עבור לתוכן

מחר טכנאי של YES בא להתקין לי את הממיר HD למסך מחשב, שאלה בנוגע לאודיו

Featured Replies

פורסם

איכות טובה אתה בכל מקרה לא תקבל מממיר רגיל (רזולוציה נמוכה + דחיסה מוגזמת זה שילוב רע), אבל עד כמה התמונה תיהיה סבילה זה תלוי בכרטיס טלויזיה.

סך הכל עם כרטיס טוב כמו ה-wintv של hauppauge תקבל תמונה סבבה לגמרי.

בסקירה של טובי לויס על הויסטה מדיה סנטר יש וידאו שמראה את ההבדל עם ובלי הכרטיס על 32", ככה תקבל פחות או יותר מושג מה ה"נזק" שהכרטיס משאיר בין לבין.

פורסם
  • מחבר

התקינו לי את הממיר, לקחתי מהממיר בסלון את הבננות בשביל שאני יוכל לשמוע משהו כי אין רמקולים מובנים במסך

בכל מקרה, בערוצי HD רואים מדהים! פשוט חוויה לראות במסך הזה. לדעתי טוב יותר מכל טלוויזית LCD ויש גם המון כיוונונים של צבע/ניגודיות/בהירות וכו'.

בערוצים הרגילים גם כן רואים טוב למרות שלדוגמא בערוץ 2 כשאני מסתכל מקרוב - ממרחק שאני יושב בשולחן של המחשב אז האיכות לא הכי טובה אבל כשאני רואה מהמיטה אז אין בעיה בכלל ורואים טוב יותר מטלוויזיה.

כל העניין יצא משהו כמו 230 ש"ח להתקנת הממיר עם תשתית חדשה(קופסא כזו בקיר) כי אי אפשר לחבר את הממיר HD דרך הקופסא של הממיר הרגיל ובקיצור כל עניין ההתקנה עולה כ230 ש"ח.

בנוסף מקבלים 4 ערוצי HD בחינם, Yes Movies HD, Yes Stars HD, National Geographic HD, MGM HD.

יש אפשרות של ערוץ נוסף, Sport HD בתוספת תשלום של 35 ש"ח אם אני לא טועה או עסקת חבילה של 38 ש"ח לערוץ הזה ולעוד 2 ערוצי ספורט ששווים לתחת ונראה לי די עלוב לשלם 35 שקל על ערוץ כדורגל בHD, מילא 10 שקל ::)

אז זהו בעיקרון.

יום טוב לכולם [:

פורסם

קניתי כרטיס Hauppauge PVR-150, וחיברתי אותו לממיר כבלים דיגיטאלי רגיל מ-SCART ל-S-Video ובננה אדומה ולבנה.

התמונה על מסך "22 ממש טובה (גם מקרוב). היא הרבה יותר טובה מתמונה של טלוויזיה רגילה.

פורסם
  • מחבר

תתחדש!!

תגידו, יש לי כאן חיבור אוזניות במסך, למה כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע כלום? חשבתי שהHDMAI מעביר גם קול ואם אני מחבר את האוזניות אני יוכל לשמוע. חוץ מזה, גם במחשב אני לא שומע כלום - כאילו זה לא עובד בכלל.

5950-IMG9503s.jpg

ןגם ניסיתי לחבר את העכבר לUSB של המסך וזה גם כן לא עובד

פורסם

יכול ליהיות שתצתרך להגדיר בממיר שיעביר סאונד דרך HDMI או שהכבל שאתה משתמש בו לא מעביר סאונד..

לגבי ה USB אתה צריך גם לחבר אותו מהמסך למחשב.. אל תצפה שהוא יעבור לך דרך ה DVI מהכרטיס מסך. :lol: :lol:

פורסם

אתה בטוח שזה חיבור אוזניות, ולא חיבור Audio-in לרמקולים של המסך?

פורסם
  • מחבר

וואי יכול להיות באמת שזה לרמקולים של המסך..

אבל מה זה משנה אם זה רמקולים או אוזניות ::)

פורסם

זה line out

פורסם
  • מחבר

וזה אומר?

פורסם

אתה צריך לחבר כבל PL מהיציאת רמקולים בכרטיס קול לכניסת אודיו במסך, על-מנת לשמוע עם הרמקולים של המסך.

יציאת אוזניות בד"כ ממוקמת בחלק הקדמי של המסך.

פורסם

במקרה הזה זאת יציאה לרמקולים או לאוזניות (רשום שם).. כנראה שהמסך מקבל אות מה HDMI ויודע להפוך אותו לסטריאו במקרה הצורך ולהעביר אותו דרך היציאה הזאת.

חבל לטחון מים.. תראה בחוברת של המסך מה היציאה הזאת יודעת לעשות.

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה זאת יציאה לרמקולים או לאוזניות (רשום שם).. כנראה שהמסך מקבל אות מה HDMI ויודע להפוך אותו לסטריאו במקרה הצורך ולהעביר אותו דרך היציאה הזאת.

חבל לטחון מים.. תראה בחוברת של המסך מה היציאה הזאת יודעת לעשות.

נו אבל חיברתי אוזניות וזה לא עובד

פורסם

רשמתי לך מה לדעתי יכולות ליהיות הסיבות.. אני שוב חוזר, תבדוק בחוברת איך העניין הזה פועל, זה יענה לך על כל השאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים