עבור לתוכן

אינטרנט בעוד מחשב בלי עוד נקודה\מודם.(עזרה)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד.

ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ...

איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?

פורסם

שתי אפשרויות, לקנות נתב או להשתמש בICS (שיתוף החיבור).

נתב זה אומר לקנות אחד ב200 ש"ח, להגדיר אותו לחייג את החיבור ולחבר את שני המחשבים אליו.

לICS זה צריך שמחשב אחד יהיה מחובר למודם בצד אחד ובצד שני למחשב השני, כלומר הוא צריך שני כרטיסי רשת.

היתרונות בנתב הם שלא צריך להתעסק יותר מידי עם הגדרות במחשבים, בעיקר אם מדובר בחיבור קווי ולא אלחוטי.

החסרונות הן שזה יקר ושצריך ללמוד לתפעל אותו (להגדיר את ההגדרות בהתחלה, לדעת לפתוח פורטים וכו').

בICS היתרון הוא שזה זול מאוד, מקסימום לדאוג לעוד כרטיס רשת או שניים ויחסית פשוט להפעלה אם המערכות הפעלה תואמות (יש מדריך בסטיקי).

החסרונות הן שזה פחות יציב, זה בעייתי אם מערכות ההפעלה שונות ויהיה אינטרנט במחשב המשני רק כשהמחשב הראשי דולק ומחובר.

אם אתה מחובר בADSL אם מודם רשת אז יש לך עוד אפשרות, שהיא להפוך את המודם לנתב ואז רק צריך לחבר לו מתג (switch).

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי הכל xD אזמספיק עוד כרטיס רשת וזהו?

ויש לי HOT עם בזק בינלאומי.

עריכה :

איך זה :

http://zap.co.il/model.asp?model_id=686690

פורסם

ואם מישהו חשב שאפשר לחבר את שני המחשבים להאב/סויטץ' וגם את המודם - אז אי אפשר, לפחות לא בשיתוף אינטרנט הרגיל של חלונות.

חייבים שני כרטיסי רשת או מודם מבוסס USB + כרטיס רשת.

פורסם

הוא דיבר על גישה לאינטרנט ולא על רשת תקשורת פנימית בין המחשבים.

אז כן, זה כן אפשרי (לחבר את המודם ואת שני המחשבים לסוויצ' ולאפשר לשני המחשבים גישה לאינטרנט בצורה הזו)

ולמען האמת זה מאוד אפשרי (תחת תנאים מסויימים) גם להגדיר שיתוף קבצים (רשת פנימית) במצב כזה, רק שזה מאוד לא מאובטח ומטופש.

פורסם

איך בדיוק? הסיגמנט של הכרטיס רשת צריך להיות 192.168 ושל המודם הוא שונה.

אתה בטוח שאתה מדבר על מצב ששלושת הרכיבים: מודם, מחשב שמתחר לאינטרנט ומחשב שמקבל את השיתוף - כולם מחוברים לאותו סויטץ'?

פורסם

כן.

קרא את הדיון הישן מאוד הזה לעוד אינפורמציה.

(אני חייב להבהיר שבתקופה ההיא (של הדיון שקישרתי אליו) לא עסקתי בתחום, ולא הייתי אחראי פורום רשתות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים