עבור לתוכן

המסך רותח 0.0 + DVI , VGA או HDMI?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H

זה מסך 24''

בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!!

אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD

עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI?

כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA

אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?)

תודה מראש.

נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור

איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

פורסם

בקשר לVGA או DVI, לא נראה לי הגיוני... יכול להיות שאתה מתבלבל בין החיבורים? והאם הגדרת את המסך לרזולוציה הכי גבוהה שלו?

HDMI יתן תמונה איכותית יותר אפילו, חיבור המסוגל להעביר תוכן HD [רזולוציה 1920X1080 ב25-30FPS] ואודיו 7.1... רק קח בחשבון שהכרטיס שלך לא מוציא שמע, אלה רק תמונה... ככה שאם המטרה שלך היא להעביר גם תמונה וגם שמע ביחד על אותו כבל, זה לא יקרה [במידה ויש לך רמקוים במסך כמובן] ורק תמונה תעבור...

בדיקת פיקסלים מתים וזליגת אור זו אינה "שמועה", זה הצורך הבסיסי של לקוח שקונה מסך LCD לבדוק שאכן קיבל מסך תקין.... לבדיקת פיקסלים מתים יש את התוכנה Dead Pixel Buddy, בה אתה בוחר בצבע [נגיד לבן] וכל המסך יהפוך לצבע כזה [ללבן] ותבדוק אם אתה רואה פיקסל מת... זליגת אור, אתה כבר תשים לב אם יהיה משהו ...

פורסם

HDMI יתן תמונה איכותית יותר אפילו, חיבור המסוגל להעביר תוכן HD [רזולוציה 1920X1080 ב25-30FPS] ואודיו 7.1... רק קח בחשבון שהכרטיס שלך לא מוציא שמע, אלה רק תמונה... ככה שאם המטרה שלך היא להעביר גם תמונה וגם שמע ביחד על אותו כבל, זה לא יקרה [במידה ויש לך רמקוים במסך כמובן] ורק תמונה תעבור...

HDMI לא נותן תמונה איכותית יותר מ-DVI. שניהם חיבורים דיגיטליים תואמים ב-100% ונותנים אותה איכות תמונה.

בדיקת פיקסלים מתים וזליגת אור זו אינה "שמועה", זה הצורך הבסיסי של לקוח שקונה מסך LCD לבדוק שאכן קיבל מסך תקין....

אני דווקא חושב שאין שום סיבה לבדוק. זה סתם משהו שיכול להבהיל או לבאס אנשים. אם יש פיסקל מת שמפריע לך - אתה כבר תראה אותו במהלך השימוש הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים