עבור לתוכן

מהו אותו REV2?

Featured Replies

פורסם

חברים, תבלחו לי ל הבורות אבל מהו אותו REV2 שחסר ולא יהיה לי אותו בלוח החדש שאני קונה ;)

והאם ללוח הזה (שאני מתכוון לקנות עוד יומיים) יש את אותו REV2.?

http://www.abit-usa.com/products/mb/nf7/

תודה מראש

פורסם

תמיכה רשמית בFSB של 400Mhz

הלוח שאתה קונה תומך בFSB של 333MHZ כך שהוא לא REV2

פורסם
  • מחבר

בעע קיבינימט....אני צריך לבחור משהו אחר כנראה :-\

פורסם

זה לא נורא הלוח שלקחת הוא לא לוח נורא אלא הוא לוח מעולה ומצויין לOC והוא נותן תמורה מלאה לכסף ויותר ;)

פורסם
  • מחבר

אתה לא חושב שכדאי לתת עוד 100 ש"ח ולקחת משהו טוב יותר? ובמידה ולא איפה אני ירגיש את החוסר?

פורסם

אם אתה לא משתמש במעבד בעל מהירות FSB של 400Mhz אז לא..

אבל אם לא יכפת לך להוציא עוד 100ש"ח אז מי אני שיעצור אותך?!

פורסם
  • מחבר

;D אתה צודק וזה אני שצריך לעצור את המירוץ המטורף הזה אחרי ביצועים :bash:

אני עוד לא יודע מה אני יחליט....מהירות של 400 fsb יש בינתיים רק ל2500 נכון? או שאני טועה?

פורסם

לא לברטון 2500 יש מהירות FSB של 333Mhz מעל 3000+ יש מהירות FSB של 400Mhz

פורסם
  • מחבר

פששש...אז נראה לי שאני אלך על ה ;Dnf7 אם אני יתחיל לחשוב על מעבד 3000+ אני לא אצא מזה....

אני איש קטן, יש לי רק 1700 :saint:

את ה-100 ש"ח האלה אני יבזבז על דברים אחרים

sub', תודה רבה, עזרת לי מאוד

פורסם

ה REV2 עולה בדיוק אותו דבר !

פשוט תבקש REV 2 או יותר נכון תתדרוש .

לא יגיע REV2 תבטל עסקה חד וחלק (כמובן מבלי לפתוח או אפילו לקחת את הלוח)

פורסם
  • מחבר

מפיסטו, עכשיו התבלבלתי לגמרי. ???..יש לוחות שמגיעים עם rev 2 ויש כאלה שלא? ואני צריך לבקש ששלי יגיע עם rev 2? אם ככה איךאני אדע שהוא תומך ב400 mhz fsb? הרי זה אותו הלוח??הכוונה שלך היא שיש לייניםשל הלוח שתומכים וישנם כאלה שלא? באותו מחיר??

פורסם

זה לא מגיע עם REV 2 !

זה גרסת REV 2 ,הלוח הוא אותו דבר רק חדש יותר (כלומר עבר עוד מקצה שיפורים לעומת REV 1.2 )

אין הפרש מחיר בינהם כי זה נשאר למעשה אותו לוח .

פורסם

ב-PcHardWare מוכרים את ה-ABIT NF7 REV2 ב-608ש"ח. ;)

פורסם

זה כמו סטפינגים של מעבדים, למשל יש לך Amd athlon XP עם ליבת PALMINO ויש לך עם ליבת TBRED, אבל למעשה הם עולים אותו מחיר, אבל אתה יכול להזמין מעבד Amd athlon xp 2000+ עם ליבת Palmino או Tbred.

עוד דבר, לדעתי כדאי לך לקחת לוח אם שתומך בבאס של 400mhz לשידרוג עתידי.

הREV2 אם אני לא טועה תומך בבאסים של 400mhz.

פורסם
  • מחבר

זה לא מגיע עם REV 2 !

זה גרסת REV 2 ,הלוח הוא אותו דבר רק חדש יותר (כלומר עבר עוד מקצה שיפורים לעומת REV 1.2 )

אין הפרש מחיר בינהם כי זה נשאר למעשה אותו לוח .

קיבינמט , דיברתי עכשיו עם שתי חנויות לגבי הלוח הזה, שני המוכרים אמרו לי שעל הלוח יש מדבקה שהוא תומך "רק" עד 333 מה"צ , אחד מהמוכרים הגדיל ואמר שיש סיכוי שהוא יתמוך ב-400 מה"צ אבל זה לא רשמי..אני ממש לא מבין את כל הסיפור או שהדגם תומך או שלא, אין באמצע ...איפה אפשר להשיג לוח כזה (nf-7 לא sl ולא בטיח, שהוא REV 2) :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים