פורסם

יש הכל מהכל , הרבה תלוי מה אתה מחפש.

יש טראקינג , נופים , הרבה ים ושמש , יש מקומות לקניות , בילויים מסיבות ואלכוהול בכמויות והכי הכי חשוב בחורות בשפע!!!!

מה בדיוק אתה מחפש?

לבחור מעליי , התכוונת תאילנדים , לא?? (בלשון זכר...) :)

לא...למה שאני אתכוון לתילאנדים?

התגובה הנ"ל שלי הייתה עוקצנית ומבדרת בכך שהתכוונתי לומר שיש שם הרבה תילאנדיות -עוזורת וכאלה שיעשו הכול ב50 שקל

מן הסתם שזה לא מה שאני חושב עליהם,ונאמר בצחוק..אם מישהו נפגע-מן הסתם שאני מתנצל מראש ומוכן להוריד את התגובה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל , לא צריך 200 אלף חיסונים לתאילנד.

דבר שני , ההערה שלי הייתה בצחוק על זה שיש הרבה תאילנדים שעברו ניתוחים לשינוי מין וכשאומרים "תאילנדיות" צריך לקחת את זה בחשבון (תחפש את הגורגרת בגרון וככה תדע אם זה גבר או אישה)...

פורסם

חחחחחחחחחח גדול.

וכה אני כבר מכיר את העניין עם הגורגרת (הודות לפרק של FRIENDS )

פורסם

קוריאה לכל חלקיה- בעיקר הדרום, לא יודע מה יש שם אבל אנשים טסים לשם! ???

סתם שאלה, הכור שהרסנו לסורים, לא היה קוריאני?

פורסם

צפון קוריאה.

פורסם

סמים, סירחון, ומחלות בשפע- מחסנים אותך באיזה 200 אלף חיסונים שלא תמות שם מכל מיני מחלות.. :lol: :lol: :lol:(אם טעיתי עם מדינה דומה תקנו אותי)

בנוגע לאיזה מדינות אפשר לטוס אז כמה שאני ממליץ וכמה שנראה לי ממש כדאי לבקר וכמה שאני מתכנן עליהם..

אז ככה:

*קנדה- יש לי שם סבתא (פעם גם סבא) וזה פשוט מדינה מצוינת! יה את מפלי הניאגרה- טורונטו עיר מצוינת אבל אני תמיד באוקביל בעיקר.

*יפן- מת לבקר שם, גם כי אני עושה ג'ודו ושם הג'ודו נוסד ועוד מלא סיבות שקשורות לזה אלא גם יש טכנולוגיה ותרבות ברמה יוצאת מן הכלל שם, בעיה- שפה! כמעט כולם מדברים יפנית, אם תברר קצת אולי תגלה דברים התוכנית זה לטוס בגיל שלך לטוקיו! :silly: :silly:

*פרג(צ'כיה)- הייתי שם ל-12 שעות כשהיה לנו קטע מעבר בין קנדה והיה נהדר- הרובע היהודי ואפשר לההשכיר אופנים ובכיף לנסוע שם! יש אחלה מכוניות ואחלה סביבה ואויר! יש גם רכבת חשמלית תת- קרקעית!

*צרפת- איך אפשר בלי הלובר, אייפל, שער הניצחון, יורוו דיסני וכו'.. לא ביליתי אבל ראיתי מבן דוד שלי שקטן ממני בשנה את הטיול בר מיצווה שעשה והיה לו משהו מאורגן והם טיילו במקומות האלו והיה נראה ממה כיף ושווה!

*איטליה- פיצה, לזניה, ספגטי- נשמע כיף וטעים, לשוט בסירות על אורך החופים היפים שם. שמעתי שמומלץ על סיציליה אבל גם יש ת'מאפיה שקצת עושה בעיות שם.. :-X

*גרוזיה- חבר לי טוב מהכיתה חזר לא מזמן משם ואמר שנהנה מאוד, לך תדע.. (הוא טייס מנוסה! ;D)

*סין- יש לך קצת כסף ורוצה להנות במיוחד? טוס קצת לפני האולימפיאדה ותשאר לחלק קטן ממנה! תקנה דברים מייד אין צ'יינה! :D

*הונג קונג- לא יודע מה יש שם אבל אנשים טסים לשים! :P

קוריאה לכל חלקיה- בעיקר הדרום, לא יודע מה יש שם אבל אנשים טסים לשם! ???

*אנגליה- אני אולי אהיה שם בספטמבר ובכללי יש את הגשר המפורסם הזה שם- את המלכה, השומרים עם הראש המוארך! xD את הגלגל הענק המגניב הזה ואת האנגלית והתרבות. אם אתה רוצה לנסות או קצת מתחבר לך על זה ותביא על הדרך אייפון ;D

זה כמה מדינות שאלו לי בראש בזמן הזה, כמובן שיש עוד אבל אני אישית לא מת על המדינות המתפתחות האלו מהמזרח הרחוק ולמינהן...

כמובן שאתה תבחר ואני רק יעצתי לך והעלתי לך כמה...

טיסה נעימה וטיל מהנה! :xyxthumbs:

נראה לי הוא מחפש משהו רציני יותר.

לא טיול בר מצווה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מקום לנוח קצת.. לא בא לי על איזה סיור מסביב לעולם ואחותו...

כנראה שאני אקח איזה שייט נחמד רק כדי לנוח ולהרגע.. ואז אולי אחרי הצבא לטוס לאנשהו (מישהו אמר תאילנד? :smile1: חחח)

פורסם

לא! עזוב אותך שיט ועזוב אותך קוס ונאפה וכל האיים האלה (שאגב הייתי בהם ככה שזה נחמד אבל צריך משהו מפוצץ!). סיימת בתי ספר. 12 שנים שהיית תקוע במסגרת. אתה הולך להיכנס למסגרת הכי גרועה שרק קיימת, מקום בו לא שמים עליך ולא איכפת ממך כמעט. תאמין לי אם אתה צריך משהו זה לנצל את החופש הזה ופשוט לעשות כמה שיותר חיים.

מה יש בתאילנד? מה אין!

חופים,מסיבות,בחורות,שתיה,סמים,טראקים,נופים,צלילות,אופנועים,אפטרים ובקיצור כל דבר מיהנה שאתה יכול איכשהו להעלות על הדעת, במחיר שהוא זיל הזול יחסית למקומות אחרים. תסתכל קצת בסיפורים של גולשים באתר "למטייל" או שלח לי ה.פ אם אתה רוצה עוד פרטים. דבר אחד תדע, לא לוותר על החופשה הזאת.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד אתה צודק.. זה הזמן החופשי היחיד שנותר לי ל-3 ויותר שנים הקרובים וצריך להוציא מהזמן הזה את המקסימום.

אבל זה גם הזמן היחיד שנותר לי לנוח קצת אחרי הבצפר ולפני הצבא..

מצד שני צריך להתחשב בחבר שנעול על ארה"ב/שייט..

ארה"ב לא בא בחשבון בגלל שצריך ויזה וככל הנראה שאני לא אצליח להשיג אותה. אז צריך להחליט מה לעשות (משהו שאני לא ממש טוב בו :silly: )

פורסם

אני שמעתי 2 דברים בקשר לאילנדיות -

1 זה העיניין עם הגורגורות

השני שהם מאמינים בגלגול נשמות או משהו כזה והגוף לא חשוב להם אז בקיצור יש שם מלא זונות וראיתי כמה כתבות בחדשות שאני נוסעים לשם בשביל זה

- YogiBear היפנים לא מדברים אנגלית?

פורסם

מה הבעיה להוציא ויזה? יש לך עבר פלילי שימנע את זה ממך?

ואל תשכח שהעלויות של טיול בארה"ב הן מאוד גבוהות לעומת תאילנד או כמעט כל מקום אחר למשל.

פורסם

*פרג(צ'כיה)- הייתי שם ל-12 שעות כשהיה לנו קטע מעבר בין קנדה והיה נהדר- הרובע היהודי ואפשר לההשכיר אופנים ובכיף לנסוע שם! יש אחלה מכוניות ואחלה סביבה ואויר!

אם כבר, הייתי לפני פחות משנה בפראג ובבודפשט (4 ימים בודפשט, 3 ימים פראג) ובודפשט עדיפה בהרבה. ב-12 שעות, אם היית במצודה, הלכת על גשר קארל וראית את השעון עשית את רוב הדברים המעניינים. כמובן שערים כמו פראג ובודפשט בכלל לא בליגה של ערים כמו לונדון, פריז, רומא, ברלין או ניו-יורק. אבל בכל מקרה אלו ערים שמתאימות לחופשה קצרה. לטיול למזרח הרחוק או לדרום אמריקה יש אופי שונה לגמרי מטיול לאירופה או לארה"ב (תרבות דומה לשלנו או שונה לגמרי, תנאי מחיה עלובים או טובים ועלות גבוהה או נמוכה). ד"א, טיול של כמה שבועות (או כמה חודשים בודדים) במסלול שמתחיל מדרום איטליה (או מרומא) ומסתיים למשל בגרמניה (דרך שוויץ) או באנגליה (דרך גרמניה) יכול לדעתי להיות חלומי. העלות דומה לטיול בארה"ב (עלות הטיסה מעט יותר נמוכה אבל עלות המחייה, בעיקר בזכות הדולר, מעט יותר גבוהה).

פורסם

דווקא אחד הדברים היפים בפראג הוא העובדה שהעיר יחסית לא נפגעה כלל ממלחמות. רוב הבניינים שבאזור העתיק מהמאות ה-17 ומטה, בניגוד להרבה ערים באירופה שנבנו מחדש מספר פעמים (לפי מה שהבנתי, רוב המבנים בבודפסט הם מהמאה ה-19 והלאה). אני לא מבין איך אפשר לומר שאפשר לגמור את פראג ב-12 שעות - אני וחברתי היינו שם במשך שלושה ימים (זה היה טיול של שישה ימים, אבל שלושה ימים יצאנו מהעיר) ועוד רצינו להישאר, ועוד זוג חברים שלי בילה שם חמישה ימים בלי לצאת מהעיר.

אל תשכח שפראג מאוד מפותחת מבחינת חיי לילה (ובירות שם יותר זולות ממים).

פורסם

דווקא אחד הדברים היפים בפראג הוא העובדה שהעיר יחסית לא נפגעה כלל ממלחמות. רוב הבניינים שבאזור העתיק מהמאות ה-17 ומטה, בניגוד להרבה ערים באירופה שנבנו מחדש מספר פעמים (לפי מה שהבנתי, רוב המבנים בבודפסט הם מהמאה ה-19 והלאה). אני לא מבין איך אפשר לומר שאפשר לגמור את פראג ב-12 שעות - אני וחברתי היינו שם במשך שלושה ימים (זה היה טיול של שישה ימים, אבל שלושה ימים יצאנו מהעיר) ועוד רצינו להישאר, ועוד זוג חברים שלי בילה שם חמישה ימים בלי לצאת מהעיר.

אל תשכח שפראג מאוד מפותחת מבחינת חיי לילה (ובירות שם יותר זולות ממים).

נראה לי שדיברנו על זה כבר פה. נכון שהבניינים בעיר העתיקה - ובמיוחד באזור שקרוב לשעון ופחות ברובע היהודי - מאוד יפים, אבל אם זה אחד הדברים המרכזיים שיש להגיד לזכותה של עיר אז לדעתי זה מעיד על האטרקציות שבה. הייתי גם בלונדון, והבתים שם בהחלט לא פחות מרשימים ויפים מאשר אלו של פראג (טוב, נו, אולי קצת פחות).

תראה, אני בהחלט יכול להגיד שנהניתי בחו"ל בכל עיר שהייתי בה, גם בפראג. אני אוהב את פראג ובהחלט נהנתי שם. אבל פחות מכל המקומות האחרים שהייתי בהם (והכל יחסי בחיים). הרובע היהודי די שיעמם אותי - בית הכנסת עם הגולם בעליית הגג לא כ"כ מעניין (כנסיות גם כמעט תמיד יותר מרשימות ומעניינות מבתי כנסת), בית הקברות העתיק נחמד - אטרקציה לחצי שעה, גשר קארל - עם כל הכבוד - הזכיר לי מדרחוב באילת (רק על רקע יותר יפה) והמצודה הייתה מדהימה (אבל זה מעט מדי) וגם מגדל אייפל היה נחמד (בטח שאני יכול להגיד שהייתי במגדל אייפל בלי להיות בפריז ;D). אבל אין לי טעם של עוד כמו שיש לי למשל מלונדון שבה הייתי 9 ימים. ולבודפשט יש אטרקציות שלפארג אין - כמו האי מרגרט, מצודת הדייגים, המרחצאות החמים, כיכר הגיבורים, בית הכנסת הגדול (ראיתי את בית הכנסת הזה ואז את בית הכנסת בפראג, אז אתה יכול להבין את האכזבה) והפרלמנט. אני מזמין אותך לראות תמונות ב-Google earth שתבין יותר טוב למה אני מתכוון.

פורסם

תכלס גם אני לא הבנתי מה הבעייה עם הויזה? תגרום לשגרירים שם להבין שאין לך סיבה להישאר בארה"ב מעבר לטיול, אם אתה לפני צבא עם צו גיוס נהדר, תוכל להראות להם אתה מתגייס בXX ושאתה תחזור לארץ, אם אתה אחרי צבא עם עבודה קבוע, תראה להם תלושי משכורת או משהו או אישור מהבוס שאתה עובד שם הרבה זמן, על תדבר איתם על חברים/משפחה שיש לך בארה"ב.

בכל מקרה טיול עצמו, אם תשיג ויזה לארה"ב, אתה חייב לטוס לשם, אולי אפילו לעשות טיול מחוף לחוף בארה"ב זה פשוט חלומי.

תטייל בניו יורק, עיר חלומית, יש בה הכל מהכל, לטייל בפארק, ללכת ב5th ave. מהפארק עד ל42~st.,ברוד ווי (מומלץ בלילה), לסוע קצת בsubway, לעלות לאמפייר סטייט בילדינג לקומה ,102/89 לסוע לdowntown ברכבת תחתית, לטייל לראות את הביניים, ומשם לקחת את הסירות (פרי) שיוצאות לאליס איילנד ופסל החרות ויש עוד המון דברים מדהימים כמו לסוע לברוקלין ברכבת, שמה תפגוש המון יהודים, לך לברייטן ביטצ' וקוני איילנד.

ועוד מיליון דברים שאתה יכול לעשות בכל הערים בארה"ב.

וגם באירופה יש מלא מלא דברים שאתה יכול לעשות, ליסוע לאנגליה, צרפת, גרמניה, ספרד, איטליה, הולנד, שוויץ וכו'.

לדעתי באירופה/צפון אמריקה הרבה יותר דברים לעשות מחורים במזרח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים