עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למע' מלאה כולל מסך וציוד הקפי באזור ה- 7K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט למחשב החדש.

לפני פרסום ההודעה דפדפתי מס' שעות בהודעות הפורום ודי הלכתי לאבוד :kopfpatsch: (אולי בגלל שעברתי את גיל 17 ... :lol: )

הפעם האחרונה שרכשתי מחשב היתה לפני כ- 5 שנים (העגלה כבר לא סוחבת :jump: ) והגיע הזמן להתחדש.

ולענינינו:

1. תקציב - חשבתי שסביבות ה- 7 אלש"ח יספיקו ואולי פחות. אבל חשוב לי יותר מע' שתענה על צרכי, ותשמש אותי נאמנה עוד 5 שנים, ופחות חשוב המחיר.

2. מטרות המחשב - בהתאם לסדר השימושים העיקרי : עבודה משרדית (אופיס, וורד) , שרטוט אוטוקאד , אינטרנט (סרטים, מוזיקה, גלישה) , משחקים כגון אמריקס ארמי ומשחקי פעולה שונים (גם כבדים ככרייסיס ושאר ירקות) , עריכת וידאו ביתית , מעט פוטושופ , וכו'.

3. ציוד הקפי - דרוש! מסך 19" ומעלה (רחב מתאים לשימושים ?). מקלדת איכותית ונוחה. עכבר איכותי מדוייק ונוח. רמקולים סבירים בעיקר לסאונד ממשחקים. כרטיס טלויזיה - עדיין לא סגור על זה. צורב DVD.

4. עיצוב פחות חשוב.

5. אין העדפה לחברה מסויימת.

6. מחשב שקט בצורה סבירה.

7. דרושה מע' הפעלה.

8. אין צרכים מיוחדים.

9. ראה סעיף 6 . שקט חשוב ב- 80%

10. לא מתוכנן OC ברמה שבה יש להתעסק ב-BIOS ולמדוד טמפ' ולתת אקמול או נרות...

11. הגדרות רזולוציה למשחקים בהתאם לאפשרויות המסך. חשוב לי להנות מהמשחק אך עם זאת אני לא גיימר. (גיימר זה מקצוע ולי יש מקצוע אחר... ;) )

אשמח אם בהצעתכם גם תנמקו את בחירת הרכיבים (פחות מבין במחשבים אך מבין הגיון ) ותחלקו את הציוד העיקרי כגון מעבד, כ. מסך , לוח אם, וכו'

בנפרד מהציוד המשלים מסך, מקלדת וכו'.

אודה מאוד על עזרתכם

מיכה

פורסם

בבקשה מפרט לצרכים שלך :

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1288

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-EP35-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤514

מארז:

ANTEC SONATA III 500W

כמות: 1 - מחיר: ¤628

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤433

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ¤367

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1015

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤140

מקלדת:

LOGITECH Media Keyboard

כמות: 1 - מחיר: ¤96

עכבר:

Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse

כמות: 1 - מחיר: ¤131

רמקולים:

LOGITECH X-530

כמות: 1 - מחיר: ¤505

מסך:

Dell 20" 2009W Wide UltraSharp Flat Panel

כמות: 1 - מחיר: ¤1478

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

מערכת הפעלה:

Microsoft Windows XP Home Edition SP2 - Hebrew Version

כמות: 1 - מחיר: ¤387

סה"כ: ¤7092

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤6951

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/d281upny

מחשב עם מארז וספק שקטים

קירור נוסף למעבד

מעבד מרובע ליבה

4GB זיכרון

500GB דיסק קשיח

כ.מסך חזק ומשתלם מאוד

מסך מעולה של Dell עם Pivot וכו'

רמקולים 5.1 מעולים למשחקים וסרטים

אחלה מקלדת ועכבר (למשחקים)

פורסם
  • מחבר

שלום XTRACT ותודה על תגובתך.

מס' שאלות נוספות,

1. האם לא עדיף להשתמש במעבד 2 ליבות במקום 4 ? ולחסוך מעט ? מה הסיבה שבחרת במעבד זה ?

2. מה הסיבה שבחרת בלוח אם זה? מה ההבדל בינו לבין ASUS P5N-D SLI , מעבר ל250 שח ? או לוח הזה, שעולה מעט פחות GIGABYTE GA-P35-DS3L ?

