פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים א. תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לעתודה...ב. לא, אפשר להיות קצין עם כל פרופיל...
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אין הגבלה לפרופיל יש קצינית על כסא גלגלית לכל הרוחות, יש הגבלה בעקרן לקב"א אבל גם את זה לפי הנהלים החדשים אפשר לדחוף מתחת לשטיח עם סוציאומטרי טוב אבל זה בעקר לאנשי קבע כי אני אישית לא ראיתי יחידה אחת שמעבירה סוציאומטרי לחוגרים.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים א. תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לעתודה...אפשר לשאול למה? אני מתכוון ללכת לעתודה כנראה...
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים תקשיב למה שאומרים לך, אני כרגע עתודאי וגם אני ממליץ לא לחזור על טעויות של אנשים אחרים P:
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים תקשיב למה שאומרים לך, אני כרגע עתודאי וגם אני ממליץ לא לחזור על טעויות של אנשים אחרים P:תלוי במקצוע. עתודה במחשבים שימשה כקרש קפיצה מדהים לכמה מכרים שלי (תלוי על איזה יחידה אתה נופל). אולם יש חסרונות חברתיים מסוימים.כמובן שיש מקצועות שזה פחות מומלץ, לפחות על שהצבא יתעשת וישפר את התנאים (רפואה כדוגמא קלאסית)
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני עתודאי למדעי המחשב ומתמטיקה, לא יודע לגבי העתיד ולגבי קרשי קפיצה, אבל כרגע זה לא נעים
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני עתודאי למדעי המחשב ומתמטיקה, לא יודע לגבי העתיד ולגבי קרשי קפיצה, אבל כרגע זה לא נעים אתה עכשיו לומד? התגייסת? פרט מעט.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מישהו מוכן לפרט? מה בדיוק לא נעים? איזה בעיות חברתיות?אני רוצה ללכת בכיוון של הנדסת מחשבים
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אין לי כח עכשיו, מחר אני אתן לך תגובה מאוד מפורטת על למה אתה צריך לחשוב פעמיים על זה..אני לא אומר כן ואני לא אומר לא, אבל אני כן חושב שלרוב האנשים אין את כל הידע על המסלול (מה שלומדים מהנסיון רק אחרי שנכנסים למסלול) ולכן לא יכולים לקחת החלטה נבונה...יש לסיפור הזה המון היבטים.. ולמרות שאני עתודאי שבנתיים זה נראה שהולך להיות מאוד מרוצה מהשיבוץ צריך לקחת את ההחלטה לפי אופי המסלול ולא לפי סיפורים אישיים כאלה ואחרים...
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אין הגבלה לפרופיל יש קצינית על כסא גלגלית לכל הרוחות, יש הגבלה בעקרן לקב"א אבל גם את זה לפי הנהלים החדשים אפשר לדחוף מתחת לשטיח עם סוציאומטרי טוב אבל זה בעקר לאנשי קבע כי אני אישית לא ראיתי יחידה אחת שמעבירה סוציאומטרי לחוגרים.אצלי היו עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.