עבור לתוכן

קיבלתי את החלקים היום E8400 - אפשר עזרה ? DSL3 ?

Featured Replies

פורסם

או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) :yelclap::xyxthumbs:

http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg

GSKILL 4GB 1000 PC2 8000

E8400 RETAIL

COOLING XIGMATEK HDT

מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק

אז :

יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ?

10X

;D

נ.ב

התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....)

לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ?

יש לי :

-SUPER PI

CPU Z

S&M

MEMTEST

REALTEMP

עוד שאלה , האם הספק שלי בסדר להתחיל אובר קלוק טוב ? ENERMAX 420 NOISTAKER

(מתכנן להביא מחו"ל גם 4850 עוד שבוע או 4870 ) אז לקחת בחשבון גם את הכרטיס הנ"ל שכמובן יהיה באובר קלוק והמעבד כמובן

(אגב יש לי עוד 2 הרדיסקים וצורב וזהו )

תודה .

פורסם

תתחדש!!

הייתי לוקח E8500 זה יתן OC יותר מטורף בקירור אוייר יכול להגיע ל5.2 MHZ!

פורסם

סתם מסקרנות, איך אתה מביא מחו"ל בכל כך קלות (עכשיו הבאת ויכול להיות עוד שבוע...)

פורסם
  • מחבר

8500 ?...המממ ....עכשיו אתה אומר ? >:( לא נורא נסתפק בזה ....ביננו מי צריך יותר מ 4.0 GHZ , הרוב זה כרטיסיי המסך במיוחד שגם אני יישחק ב 1680 כי התחדשתי במסך חדש גם .

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF

ואיך אני מביא כל כך מהר ? חבר טוב עבר לחיות בניויורק עובד עם השליחות\משרד הביטחון שם כך שכל כמה ימים יש איזה אחד שם מהעבודה שקופץ לארץ ...אז מביאים איתו . הדילמה כרגע זה מה אני עושה לגבי הכרטיס מסך , קונה עכשיו את ה4850 (יגיע עוד שבוע ) או מחכה הרבה זמן ל 4870 או ה9800+ (איזה דילמות יש לי בחיים)

ומה לגבי שאללותיי העיקריות ? לינק או משהו ...מדריך עם תמונות ל OC למעבד\לוח\זכרונות שלי ? (מחר פשוט יש זמן)

עוד שאלונת , הבנתי שמספיק להחליף את החלקים ואז להכניס את ה XP SP2 BOOT ולעשות REPAIR כדי שהכל יחזור לאותו מצב רק עם החומרה החדשה - אותו ווינדוס אותו הכל ישאר אותו מצב כולל ה PROGRAM FILES והכל ...

?

(רק מה שחסר לי עכשיו בחיים זה פורמט ולהתקין מחדש הכל) :kopfpatsch:

ואו 1 בבוקר לילה זך .

ZZ...ZZZZ....zz

פורסם

באיזה גרסא של הלוח מדובר, P31/5?

לגבי הדרכה בנושא הOC.

תריץ חיפוש בפורום. הנושא הזה נטחן פה עשרות פעמים (עם ביוס זהה)

את הטמפ' תנטר בעזרת RealTemp.

בדיקת מאמץ תבצע בעזרת OCCT.

פורסם

תתחדש!!

הייתי לוקח E8500 זה יתן OC יותר מטורף בקירור אוייר יכול להגיע ל5.2 MHZ!

מאיפה המידע הזה, מעטיפות מסטיק בזוקה? 8)

ניתן, אבל לא עם קירור אוויר.

עם קירור מים ניתן להגיע לכזה תדר וגם לא כל אחד יכול.

תתחדש על ה-E8400, הוא אוברקלוקר מעולה שמסוגל להגיע לביצועים טובים יותר מ-E8500 (אם נפלת על מעבד איכותי).

פורסם
  • מחבר

או !!!....אני חושב שמצאתי בדיוק את מה שחיפשתי

- גם מדריך איך להעביר חומרה חדשה ולהישאר עם אותו ה WINDOWS בלי צורך בפורמט

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=772307

ו- דבר שני - המדריך ל DS3L כולל תמונות ישירות מהביוס

http://www.tomshardware.com/forum/245679-29-guide-overclocking-ds3l-updated-2008

בכל מקרה לפני שאני בכלל מתחיל לפרק את המחשב לגורמים ...

האם הספק שלי יחזיק את המערכת ב 4.0 במיוחד שמתוכנן מאוד בקרוב 4850 או 4870 (נראה לפי התקציב) שגם כמובן יהיה בOC......

?

הספק שלי הוא enermax 420 noistaker שמחוברים אליו 2 הרדיסקים וצורב (בלי כרטיסיי PCII בכלל)

תודה .

פורסם

בקשר לספק לא בטוח אבל אתה מוזמן לנסות, במידה ולא, תחליף.

פורסם
  • מחבר

זהו שפה השאלה איך אדע אם הספק מגביל כאשר אתחיל(מחר) את ענייני האובר קלוקינג ?

איך אדע אם זה הספק ? או סתם המחשב לא עומד בעומס כמו בכל התחלת אובר קלוק שגרתית (עד שמוצאים ומאזנים את המעבד \זכרונות עוצמות\מתחים - לקבלת אובר קלוק יציב )

?

יש איזה אתר שאוכל לחשב כמה המחשב ייקח ל למערכת שלי במדוייק ? שזה כולל מעבד 8400 באובר ל 4 + 4850 ב OC ?

פורסם

לפי דעתי אמור להספיק, בכל מקרה כדאי להיות בטוח תשאל בפורום ספקים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שאלונת קטנה רק נוספת ....התחלתי להרכיב את הHEATSINK בינתיים HDT

האם להשתמש במשחה שבאה עם זה או משהו אחר ? זה מן אבקת סיליקון לבן כזה נוזלי יותר נכון מאשר משחה (מאוד מזכיר קמח לבן) :lol:

או שעדיף משהו אחר איזה MX-1 (נישאר לי עוד מימיי ה AMD3200 לפני 3 שנים)

?

10X

פורסם

מחשב חדש לא?

תשקיע עוד 30 שקל על MX2 או AS5 שתרגיש רגוע שאתה משתמש במשחות הטובות ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים