עבור לתוכן

שאלה לגבי סידור המאוררים במארז

Featured Replies

פורסם

אהלן!

יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים:

TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM

TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM

אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM

השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז,

או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)?

אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר.

האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה?

אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל אני מעדיף שלא.

אולי אני אשים פילטר אבק גם אבל המאורר בצד וזה יוריד את את ההכנסה של האויר אבל האם גם יהיה יותר רעש יניקה?

אני יודע שהפצצתי קצת אבל אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש, אור :)

פורסם

לחץ במארז לא יהיה לך כי המארז לא אטום יש בו הרבה חורים :xyxthumbs:

לגביי מאווררים לשים אחד מכניס מקדימה ועל הדלת מוציע או מכניס זה תלוי כבר , אם כרטיס מסך מול המאוורר צד אז תכניס אוויר אם לא אז תוציע

פורסם
  • מחבר

טוב הנה כמה תמונות להמחיש את הסידור והמרחב לסירקולציה במארז

עכשיו אולי יותר קל לאמר מה עדיף

[attachment deleted by admin]

פורסם

שים מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון של כרטיס מסך ותוסיף עוד מקדימה שיכניס :xyxthumbs:

יש לך מלא מקום במארז ומסודר (חוטים) !

תמיד לפני שינוי מאווררים תבדוק קודם טמפ' בשביל לדעת אם יש שיפור :xyxthumbs:

פורסם

2 מקדימה מכניסים אויר.

1 בצד מכניס אויר

1 למעלה מוציא אויר

1 מאחורה מוציא אויר.

ככה זה אמור להראות.

m1rmj3mmzeti.jpg

זאת הסירקולציה הטובה ביותר.

לגבי המאוררים עם ה-TriCool הם מאוד שקטים את ה140מ"מ אתה יכול לשים על מדיום וגם ה120מ"מ אבל הרעש שלהם מפריע לך עד כדי כך שים אותם על הנמוך !

אצלי באנטק 900 כל המאוררים על מדיום !!!!

פורסם

הספק גם מוציא אוויר ככה שאתה יכול לשים 2 מקדימה ועוד אחד בצד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי... אז בנתיים הזמנתי רק שני מאוררים אז אני אשים באמת אחד מקדימה ואחד בצד ואני מאמין שזה מספיק גם ככה המחשב כרגע לא מתחמם ברמות למרות החום.. (מעבד על 44 הרדדיסק על 38 כרטיס מסך על 51 ולוח אם על 28) במאמץ המעבד מגיע לאיזה 50 ומשהו הלוח לאיזה 30 והכרטיס ל60 ומשהו,

שזה לא נורא, אבל אני מניח שזה בגלל שאני משתמש עדיין בפד הטרמי שקיבלתי עם הקירור סטוק שנקנה לפני שנה אז אני אחליף גם משחה ונראה את התוצאות.

בכל מקרה תודה רבה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים