עבור לתוכן

מה קורה עם גיבור מחשבים?

Featured Replies

פורסם

מתי בפעם האחרונה היית בסניף של אייבורי?

הם פשוט מעצמה!

הייתי שם לא מזמן שקניתי את הX540 (כן, כן, אני קונה שם ציוד היקפי) בסניף בסגולה

קיצר הסניף שם ענק, מלא אנשים, ודווקא הכל שקט.. כולם מרוצים...

אייבורי הם חברה מפורסמת וגדולה, הסיבות לפרסום שנויות במחלוקת, אבל אנשים לא תמיד יודעים למה חברה מסוימת מפורסמת, ואז שאנשים רוצים מחשב הם נזכרים "שמעתי הרבה את השם אייבורי, נקנה שם..."

בקיצור אייבורי הפכה לBUG החדש.

• תגובות 85
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באג מייצגת משהו אחר

ואני לא חושב שקונים מהם הרבה מחשבים

אלה יותר ציוד עקפי ומשחקים

איבורי מוכרת במחירים זולים מאוד

ולא משנה אם יש אמת בשמועות או לא אנשים זורמים לשם בגלל המחיר ובגלל הפרסום

רובם המוחץ של הקונים לא מבררים באתרי חומרה לפני הקניה

בגלל זה השוק מוצף מסכים באיכות נמוכה

בגלל זה אנשים קונים Q6600 אם קצת זיכרון ראשי ספק גנרי וכרטיס מסך OB

ובגלל זה יש יותר מידי "מארזים מפוארים" בשוק

פורסם

אחד נפל.

בשעה טובה. למרות שיש לי ספק ולוח-אם מאצלם שעדיין תחת אחריות - שמח שנפלו.

פורסם
  • מחבר

אייבורי צריכים להישאר. הם רכיב הכרחי בתחרות המחירים בשוק הישראלי

אם הם נופלים, המחירים יזנקו מיידית כי אין מי שישבור לכולם שוק.

עד כמה שאני לא סובל אותם ולא אתקרב לשם בחיים- הם הכרחיים.

פורסם

באג מייצגת משהו אחר

ואני לא חושב שקונים מהם הרבה מחשבים

אלה יותר ציוד עקפי ומשחקים

איבורי מוכרת במחירים זולים מאוד

ולא משנה אם יש אמת בשמועות או לא אנשים זורמים לשם בגלל המחיר ובגלל הפרסום

רובם המוחץ של הקונים לא מבררים באתרי חומרה לפני הקניה

בגלל זה השוק מוצף מסכים באיכות נמוכה

בגלל זה אנשים קונים Q6600 אם קצת זיכרון ראשי ספק גנרי וכרטיס מסך OB

ובגלל זה יש יותר מידי "מארזים מפוארים" בשוק

לפני שחנויות כמו KSP או אייבורי היו באופנה, רוב האנשים קנו מחשבים בבאג או חנויות כאלו.. אם אתה זוכר הייתה חנות כזאת בכל חור/קניון... היום יש בעיקר באג שמוכר קונסולות וציוד היקפי.

פורסם

אתם יכולים להשמיץ את אייבורי על המחשבים שלהם

כמה שאתם רוצים. "מארז מפואר" "מעבד מרובע ליבות החדש Q6600"

"הרד דיסק עם 32 מגה-קאש, המהיר ביום כיום"

"כרטיס גרפי לגיימרים כבדים בעל זכרון גדול לביצועים מרהיבים - ה-8500GT 1GB"

אני יכול להמשיך עם זה עד אמצע שנה הבאה.

אבל, על ציוד הקפי, אף אחד לא יכול להגיד עליהם שום מילה רעה,

הם שוברים לכולם את השוק, ובזכותם המחירים נראים ככה.

מי ראה כרטיס זכרון SD 4 ג'יגה במחיר של קילו עוף בסופר.

או סטים (עכבר ומקלדת) במחירים מגוחכים.

רמקולים, וכו', והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

למה אנחנו כל הזמן גולשים לבאג אין לי מושג. לא ציינתי אותם פעם אחת בדיון.

אגב, רק לידע כללי, באג הפסיקו להרכיב מחשבים בגלל שנמאס להם להילחם עם הצרכן הישראלי ונמאס להם להחזיק מעבדות גדולות. היום באג מוכרים רק מחשבי מותג. אם יש בעיה זה כאב ראש של CMS, לא של באג. זה ההסבר שקיבלתי ממנהל בכיר ברשת.

פורסם

לפני שחנויות כמו KSP או אייבורי היו באופנה, רוב האנשים קנו מחשבים בבאג או חנויות כאלו.. אם אתה זוכר הייתה חנות כזאת בכל חור/קניון... היום יש בעיקר באג שמוכר קונסולות וציוד היקפי.

פעם מחשבים הגיעו בסדרות פחות או יותר מסודרות

לא היה הרבה אפשרויות לשחק אם המפרט ובגלל זה לא היה גם הרבה אפשרות לשחק אם המחירים

היום יש המון אפשרויות לבנות מפרט

אתה יכול לבנות מפלצת יקרה או הכל OB אם מארז וספק בשקל תשעים וכו

ואנשים לא מבינים יקנו בעיקר לפי המחיר

היום ב2000 שקל אפשר לקנות מחשב שכולל מסך וציוד עקפי

זה יהיה ברמה כזאת כמובן אבל אפשר לקנות

לך תסביר לאנשים שהמסך זבל של הזבל

העכבר יתפרק תוך חודשים ולא יהיה נוח

וסיכוי טוב שהספק ידפוק רכיבים במערכת כי שרצים אחרי מחיר הכי זול

לא רק שקונים גנרי -קונים גם את הגנרי הזול ביותר

פורסם

קרירין, יש לך סגולה, שאתה מצטט מישהו, וכותב דברים שלא קשורים לחיים, כל פעם אתה עושה את זה!

ואז מי שציטטת אותו מצטט את השטויות שלך ואומר "אבל לא אמרתי ש..."

ואז אתה אומר "לא אמרתי שאמרת ש..." ואז מישהו בא וסותר את מה שאמרת, ומתחיל שרשור OFF TOPIC מטורף קרירין VS הcommon world

כמו שאמרתי, אייבורי מפורסמים, למה הם מפורסמים כ"כ? לא כולם יודעים.

פורסם

אייבורי מנצלים חוסר ידע של לקוחות ודוחפים מחשבים רקובים במחירים מגוחכים. הלקוחות, חלקם אידיוטים קמצנים, חלקם אנשים רגילים ללא ידע בתחום, לא מבינים מה הם רוכשים. מאחר ואף פעם לא עבדו על מחשב איכותי ומאוזן הם בכלל לא מבינים שרכשו זבל כי אין להם בסיס להשוואה. בנוסף, אייבורי נותנים מתנות בשקל תשעים וגורמים ללקוח להרגיש על גג העולם. ככה יצא לאייבורי מוניטין של רשת זולה ואיכותית.

מצד אחד אני מקווה שאייבורי ישרפו את עצמם. מצד שני, אחרי שנחשפתי לצרכן הישראלי המצוי, שהתלונן עלי שמכרתי לו כרטיס מסך של חברה מזוייפת (ATI, אם מישהו סקרן) וזה לא Geforce ומאשים אותי בזה שהספק הג'נרי שלו שנרכש בסין לפי הקילו לא מצליח להחזיק כרטיס מסך שצורך בשיא בקושי 30W, אני רואה ששום דבר לא ישתנה ולאייבורי יש בסיס לקוחות מאד רחב בארץ.

אני הפסקתי לנסות להסביר לאנשים וללמד אותם. נמאס לי לבזבז שעה על לקוח בניסיון להביא אותו להחלטה נבונה. אם לקוח רוצה להתנייד עם מחשב נייד 17" שיהיה לו לבריאות. שישבור את הגב. לקוח רוצה נגן מדבקה במקום להוסיף עוד 50 ש"ח בשביל נגן של Sandisk הוא יקבל נגן מדבקה. שירקב איתו. אם נכנס לחנות לקוח שנראה כמו ערס מצוי/מוכר בשוק המטרה שלי תהיה לוודא שהוא יצא מהחנות בידיים ריקות. נמאס לי לאכול מהם חרא.

פורסם

קיצר הסניף שם ענק, מלא אנשים, ודווקא הכל שקט.. כולם מרוצים...

זה בגלל שהשירות לקוחות/מעבדה/קבלת מוצרים נמצא מאחור, ומלפניו (עם בידוד אקוסטי) נמצא המקום בו מזמינים (כלומר, משלמים)

פורסם

מי שרוצה לקנות בזול, יקנה בזול. אין טעם לנסות לשנות את זה. זה לא שהלקוח הישראלי לא מוכן להוציא ממיטב כספו על מוצר, זו המנטליות הדפוקה של "אני חייב לסיים את העסקה בהרגשה טובה, בהרגשה שדפקתי את בית העסק", אותה ככל הנראה לא אבין לעולם.

פורסם

חחח..בן אדם' date=' נראה לי שמישהו גנב לך את הניק וכתב הודעות בשמך, כי לי זכורות התנצחויות שלך עם כל העולם (כמו בהודעה הזו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297291.msg2718657#msg2718657 -שבה במקרה שיבחת את גיבור ולכלכת על זיגזג או בהודעה הזו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316522.msg2756129#msg2756129 - שבה במקרה שיבחת את גיבור ולכלכת על לוג'יק). אבל בטח תתווכח איתי עכשיו גם על זה...

:lol:

פוסט ראשון נכתב לפני שהתחלתי לעבוד שם אלה היתי קונה רגיל המשורה שלי אישית (ולפי התגובות עדיין כמו לאנשים רבים אחרים) לא היו שום בעיות איתם למרות קנייה באולי 100 אלף שקל של חברים שלי ושלי. אולי בגלל שאני מוכר אז לא עשו בעיות ותמיד הזמנה "של אלכס" עמדה בראש הרשימה או משהו. ככה הסבירו לי אח"כ כשבאתי לעבוד שמה.

פוסט שני אני עדיין אומר את זה, היה אז הבדל של 700 שקל בין קניית מחשב בלוג'יק לבין גיבור ואז צדקתי. הרי לא יכולתי לדעת את מצבה הכספי של הרשת, זה בדיוק כמו להגיד שבKSP או אייבורי ממש זול וכולם יורדים עליהם וזה לא משנה את העובדה שמרוויחים שם הרבה כסף לטובת הלקוח.

לאחר שהתחלתי לעבוד שמה, אנשים שונים יכולים להעיד פה שהסקפתי לחלוטין לא רק שלתמוך בהם, אלא בעברתי את כל הקניות והלקוחות וההמלות רק ל LOGICPC (ללקוחות מתל אביב רמת גן וגבכתעעם במרחק אוטובוס מהחנות כמובן כמו שאני תמיד עושה, משתדל לקנות רק קרוב לבית).

כמו שלדוגמה מישהו אשם לי השבוע וממנו למדתי על נפילתה של גיבור (כי בחנות לא הייתי אחרי הפיטורים משהו כמו 4 חודשים כבר ולא דיברתי עם הבעלים מאז).

Hi,

Just whats to thank you about convincing to stay away from GiborNet although they were the cheapest/ look what happened to them:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560207,00.html

I bought from the logic PC...

--

*הסתרתי פרטי זיהוי עם X.

Gai XXXXXX, xxxx@gmail.com

Mob: 050-xxxxxxx

Home: 03-xxxxxxx

Work: 03-xxxxxxx

IM: xxxxxx@hotmail.com

++++++++++++++++++++++

בתכלס מאוד לא טוב שהם נפלו. כמה שהם היו עם שירות על הפנים (כמו שהסתבר לי אחרי שעבדתי שמה) הם גרמו לשאר החנויות להיות במתח ולהוריד מחירים ואת זה אני יודע משיחות אישיות ויבואנים שמספרים שמאז שלוג'יק הגיע לשוק ובמיוחד למרכז, הם "נאלצים להרוויח פחות כסף ולהוריד מחירים לצרכן".

פורסם

להוריד מחירים לצרכן לא שווה כלום אם השרות ואמינות בהתאם

שכן שלי קנה מחשב שעל הנייר זול

בסוף יצא לו מחשב ב3700 שקל המעבד שהבטיחו לו Q6600 יתברר כ8300

והכרטיס מסך ה"טוב" שהוא שילם אליו יותר יתברר ככרטיס OB ואפילו לא מהOB הטובים

זה היה באיבורי (לפחות משם הוא אמר שהוא קנה את המחשב)

וזה לא משנה אם זה היה טעות תמימה או שיטת המצליח

דברים כאלו לא צריכים לקרות

וכמובן לא לפתות לקוח במחשב של מתחת ל2000 שקל אם הוא יוצא בסוף ב3700 שקל

פורסם

אין לכם פשוט מושג כמה מעט מרוויחים בעסק הזה....אייבורי מוכרים במכירי שחיטה, פשוט לא שווה למכור באותה רמת מחיר. חנות בסדר גודל שכזה קונה אלפי מוצרים, כוח הקנייה שלהם ושל KSP הוא עצום והמחירים שהם מקבלים (ומוכרים) בהתאם. שאר החנויות לא מקבלות כאלו מחירים לרוב ואז זה לא שהם "שברו" את השוק או "הראו" לשאר החנויות מה זה מחיר, הם פשוט הופכים את השוק ללא קיים. רוצים לקנות רק מאייבורי וKSP ? תעשו חיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים