עבור לתוכן

פרופיל דרוש לקצונה

Featured Replies

פורסם

אז הייתי אתמול בתל השומר

הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה.

יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ???

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

א. תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לעתודה...

ב. לא, אפשר להיות קצין עם כל פרופיל...

פורסם

אין הגבלה לפרופיל יש קצינית על כסא גלגלית לכל הרוחות, יש הגבלה בעקרן לקב"א אבל גם את זה לפי הנהלים החדשים אפשר לדחוף מתחת לשטיח עם סוציאומטרי טוב אבל זה בעקר לאנשי קבע כי אני אישית לא ראיתי יחידה אחת שמעבירה סוציאומטרי לחוגרים.

פורסם

א. תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לעתודה...

אפשר לשאול למה? אני מתכוון ללכת לעתודה כנראה...

פורסם

תקשיב למה שאומרים לך, אני כרגע עתודאי וגם אני ממליץ לא לחזור על טעויות של אנשים אחרים P:

פורסם

תקשיב למה שאומרים לך, אני כרגע עתודאי וגם אני ממליץ לא לחזור על טעויות של אנשים אחרים P:

תלוי במקצוע. עתודה במחשבים שימשה כקרש קפיצה מדהים לכמה מכרים שלי (תלוי על איזה יחידה אתה נופל). אולם יש חסרונות חברתיים מסוימים.

כמובן שיש מקצועות שזה פחות מומלץ, לפחות על שהצבא יתעשת וישפר את התנאים (רפואה כדוגמא קלאסית)

פורסם

אני עתודאי למדעי המחשב ומתמטיקה, לא יודע לגבי העתיד ולגבי קרשי קפיצה, אבל כרגע זה לא נעים :o

פורסם

אני עתודאי למדעי המחשב ומתמטיקה, לא יודע לגבי העתיד ולגבי קרשי קפיצה, אבל כרגע זה לא נעים :o

אתה עכשיו לומד? התגייסת? פרט מעט.

פורסם

מישהו מוכן לפרט? מה בדיוק לא נעים? איזה בעיות חברתיות?

אני רוצה ללכת בכיוון של הנדסת מחשבים

פורסם

אין לי כח עכשיו, מחר אני אתן לך תגובה מאוד מפורטת על למה אתה צריך לחשוב פעמיים על זה..

אני לא אומר כן ואני לא אומר לא, אבל אני כן חושב שלרוב האנשים אין את כל הידע על המסלול (מה שלומדים מהנסיון רק אחרי שנכנסים למסלול) ולכן לא יכולים לקחת החלטה נבונה...

יש לסיפור הזה המון היבטים.. ולמרות שאני עתודאי שבנתיים זה נראה שהולך להיות מאוד מרוצה מהשיבוץ צריך לקחת את ההחלטה לפי אופי המסלול ולא לפי סיפורים אישיים כאלה ואחרים...

פורסם

המרכיב הכי חשוב,צהוב והרבה!

פורסם

אין הגבלה לפרופיל יש קצינית על כסא גלגלית לכל הרוחות, יש הגבלה בעקרן לקב"א אבל גם את זה לפי הנהלים החדשים אפשר לדחוף מתחת לשטיח עם סוציאומטרי טוב אבל זה בעקר לאנשי קבע כי אני אישית לא ראיתי יחידה אחת שמעבירה סוציאומטרי לחוגרים.

אצלי היו עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים