פורסם 2008 ביוני 2517 שנים חנויות לא נסגרות סתם!גיבור מחשבים גרמו לי להרבה צרות - שילמתי להם למסך ובמשך 42 יום(!!!) הם לא סיפקו לי את המסך וזה הגיע למצב שכבר עמדתי לפתוח תיק במשטרה הם הסכימו להחזיר לי את הכסף. תעשו חיפוש קליל בפורום ותראו הרבה דברים שאנשים כתבו על החנות הזאת.אני ממש לא מתפלא שהחנות הזאת נקלעה לקשיים.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תגיד לי פיקה, זו רק אני או שיש לך נטיה לסדר פשיטת רגל לכל מיני רשתות מחשבים? כי תכלס יש לי עוד כמה לשלוח אותך אליהן לקנות משהו... פיקה המחסל! מי האחרונים שרכשת אצלם משהו? שניתן להם התראה....
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר עכשיו שמישהו יעז להגיד לי "החנות עומדת לתבוע אותך" פעם הבאה שאני מדווח
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים נרשמה כחברה ב-2007 בשם "גיבור מחשבים 2004", אף שהיא פועלת כעסק רק מ-2006. לא מפתיע בכלל מאוד קשה להחזיק עסק קטן בארץ אם אין גב כלכלי נורמלי לפני הפתיחה
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים דיי ישנה הכתבה... אני לא הייתי מתקרב אל החנות הזאת...אתה יודע מה התאריך היום?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים למה אתה מבזבז את הזמן בפורום? לך תתאמן בקליעות [ככה אומרים? קליעות? יריות? צליפות?] אגב, אתה מועמד רציני למדליה נכון? D:
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אל דאגה, חזרתי מאימון עכשיו.כמעט קניתי את המארז שלי מגיבור.מזל שלא היה להם במלאי...עכשיו המאוורר של הספק שלו מרעיש ואני צריך להפעיל אחריות.חבל שאני לא זוכר איפה בסוף קניתי אותו...
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מאוד קשה להחזיק עסק בכל מקום אם המוטו השווקי היחיד שלך זה מחירי התאבדות. "שלמה סטור" ביסס את החנות שלו על מחירים זולים, הוא בהרבה מקרים שבר את השוק. החנות ניסגרה רק אחרי שהוא מת ולא היה מי שיחליף אותו ההבדל בין "גיבור מחשבים" לחנות כמו "שלמה סטור" זה שבשלומה סטור השירות היה טוב כמו המחיר, השירות והאמינות של גיבור אף פעם לא היו מדהימים.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני דוקא קניתי מהחנות שלהם בחיפה כרטיס מסך והשרות היה אדיב מעולה ומהיר...חבל אני דווקא התרשמתי מהם לטובהמה עושים בקשר לאחריות אם החנות נסגרת? ממי אני אמור לקבל שירות? הכרטיס הוא של GIGABYTE
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר רשימת יבואנים לפנות אליהם לכל נטושי "גיבור"-ציוד של דל, לרבות מסכים-מעבדות CPM. אין שום קשר לגיבור, אתם לא צריכים לדאוג.לוחות של אסוס/ג'יגבייט- מור לוי טכנולוגיות/קינגבורדאנרמקס, מארזים וספקים- רוזטקיותר מזה אני לא מוצא כ"כ מה לפרט, אתם מוזמנים לשאול.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים רשימת יבואנים לפנות אליהם לכל נטושי "גיבור"-ציוד של דל, לרבות מסכים-מעבדות CPM. אין שום קשר לגיבור, אתם לא צריכים לדאוג.לוחות של אסוס/ג'יגבייט- מור לוי טכנולוגיות/קינגבורדאנרמקס, מארזים וספקים- רוזטקיותר מזה אני לא מוצא כ"כ מה לפרט, אתם מוזמנים לשאול.כרטיסי מסך של GIGABYTE גם מור לוי? ומה עם CD-LOG?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים דווקא משום מה יש לי תחושה חזקה שגיבור עבדו בכל מה שיכלו מול סידילוג ... מעין אחוות רוסים שכזאת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.