פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אהלן,למישהו יש את המאוורר הזה ויכול לומר לי האם רמת הרעש שלו פחותה או גבוהה מהמאוורר סטוק של אינטל?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר כן גם אני קראתי בביקורות עליו, אבל שוב,אני שואל על ההשוואה בינו לבין הקירור סטוק(שהוא גם שקט יחסית).מי יותר שקט מבין שניהם?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לי יש אותו כבר שנה בערך שקט מאוד ונותן ביצועים מעולים ביחס לשקט/מחיר רק שהוא על מקסימום מהירות שומעים אותו אבל לא משהו רציני
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני משתמש בו והוא עושה רעש אם הוא מסתובב על 2800 המקסימום שלו, אבל אם אתה עושה השוואה בינו לבין הסטוק של אינטל שהמקסימום של הסטוק הוא 1800 אז הפרייזר שקט מאוד! תתן לו שיעבוד על 1700-1900 והוא שקט עושה את העבודה שלו כמו שצריך. אחלה קירור למעבד
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים לי יש אותו כבר שנה בערך שקט מאוד ונותן ביצועים מעולים ביחס לשקט/מחיר רק שהוא על מקסימום מהירות שומעים אותו אבל לא משהו רציני האם אתה יכול לפרט ...כמה מעלות המעבד שלך נמצא במנוחה?במאמץ?(איזה מעבד כמובן)
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אם אתה מעלה את המהירות שלו אז כמובן שכן, אבל ההבדל הוא בכמויות מזעריות מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.