3. מארז זול יותר יתקבל בברכה מבלי לפגוע באיכות הקרור והשקט.

4. לא עדיף לרכוש DDR3 או DDR2 במהירות גבוהה יותר ? גם על חשבון של קנייה כרגע של 2X1G והוספה אח"כ של עוד? מה לגבי זכרון של חברת OCZ ?

5. רמקולים אפשר להוזיל ל 2 רמקולים וסאב.

6. מסך רגיל ולא רחב טוב יותר בעבודה רגילה עם המחשב? כלומר לא בסרטים ומשחקים אלא בעבודה משרדית?

תודה

מיכה

פורסם

שלום XTRACT ותודה על תגובתך.

מס' שאלות נוספות,

1. האם לא עדיף להשתמש במעבד 2 ליבות במקום 4 ? ולחסוך מעט ? מה הסיבה שבחרת במעבד זה ?

לשימושים שלך כמו שרטוטים ועריכת וידאו שתומכות בריבוי ליבות תקבל שיפור ביצועים מורגש.

2. מה הסיבה שבחרת בלוח אם זה? מה ההבדל בינו לבין ASUS P5N-D SLI , מעבר ל250 שח ? או לוח הזה, שעולה מעט פחות GIGABYTE GA-P35-DS3L ?

ה-P5N-D תומך במערך SLI.

ה-P35-DS3L לוח מצויין למחירו.

3. מארז זול יותר יתקבל בברכה מבלי לפגוע באיכות הקרור והשקט.

המארז מעוצב, מאוורר, שקט ומגיע עם ספק 500W איכותי שיחזיק את המערכת כמו שצריך.

4. לא עדיף לרכוש DDR3 או DDR2 במהירות גבוהה יותר ? גם על חשבון של קנייה כרגע של 2X1G והוספה אח"כ של עוד? מה לגבי זכרון של חברת OCZ ?

לא

5. רמקולים אפשר להוזיל ל 2 רמקולים וסאב.

חבל על חווית המשחק שלך, אלא אם אתה משחק עם אזניות.

6. מסך רגיל ולא רחב טוב יותר בעבודה רגילה עם המחשב? כלומר לא בסרטים ומשחקים אלא בעבודה משרדית?

לא ממש משנה, יש אנשים שלא מצליחים להסתדר עם מסך 16:9 אבל אלו המסכים הנפוצים יותר למרות שקיימים גם מסכי ה-4:3.

תודה

מיכה

פורסם
  • מחבר

שלום חברים. ותודה על העזרה עד כה.

אבקש שתתעלמו לרגע ממסגרת התקציב ותעזרו לי להרכיב מפרט שיענה על דרישותי ולא משנה מה יהיה מחירו ( אישתי - :nono:)

קחו בחשבון : אני לא "גיימר" רק אוהב להנות מאיזה משחק מידי פעם. אני לא עורך וידאו מקצועי רק נהנה מידי פעם לערוך בתכנת פרימייר סרטים של הילדים וטיולים בח"ל. הזמן שאני משקיע בשרטוט הוא מועט מאוד וגם המחשב שיש לי היום (פנט' 4 מלפני כ- 4-5 שנים ) מריץ את תכנת אוטוקאד יופי. רמקולים 2.1 יספיקו לי( אם יהיה צורך בעתיד אני ארכוש רמקולים טובים יותר). העיצוב ממש לא חשוב לי, רק חשוב שהמארז יהיה מאוורר ושקט. חשוב שהעכבר יהיה מדוייק ונוח.

הנה פחות או יותר הציוד ההקפי שבחרתי:

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤135

מקלדת:

Genius Ergomedia Full Ergonomic Keyboard Heb-Eng

כמות: 1 - מחיר: ¤122

עכבר:

Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse

כמות: 1 - מחיר: ¤131

רמקולים:

LOGITECH X-210

כמות: 1 - מחיר: ¤258

מסך:

Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1539

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤2190

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2147

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

אבקש שתעזרו לי לבחור את השאר. שיענה על צרכי ועם ראייה לעתיד .... ??? שידרוגים בעוד כשנתיים וכו'.

המחשב ירכש בעוד כחודש.

תודה.

מיכה

פורסם
  • מחבר
:jump: :jump: :jump:.... אני ממתין. בינתיים :cool2:
פורסם

תזכיר לי מה לא טוב במפרט שלי

פורסם
  • מחבר

המפרט שלך מעולה. אך מכיוון שאני לא מבין גדול יש עוד מס' התלבטויות.

1. כרטיס מסך - 4850 או 4870 ? מה דעתך לטווח הרחוק? או שזה לא משנה לטווח הרחוק ובכל מקרה עדיף בעוד שנתיים להחליף את כרטיס המסך. (האם שאר המע' תתמוך בזה ?)

2.מארז זול יותר יתקבל בברכה. כמובן שיהיה שקט ומאוורר רק זול מכיוון שהוא פחות מעוצב.

3.לוח אם - האם זהו הלוח הכי איכותי ואמין לצרכים שלי ? (עלות תועלת) שידרוגים עתידיים?

4. מעבד - 2 ליבות או 4 ליבות בהתאם למה שכתבתי בהודעה קודמת? האם יש השפעה לטווח הרחוק (שנתיים שלוש)? שידרוגים עתידיים?

5. רמקולים זולים יותר.

הערות נוספות ?

תודה על עבודת הקודש שאתם עושים בפורום זה.

מיכה

פורסם
  • מחבר
:silly::jump::silly::jump: היום ???
פורסם

המפרט שלך מעולה. אך מכיוון שאני לא מבין גדול יש עוד מס' התלבטויות.

1. כרטיס מסך - 4850 או 4870 ? מה דעתך לטווח הרחוק? או שזה לא משנה לטווח הרחוק ובכל מקרה עדיף בעוד שנתיים להחליף את כרטיס המסך. (האם שאר המע' תתמוך בזה ?)

2.מארז זול יותר יתקבל בברכה. כמובן שיהיה שקט ומאוורר רק זול מכיוון שהוא פחות מעוצב.

3.לוח אם - האם זהו הלוח הכי איכותי ואמין לצרכים שלי ? (עלות תועלת) שידרוגים עתידיים?

4. מעבד - 2 ליבות או 4 ליבות בהתאם למה שכתבתי בהודעה קודמת? האם יש השפעה לטווח הרחוק (שנתיים שלוש)? שידרוגים עתידיים?

5. רמקולים זולים יותר.

הערות נוספות ?

תודה על עבודת הקודש שאתם עושים בפורום זה.

מיכה

כמעט כל לוח איכותי של Asus ו-GB ישמשו אותך נאמנה, לגבי שידרוגים אני כמעט לא רואה לזה סיכוי. מה זה שידרוג מבחינתך ?

את המעבד לא נראה לי שתוכל מכיוון שבשנה בקרובה תוחלף התושבת של המעבד, אז ללא החלפת הלוח לא יהיה ניתן להחליף מעבד.

כרטיס מסך, יהיה נכון לרכוש עכשיו כרטיס שמספק אותך כיום, התחום מתקדם מאוד מהר וכרטיסים חדשים עולים ביוקר.

יהיה נכון לרכוש כרטיס חזק רק כאשר תזדקק לו באמת, אם בכלל.

מעבד - בראיה של שלוש שנים קדימה אני הייתי בוחר ארבע ליבות. אם יש ביכולת לרכוש את המעבד Q9450 לך עליו למרות העלות הגבוהה. אני מתכנן לרכוש אותו בקרוב מאוד.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר
מעבד - בראיה של שלוש שנים קדימה אני הייתי בוחר ארבע ליבות. אם יש ביכולת לרכוש את המעבד Q9450 לך עליו למרות העלות הגבוהה. אני מתכנן לרכוש אותו בקרוב מאוד.

מה מיוחד במעבד הזה ?

הכוונה בשידרוגים עתידיים זה להחליף את ריכיבי החומרה שהופכים להיות "צוואר הבקבוק" עם התקדמות התוכנה.

להחליף כרטיס מסך בעוד שנתיים ? שאר הרכיבים יתמכו בזה?

הכוונה היא להחליף מס' רכיבי חומרה בעוד כשנתיים כדי להמשיך ולהשאר ברמה סבירה של ביצועים. ורכיבי המחשב השונים יכולים לתמוך בשדרוגים מוגבלים, זכרון וכו'.

מה דעתכם.

תנו לי במפרט :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים