עבור לתוכן

נפטר הקומיקאי ג'ורג' קרלין

Featured Replies

פורסם

אני תיקנתי ערך של אמציקלופדיה Ynet שבו נכתב על אביו של היטלר שהוא נפטר בשנה מסויימת.כתבתי שם בדיוק מה שכתבתי פה ,וקיבלתי מהם תשובה שהם מודים לי והערך תוקן.

משמעות:במה מקובל להשתמש,האם בפרשנות הראשונה או השניה מאלו שהביא יואב.ממה שאני מכיר המשמעות המקובלת היא השניה.בכל מקרה זה רק ביטוי,ולכן יש להשתמש בו במשמעות המקובלת על הרוב.בכל מקרה מה שכתוב בגמרא מדבר על יהודים בלבד,ואם ג'ורג' קרלין לא היה יהודי,הרי שהוא לא נפטר.

תגיד, מי שם ז*ן ?! הבן אדם נפטר\מת ולא משנה איך תגיד את זה זה לא משנה כלום..

הוא בהחלט היה קומיקאי שנון ומצחיק שדיבר על הבעיות בחברה בגלוי ולא הסתתר מאחורי מילים יפות

פורסם

אוי..

כל כך נהניתי מהמערכונים שלו ב-Youtube

למרות הסגנון הגס שלו, הוא היה מצחיק..

יהי זכרו ברוך

פורסם

May Joe Pesci bless his eternal soul

פורסם

הבנאדם הכי אמיתי בעולם.

כשלון לב, הוא השאיר מאחוריו אידיאולוגיה ולא רק בדיחות

פורסם

שחקן בחסד, אחד מהקומיקאים הכי מבריקים שאי פעם היו ואי פעם יהיו, כותב בחסד, בעל הלשון הכי עוקצנית שאי פעם הכרתי, והמוח הכי שנון שקיים.

אובדן עצום, יהי זכרו ברוך.

פורסם

לא הייתי עצוב ככה מאז שנודע לי כי דאגלס אדמס נפטר :(

בגיל 16 חבר העביר לי קובץ אחד שלו ב-ICQ, מאז לא הפסקתי לצחוק ואספתי מלא מערכונים שלו. קניתי את מארז ה-DVD שכלל את ריאיון GEORAGE ON GEORAGE המרגש אני חייב להודות. אבל אין על ההופעה הקורעת ביותר שלו jamminig in new york

המערכונים שלו היו אבן דרך בבוטות הכנה והבלתי מתפשרת שלהם, הוא הווה השראה לאנשים רבים, אני מביניהם :(

תמיד נזכור אותך בחיוך ג'ורג', ואם אכן יש משהו מעבר לעולם הזה אני מקווה ששם לא יצנזרו את 7 המילים האסורות ההן :)

פורסם

"I wont have to die, i'll pass away"

אוי הזכרונות מההופעות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים