עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח P4 של ASUS או GIGA

Featured Replies

פורסם

הלוח שלי הלך >:( ואני צריך לוח חדש אז אם מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 1000 שח.

פורסם

Do you intend to overclock?

I would suggest something with 865PE, there's an Albatron one for 640 which is good, I used one of their 845PE boards and it was superb, overclocked very good, nice bios, stable.

As much as Asus are reliable they are seriously overpriced and Gigabyte aren't all that (from experience).

פורסם

לי יש לוח של ג'יגבייט ואני מאוד מרוצה ממנו.

עכשיו אני ההיתי ממליץ לך ללכת על הלוח Gigabyte GA-8IK1100 שכולל:

* צ'יפסט: Intel® 875P

* עבור מעבדי:פנטיום 4 ופנטיום 4 בעלי טכנולוגיית ה Hyper-Threading

* תמיכה במהירוץ באס: 533/800

* זיכרון: DUAL CHANELL DDR 400/333MHz עד 4GB

* כרטיס קול מובנה 6.1

* אפיק AGP X 8

* 5 אפיקי PCI

* עד 6 יציאות USB 2.0

* כרטיס רשת Intel 10/100

* RAID Serial ATA

* RAID ATA

* FireWire

* שלוש שנות אחריות!!!

GiggaByte_GA-8ik1100.jpg

הלוח עולה באיזור ה 1000 שקל אולי קצת פחות והוא יהיה לך לוח מצויין כמובן עם תמיכה בכל הדברים החדשים ועם הכנה לשידרוג המעבד למעבד מהדור החדש בעתיד מתי שתרצה.

פורסם

Why 875P when 865PE is almost identical except for PAT which is pretty much insignificant.

פורסם
  • מחבר

אם אתם שואלים למה ASUS או GIGA כי בחנות שאני מחליף את הלוח יש רק את החברות הללו. אך האם יש לוחות יותר זולים כמו שאמר

ARMAGRDDON עם ה PE כי הלוח שנתתם לי הוא נראה מצויין אך נראה יקר. האם יש אולי אלטרנטיבה שגם תומכת בBUS 800 וגם בפחות מ1000 שח

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם כל ה GA-8IPE1000 וגרסת הPRO שלו ומה ההבדל בניהם

פורסם

אני חושב על לקנות את הלוח של ג'יגהבייט אבל האם יש ללוחות האלה בעיה עם כרטיסי הR9700 PRO?

פורסם

למה שתהיה להם בעיה עם ה Radeon 9700 PRO ?!

אני שמעתי שללוח מסוים של אסוס (שכחתי את שמו) יש בעיה עם Radeon 9700 PRO אבל למה שללוח של ג'יגהבייט תהיה בעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים