עבור לתוכן

בבקשה עזרה..:)

Featured Replies

פורסם

היי לכולם..

יש לי בעיה במחשב...

יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה.

הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??..

מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי..

ספיר :)

פורסם

זאת אומרת- אין חיבור.

כשהמחשב השני מחובר לנתב גם בו אין אינטרנט?

אם יש לך נתב למה אתה לא משרשר אליו את שני המחשבים?

פורסם
  • מחבר

כי אין לי אפשרות לחבר לנתב את שני המחשבים..

ושאני מחברת את המחשב השני שפורמט מופיע לי את זה והוא מחובר כי מאחרוה בחיבור יש נורית צהובה.. כלומר זה מחובר פיזית לנתב אבל לא נותן לי להקליד כתובת בשורה...

אני יכולה להיות מחוברת לאינטרנט רק במחשב אחד...ויש חיבור למחשב המפורמט... הבעיה היא שוב בחוסר אפשרות להקליד אתר הוא כול דבר אחר בשורה של הכתובות.

פורסם

לא הבנתי במה מתבטא חוסר האפשרות להקליד אתר בשורת כתובת. תסבירי את עצמך, עדיף עם צילום מסך.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות לצלם כעת את המסך אבל אני ינסה להביר את עצמי טוב יותר...

הבעיה היא שאי אפשר להקליד בשורה של הדפדפן כתובת מסויימת או כל כתובת אחרת... וכאשר מקלידים כתובת מסויימת מופיעה ההודעה הזאת:

internet explorer could not open the search page

פורסם

צילום-מסך בסביבת מערכת הפעלה אפשר לבצע ע"י לחיצה על כפתור הPrtScn מימין למקשי הF, והדבקה בתוכנה כלשהי, כדוגמאת "צייר" של ווינדווס.

המחשב מקבל IP מהספקית? (לבדוק בחייגן)

פורסם
  • מחבר

טוב אז בקשר לIP אני היבדוק מחר עם השירות של 012..

ובקשר לצילום מסך.. זה נמצא מין הסתם במחשב בלי האינטרנט ולא על המחשב שאני נמצאת כרגע ואז לא יהיה לי איך להעביר את התמונה...

פורסם

את מצליחה להתחבר ברמת החייגן באותו מחשב (יש שגיאה או שהו אמתחבר ללא בעיה)?

תנסי לאפס את הגדרות הדפדפן ולבדוק עם דפדפן אחר שיותר שפוי כמו פיירפוקס למשל.

יש פינגים לאתרים?

אם את לא ימבינה על מה אני מדבר:

התחל>הפעלה>CMD

ping 4.2.2.1

ותראי מה התגובה שאת מקבלת בארבע שורות שחוזרות על עצמן בדגש על המשפט הראשון.

פורסם

היי ספיר,

דבר ראשון, שני בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית הבעיה שלך, כפי שנדרש בחוקי הפורום.

כותרות כמו "בבקשה עזרה" לא מקובלות אצלנו.

את הכותרת ניתן לשנות ע"י לחיצה על כפתור העריכה בהודעה הראשונה שלך בדיון הזה.

לגבי הבעיה, אני בהחלט חושב שתמונת מסך של הדפדפן שלך מהמחשב הבעייתי תוכל מאוד לעזור כאן, כדי שנבין מה בדיוק הבעיה.

אם יש לך disk on key למשל - אז תוכלי לשמור את התמונה עליו, ולהעביר אותו למחשב שכן מחובר לאינטרנט, וממנו להעלות את התמונה לכאן.

בנוגע לנתב-

קשה לי להבין איך זה שאת מחליפה כבלים כל פעם מחשב אחר מחובר וגולש

אם זה כך, זה אומר שהכבלים של שני המחשבים מגיעים לנתב, אז מה הבעיה בלחבר את שניהם יחדיו?

בנוסף, אם יש נתב - אין צורך בהתקנת חייגן במחשבים.

האם את בטוחה שמדובר בנתב? תוכלי לומר לנו מה דגם המכשיר הזה? לפי דעתי יש כאן בלבול קטן ואולי מדובר במודם של חברת הכבלים

ובעצם אין נתב בבית? תקני אותי אם אני טועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים