עבור לתוכן

מחר טכנאי של YES בא להתקין לי את הממיר HD למסך מחשב, שאלה בנוגע לאודיו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו שראיתם בכותרת, מחר מגיע טכנאי של YES בכדי לחבר לי את הממיר HD החדש למסך מחשב שלי(Samsung 245T)

רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי כי כנראה שאפילו הגעה של הטכנאי כרוכה בתשלום של 230 ש"ח

אלו החיבורים של המסך

5950-IMG9501s.jpg

5950-IMG9503s.jpg

עכשיו לגבי האודיו,

למסך מחשב שלי אין רמקולים מובנים ומן הסתם גם הייתי מעדיף לשמוע ברמקולים שיש לי של המחשב, 2 רמקולים+סאב.

ניתן לשמוע בהם? איך אני מחבר את זה לממיר?(ברור שהטכנאי ידע, אבל אני רוצה להיות בראש שקט שבכלל אפשר לשמוע טלוויזיה דרך הרמקולים האלה)

או שצריך כבל מפצל כלשהו? בקיצור, לעזרתכם.

אם זה עוזר לכם אז יש לי כרטיס קול SupremeFX II 8-CH Audio(למרות שלא נראה לי זה קשור ;D)

תודה!!

פורסם

דבר ראשון - תרגע.

דבר שני- אם אתה רוצה לחבר לרמקולים ישירות תצטרך כל פעם להחליף בין המחשב לממיר, זה יכול לשגע...

אבל אתה יכול לקנות כבל אדום לבן צד אחד PL קטן צד שני ולחבר לקו נכנס בכרטיס קול.

פורסם

סליחה שאני נדחף לת'רד, אבל אם אני רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה על מסך מחשב "22 ברזולוציה של 1680X1050 דרך כרטיס טלוויזיה, אז אני צריך ממיר HD או שגם עם ממיר דיגיטאלי רגיל אפשר לראות טוב (יש לי HOT)?

פורסם

לתגובה שמעליי, מניסיון שלי (עם מסך 1280X1024) מממש קרוב לא תראה משהו, אבל מרחוק תראה רגיל (אבל עדיין - החדות בטלוויזיה רגילה על פני המחשב תהיה הרבה יותר גדולה). ואני לא יודע איך זה עם ממיר HD...

ולפותח הת'ארד, זה ממש לא בעיה לחבר את זה בעצמך. זה לא שווה 230 ש"ח בכל מקרה... פשוט תראה איזו יציאה יש לממיר HD שלך, איך היא נראית, ואותה פשוט דוחפים לתוך החור המתאים במסך וזהו...

ולגבי האודיו - זה תלוי באילו רמקולים יש לך במחשב... אבל אם אתה רוצה לחבר את זה למחשב ושתוכל לשמוע הכול דרך המחשב לרמקולים (כמו מיקרופון שאינ מדבר ושומע ברמקולים) אתה צריך כבל ממיר משני RCA (החיבורים הלבן והאדום שיוצאים מהממיר) ל-PL (החיבור שנכנס לתוך המחשב).

פורסם

אני עובד על המחשב ממרחק של מטר בערך. ממרחק כזה אני לא אראה שידורים של HOT באופן ברור וחד? אני רוצה לצפות על מסך המחשב בשידורי טלוויזיה במסך מלא וגם בחלון, ולגלוש באינטרנט במקביל על אותו מסך.

אשמח לקבל רשמים מממיר HD. אם אפשר, אז אני אשמח גם להשוואה בין ממיר רגיל לממיר HD.

פורסם
  • מחבר

ולפותח הת'ארד, זה ממש לא בעיה לחבר את זה בעצמך. זה לא שווה 230 ש"ח בכל מקרה... פשוט תראה איזו יציאה יש לממיר HD שלך, איך היא נראית, ואותה פשוט דוחפים לתוך החור המתאים במסך וזהו...

ולגבי האודיו - זה תלוי באילו רמקולים יש לך במחשב... אבל אם אתה רוצה לחבר את זה למחשב ושתוכל לשמוע הכול דרך המחשב לרמקולים (כמו מיקרופון שאינ מדבר ושומע ברמקולים) אתה צריך כבל ממיר משני RCA (החיבורים הלבן והאדום שיוצאים מהממיר) ל-PL (החיבור שנכנס לתוך המחשב).

ה230 ש"ח זה לא על חיבור הממיר למסך. הממיר HD דורש כבל חדש בכל הבית ואי אפשר לחבר את הממיר לכבל הרגיל שיש לממיר הרגיל ואם אני לא טועה צריך לסדר את זה גם עם הצלחת שיש על הגג. בקיצור, נראה לי הרבה קידוחים ובלגאנים שבשביל זה צריך את הטכנאי.

לגבי האודיו,

יש לי 2 רמקולים וסאב. כל רמקול מחובר לסאב והסאב מתחבר למחשב עם הכבל הירוק.

אז לפי מה שאתה אומר ואם אני מבין נכון, אז אפשר לקנות מן מפצל כזה ולחבר אותו לכרטיס קול ועליו אני מחבר את הכבל של הרמקולים ואת הכבל שיוצא מהממיר?(משהו כזה..חח)

ובמידה ואין לטכנאי את המפצל הזה שאתה מדבר עליו, אני יכול פשוט לחבר את הרמקולים לממיר עצמו וזה הכל?

אני עובד על המחשב ממרחק של מטר בערך. ממרחק כזה אני לא אראה שידורים של HOT באופן ברור וחד? אני רוצה לצפות על מסך המחשב בשידורי טלוויזיה במסך מלא וגם בחלון, ולגלוש באינטרנט במקביל על אותו מסך.

אשמח לקבל רשמים מממיר HD. אם אפשר, אז אני אשמח גם להשוואה בין ממיר רגיל לממיר HD

בשביל לחבר ממיר HD למסך מחשב שלך, אתה צריך מסך שתומך בHD משמע מסך עם יציאת HDMI מה שאין לך לדעתי.

עריכה:

זה הכבל שאני צריך?

rca2s.jpg

או זה?

http://www.lightone.com/thumbnails.aspx?src=/site/modules/catalog/images/23-150med.jpg&Size=181

פורסם

בשביל לחבר ממיר HD למסך מחשב שלך, אתה צריך מסך שתומך בHD משמע מסך עם יציאת HDMI מה שאין לך לדעתי.

רזולוציה של Full-HD היא 1920X1080. המסך שלי תומך ברזולוציה של 1680X1050. זה די קרוב.

לגבי חיבור HDMI, למיטב ידיעתי, ההבדל בינו לבין חיבור DVI או קומפוננט הוא ש-HDMI מעביר גם אודיו אאל"ט.

השאלה היא איך נראה שידור טלוויזיה עם ממיר רגיל במסך מחשב רחב בגודל "22. יש לי ממיר כבלים דיגיטאלי מיותר, ואני לא רוצה להזמין ממיר HD בתשלום נוסף.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנת אותי נכון.

את הממיר HD אפשר לחבר אך ורק עם חיבור HDMI ככה שתוריד אותו מהפרק.

ולממיר רגיל יש חיבור SCART שידוע כ21 פינים. אתה צריך כבלים אחרים שיתאימו למסך.

פורסם

אתה טועה, אפשר לחבר אותו גם עם קומפוננט.

פורסם

אז כנראה שאתה לא הבנת נכון...

HDMI ו DVI זה אותו חיבור עם מראה שונה ויכולות העברת סאונד (למרות שב 9800GX2 אפשר להעביר אודיו דרך ה DVI)

אז כעיקרון אם יש לך ממיר עם HDMI אתה פשוט קונה כבל DVI<HDMI ומעביר סונד עם RCA.

אגב לזה בשתי תגובות מעליי, קומפוננט זה לא כמו HDMI או DVI.

Zה בכלל חיבור אנלוגי.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי :-[

בשביל זה יש את הפורום, ללמוד מטובים ממני :yelclap:

בכל מקרה, מסטול מסטר, תתחבר למסנג'ר..

אתה יכול לענות לי על השאלה קצת למעלה?

אז איך בסופו של דבר אני ישמע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של המחשב? מה צריך לעשות?

פורסם

חכה כמה דקות, הגיע הזמן שאתקין מסנג'ר סופסוף...

בינתיים תתחבר ל ICQ... תוסיף אותי אני מחובר...

פורסם

לגבי החיבור של הממיר למסך מחשב, אני לא מתכוון לחבר אותו ישירות למסך, אלא לכרטיס טלוויזיה.

פורסם

רוב הכרטיסי טלויזיה לא תומכים בהיי דפנישן אז תבדוק לפני שאתה מחבר.

וקח בחשבון שלא תראה הבדל באיכות צפיה בערוצים רגילים עם ממיר היי דפנישן, רק בערוצים היעודיים שמשדרים ב-1080i

פורסם

אני מתכוון לחבר לכרטיס טלוויזיה ממיר רגיל, לא ממיר HD. אי רק תוהה האם אני אוכל כך לצפות בשידורי טלוויזיה על מסך "22 רחב באיכות טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים