עבור לתוכן

איזה מסך לקנות 24 או 22 ???

Featured Replies

פורסם

הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב..

אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב)

אני לא יודע מה לעשות..

בבקשה תגיבו :hi:

פורסם

למה שהוא לא יוכל לשמש ל-24"? אפילו כרטיס ATI 2400 Pro מספיק עבור יישומי שולחן העבודה וסרטי HD

ה +GF9800GTX הוא כרטיס מסך מספיק לרוב המשחקים ברזולוציה הטבעית של 24", ואם מורידים פילטרים זה עדיף קודם לירידה לרזולוציה נמוכה יותר ב-24". פילטרים הופכים להיות זניחים ברזולוציית 1920X1200, כי הגודל 24" מפצה מאוד על ניטרול פילטרים ואפקטים נוספים - בנוסף לזה שהחדות של אובייקטים נשארת במיטבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה !! :):xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:46:13

למרות ששמעתי שגם SLI של 280 GF לא מנצל את כל היכולות של מסך 24....האם זה נכון???....

אם כן אז +9800GTX ממש לא יוכל להחזיק....

פורסם

כמה שהייתי רוצה להרוג את כל אלה שמפיצים את השטויות האלה. :kopfpatsch:

למה אי-אפשר להעביר חוק שמחייב אנשים לחשוב לפני שהם פותחים את הפה? ;D

"גם QUAD SLI של GEFORCE GTX 350000000 לא מנצל את כל היכולות של ה-24".

אילו יכולות בדיוק? למסך יש רק יכולת אחת - להציג תמונה! וגם כרטיס המסך הכי מעפאן היום (וגם לפני 5 שנים) מסוגל להעביר תמונה ב-1920x1200.

זה שיש משחקים כל-כך כבדים שאי-אפשר להריץ אותם ברזולוציה גבוהה בקצב פריימים סביר על שום כרטיס מסך היום - מה הקשר? אז את המשחק הספציפי הזה תריץ על רזולוציה נמוכה. למה זה צריך להשפיע על ההחלטה לקנות מסך?

זה כמו להגיד "אני לא אעשה מנוי לחדר כושר כי בימי חמישי אני לא אוכל ללכת ואז אני בעצם לא מנצל את המנוי עד הסוף." :screwy:

פורסם
  • מחבר

אחי אתה צודק...כנראה רק כנס או משהו עשוי לעזור לאנשים לחשוב לפני שיפלטו שטויות...

ותודה על ההבהרה בנושא עזרתה לי מאוד!!! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

Qttp - אני לא יודע מי אמר את השטויות האלה אבל אם במקרה מישהו לא מבין אותי נכון בפורום מפרטי מחשב אני רוצה לחדד כדי שיהיה ברור לחלוטין.

מעולם לא אמרתי שכ.מסך לא יכול להספיק למסך עצמו. הכוונה תמיד היתה בנוגע למשחקים.

לא כל כ.מסך יכול להריץ משחקים כבדים על הרזולוציה הטבעית של ה-Dell 24" הזה כמו ש-Qtttp אמר וזו היתה כוונתי ומעולם לא התכוונתי לדברים אחרים באומרי שכ.מסך X לא ינצל כמו שצריך מסך Y

פורסם

כמה שהייתי רוצה להרוג את כל אלה שמפיצים את השטויות האלה. :kopfpatsch:

למה אי-אפשר להעביר חוק שמחייב אנשים לחשוב לפני שהם פותחים את הפה? ;D

"גם QUAD SLI של GEFORCE GTX 350000000 לא מנצל את כל היכולות של ה-24".

אילו יכולות בדיוק? למסך יש רק יכולת אחת - להציג תמונה! וגם כרטיס המסך הכי מעפאן היום (וגם לפני 5 שנים) מסוגל להעביר תמונה ב-1920x1200.

זה שיש משחקים כל-כך כבדים שאי-אפשר להריץ אותם ברזולוציה גבוהה בקצב פריימים סביר על שום כרטיס מסך היום - מה הקשר? אז את המשחק הספציפי הזה תריץ על רזולוציה נמוכה. למה זה צריך להשפיע על ההחלטה לקנות מסך?

זה כמו להגיד "אני לא אעשה מנוי לחדר כושר כי בימי חמישי אני לא אוכל ללכת ואז אני בעצם לא מנצל את המנוי עד הסוף." :screwy:

_אסור_לתקוף מישהו אפילו אם הוא לדעתך מדבר שטויות, אלא אם כן הוא טרדן.

אחרת , אנשים יפחדו לשאול שאלות בנושא שהם לא מבינים.

מטרת הפורומים היא קודם כל לעזור לאילו שאינם מבינים, לא לבייש אותם על אי ההבנה.

פורסם

לא כל כ.מסך יכול להריץ משחקים כבדים על הרזולוציה הטבעית של ה-Dell 24" הזה כמו ש-Qtttp אמר וזו היתה כוונתי ומעולם לא התכוונתי לדברים אחרים באומרי שכ.מסך X לא ינצל כמו שצריך מסך Y

מסכים איתך, רק לא מסכים שזה צריך להיות איכשהו קשור לבחירת המסך. אז אל תריץ את אותם משחקים על רזולוציה גבוהה (כמו WUXGA). תריץ אותם על מסך 24" אבל תשתמש ב-WSXGA+ או ב-WXGA+ או ב-WXGA במקום. בהתאם למה שהכרטיס מסוגל להתמודד איתו.

מה? בגלל האינטרפולציה תראה טשטוש? במשחקים זה לא מורגש בצורה נוראית כמו בטקסט (כי יש אינטרפולציות והחלקות של המשחק עצמו), כך שזה לא ייראה פחות טוב מאשר על מסך 22" שעבורו WSXGA+ היא הרזולוציה הטבעית (ואולי יותר טוב, כי המסך עצמו איכותי יותר, נגיד בדוגמה של VA לעומת TN).

רוצה להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר ברזולוציה המקסימלית של המסך? תשקיע 3-4K באיזה מערך SLI/CF מטורף. לא רוצה? אל תשקיע. תמיד אפשר למצוא משחק שהכרטיס לא יסחוב ברזולוציה גבוהה. אז מה? נקנה רק מסכי 17" עם 1280X720?

בעידן ה-CRT אף אחד לא היה בכלל חושב על לקשר קניית מסך לכרטיס מסך, כי ברור שאפשר לעבוד ברזולוציה אחת ולשחק באחרת. אין סיבה שזה יהיה שונה ב-LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים