עבור לתוכן

מה קורה עם גיבור מחשבים?

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מסתכל על המארזים של איברוי חשבתי אולי יש שם מארז FULL TOWER במחיר זול...

כלללל המארזים שם כאילו הם ישבו ובחרו את המארזים הכי ג'נרים ונחותים... יש שם בכלל מארז על רמה?

המארז הכי יקר שם זה 300 שקל.

מארז לא ממש צריך אחריות בגלל זה עוד אפשר לקנות בחנויות כאלה מארזים... אבל אין שום מארז ששווה להתסכל עליו

אפילו הדגמים של TT הטיפה יותר מתקדמים אין.

ועוד בכלל תראו את זה

זוכת פרס רשת המחשבים הטובה ביותר ע"י ידיעות אחרונות

• תגובות 85
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא מרשים במיוחד, בהתחשב בעובדה שמדובר על תחרות בין 3-5 רשתות (לא, חנות פרטית כמו TMS/זיגזג/נעה/לוג'יק הן אינן רשת)

ושהמתחרות הן באג, KSP, גיבור לשעבר, ושאר דברים בסגנון.

פורסם

משהו מוזר.

שלשום עברתי ליד החנות שלהם לראות מה קרה פתאום היה סגור.

אתמול היה פתוח ולקוחות קונים כאילו אין מחר. אולי זה באמת שמועות. ???

פורסם

אין לי מושג למה כל הזמן יורדים על KSP אולי אני היחידי שאומר אבל כמה דברים

גם נדפק לי הארדיסק החליפו לי בלי בעיה גם נדפק לי מעבד נתתי להם הביאו לי חדש המחירים ברצפה ותדעו:

אם המחירים נמוכים גם השירות נמוך, אם המחירים גבוהים זאת אומרת שהשירות גבוהה ורשתות כמו KSP ו IVORY מרוויח מלא ! זה ממש לא מעט אולי הם מוכרים במחירים נמוכים אבל זה רק כדי למשוך לקוחות וכשבאנדם רואה הארדיסק בKSP 500GB ב315 שקל זה כלום ! לעומת חנויות אחרות שמוכרות ב500+- אז כמובן שאני אלך ל KSP ואז ככה קונים מהם הרבה יותר והם מרוויח על כל מוצר קצת אבל הרבה קונים אז זה הרבה-קצת וזה נהיה מלא כסף.

לדעתי השירות שלהם הוא בינוני וזה שווה לקנות מהם כי המחירים נמוכים כנ''ל לגבי גיבור אומנם השירות לא הכי טוב אבל כל הישאלים מחפשים את הזול .

פורסם

אז אתה טאמבל, כן כן טאמבל!

נדפקים לך מוצרים על ימין ועל שמאל וזה בסדר מבחינתך.

כמו כן, HD שנהרס ובו יתכן ויש מידע נורא חשוב - אם אתה מעביר את זה על סדר היום - יש לך סדר עדיפויות נורא מטופש [ולא כל הישראלים כמוך]

לחסוך במאה שקל בשביל לדפוק לעצמך את הפרנסה[אנשים שעובדים מגבים הכל במחשב שלהם בבית אבל גם גיבוי בצד אבל זה לא משנה],

קבצים יקרים להחריד הלכו קיבינימאט כי הHD נדפק כי חסכת במאה שקל.

וכשבאנדם רואה הארדיסק בKSP 500GB ב315 שקל זה כלום ! לעומת חנויות אחרות שמוכרות ב500+-ופה נכנס עניין של אמינות כמובן אז כמובן שאני אלך ל KSP ואז ככה קונים מהם הרבה יותר והם מרוויח על כל מוצר קצת אבל הרבה קונים אז זה הרבה-קצת וזה נהיה מלא כסף. ממש כלכלן

פורסם

אהלן חברים, דיון מעניין.

מהתרשמות אישית שלי , הלכתי לקנות לאחיין שלי מחשב לפני כמה שנים.

עברתי באייבורי והמשרדים בראשון אכן שקטים, צדק מי שאמר שהמעבדה מאחור, הלכתי לשם וראיתי את הצעקות :kopfpatsch:

K.S.P הייתה בחירה למחשב של אחיין שלי (הוא בן 5) אין לי משהו רע להגיד המחשב מחזיק מעמד יפה.

בנוגע אליי? אני את המחשב השלישי שלי אקנה בזיגזאג כמו תמיד, אני לא יודע לכמה אנשים יש נסיון עם החנות הזאת (יודע שהם יקרים) אבל זה שווה לי את השקט הנפשי שלי. מעולם לא איכזבו אותי ומאוד אמינים.

כמו כן צדק מי שאמר יש כזה דבר שנקרא כח קניה, אותו כח קניה מאפשר לרשתות לדוגמא מזון כמו חצי חינם או מגה למכור מוצר שבמכולת שלכם עולה הרבה יותר.

ככה גם בנוגע למחשבים, אין מה לעשות.

פורסם
לדעתי השירות שלהם הוא בינוני וזה שווה לקנות מהם כי המחירים נמוכים כנ''ל לגבי גיבור אומנם השירות לא הכי טוב אבל כל הישאלים מחפשים את הזול .

תלוי איזה דברים

יש דברים שלא מתקלקלים בדרך כלל או לחלופין מוצרים כמו מדיות לצריבה שלא משנה מאיזה מקום קונים

אבל יש מוצרים שצריך אליהם אחריות

ואת זה לא הייתי קונה מחנות שמוכרת זול מידי

גם לא הייתי ממליץ לאנשים לא מבינים לקנות מחנות כזאת

פורסם

אהלן חברים, דיון מעניין.

מהתרשמות אישית שלי , הלכתי לקנות לאחיין שלי מחשב לפני כמה שנים.

עברתי באייבורי והמשרדים בראשון אכן שקטים, צדק מי שאמר שהמעבדה מאחור, הלכתי לשם וראיתי את הצעקות :kopfpatsch:

K.S.P הייתה בחירה למחשב של אחיין שלי (הוא בן 5) אין לי משהו רע להגיד המחשב מחזיק מעמד יפה.

בנוגע אליי? אני את המחשב השלישי שלי אקנה בזיגזאג כמו תמיד, אני לא יודע לכמה אנשים יש נסיון עם החנות הזאת (יודע שהם יקרים) אבל זה שווה לי את השקט הנפשי שלי. מעולם לא איכזבו אותי ומאוד אמינים.

כמו כן צדק מי שאמר יש כזה דבר שנקרא כח קניה, אותו כח קניה מאפשר לרשתות לדוגמא מזון כמו חצי חינם או מגה למכור מוצר שבמכולת שלכם עולה הרבה יותר.

ככה גם בנוגע למחשבים, אין מה לעשות.

כבר לא כאלה יקרים ...

אנשים ננעלו על הקטע של יקרים מלפני כמה שנים , וזה נצרב במוח ,וזה כבר לא כל כך נכון . נכון שלא זולים בטירוף של הטירוף , אבל ממש לא יקרים.

פורסם

כבר לא כאלה יקרים ...

אנשים ננעלו על הקטע של יקרים מלפני כמה שנים , וזה נצרב במוח ,וזה כבר לא כל כך נכון . נכון שלא זולים בטירוף של הטירוף , אבל ממש לא יקרים.

יקרים זה עניין יחסי גבר. תמיד יוצא לי באיזה 300-400 שקל יותר יקר יש כאלה שזה משמעותי מאוד בשבילם....

פורסם
  • מחבר

300 שקל, אם מדובר במחשב בסביבות ה 4000 שקל, שווה את זה.

חוץ מזה, אל תשווה ל KSP או אייבורי, זה לא בדיוק הוגן.

תשווה לחנויות טובות אחרות כמו פנדה/TMS/נעה/IQPC וכו' ותראה פתאום שההפרש קטן משחשבת.

פורסם

אבל אם הם יקרים יותר מחנויות בסגנון נועה/TMS למה לי לקנות שם?

אם רמת השירות והמקצועיות שווה למה לא לקנות אצל הזול יותר.

הבהרה : אין לי שום ניסיון עם זיגזג, יש לי הרבה נסיון עם נועה וקצת עם TMS.

פורסם

אבל אם הם יקרים יותר מחנויות בסגנון נועה/TMS למה לי לקנות שם?

אם רמת השירות והמקצועיות שווה היא לא למה לא לקנות אצל הזול יותר.

הבהרה : אין לי שום ניסיון עם זיגזג, יש לי הרבה נסיון עם נועה וקצת עם TMS.

פורסם
  • מחבר

הבנת אותי קצת לא נכון.

תעיף מבט ותשווה בין החנויות שרשמתי.

ההפרש נופל לסביבות ה 100 שקלים ופחות.

עכשיו יש טעם להתחבט בעניין?

פורסם

פיקה זה לא נכון

אתה מוזמן להשוות בין החנויות שהזכרת וגם לבנות מפרטים.

זיגזג לרוב יקרים במחירים של 50-150 שקל ובמצטבר יוצא לך לפעמים 400 שקל יותר ( תלוי איזה מפרט אתה בונה)

ואני לא מדבר על מפרט ספציפי, אני פשוט רואה את המפרטים שאתם מרכיבים כאן ותמיד משווה למחירים של זיגזג

האמת שהם באמת צימצמו פערים אני חייב לציין, אבל לפעמים לחנויות שהזכרת יש באנדלים או הוזלות ממש משמעותיות ומבחר גדול יותר.

אבל לי עדיין חשובה אחריות ושרות ואין על אורן בקטע הזה. :yelclap:

פורסם

אני חייב לציין כמה חנויות שהיה לי איתן קשר

זיגזאג- מעולים, המחירים ירדו בשנה האחרונה, כנראה הבינו שלמכור ביוקר ולצעוק לגבי השירות, את זה גם אחרים יודעים לעזות או לא משנה מה, כל עוד המחירים ירדו טיפה זה יפה והשירות מעולה. מכיר את אורן יאבל תומר ארז והחברה עוד מימי הטיול של תומר בהודו.

גיבור- ידוע

KSP, קניתי שם מחשב של אמא , המחירים וההבדל בחצי אלף שקל פעלו לטובתם והאמת קניתי בשביל לבדוק מה קורה עם האחריות אח"כ.

LOGICPC - תמיד קונה שם את המערכות הראשיות כי הם לידי ואני איתם משהו כמו 7 שנים כבר ומעולם לא נתקלתי בבעיית מחיר (50 שקל יותר זה בסדר) או שירות.

PANDAS - פעם השירות היה זוועה ורואים את זה בחיפוש בגוגל, אבל בשנים האחרונות היה שם איזה מהפך ואחרי שההזמנה שלי מ2002 הייתה סיוט,חלקים שהגיעו עם רכיבים חסרים וכדומה, ההזמנה מהחודש שעבר לוותה בקשר טלפוני רציף, מקום להשאיר הערות באתר ותמיד חזרו אליי ובכלל חוויית השירות מצויינת. מה שכן - מלא מוצרים באתר שלא רק שאין במלאי אלא שבכלל אין יכולת להביא כי כשבודקים מגלים שהיבואן לא מביא או הם לא עובדים עם היבואן הבז יותר. קרה לי לגבי אולי 10 מוצרים בהזמנה הקודמת של מוצרי MODDING בעיקר. אבל סה"כ מצויין.

נועה מחשבים, ממ לא יודע, הקנייה של מקלדת G15 יד שנייה הייתה סיוט כאשר קיבלתי אותה מלאת שאריות אוכל ושומן ושערות של הבעלים הקודמים אבל אני יודע, יובל הבעלים דווקא נשמע רציני ויש פה מלא שאומרים שזה מצויין אז דעתי חיובית ביותר סה"כ, לכולם יש מעידות.

ממ... מה עוד, SKYPC ו TMS ו IQPC עוד לא חוו אותי בתור לקוח אז עד כאן לעת עתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים