עבור לתוכן

OC ל PD 930 3.0

Featured Replies

פורסם

שלום...

יש לי מערכת כזאת:

מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו )

זכרונות 2G DDR2 533

לוח MSI 945P

האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533???

אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ???

תודההה

פורסם

OC אפשרי...עד כמה תגיע או באיזה קונפיגורציה זה כבר משהו אחר..

לגבי הכרטיס מסך..המעבד יגביל אות במשחקים מסוימים...אבל עדיין תקבל ביצועים טובים...

פורסם
  • מחבר

הוא יגביל אותו רק במשחקים מסוימים לא בכולם ??? והוא עדיין יגביל אותו גם עם OC???

מה הכרטיס מסך שאני יכול לקנות שהמעבד לא יגביל אותו ???

פורסם

הכרטיס מסך שבחרתה הוא מעולה! (מנסיון) ודגם יותר חזק זה כבר היה בזבוז מיותר!

ופה כבר באמת המעבד יגביל את הביצועים (לומרות שלא תצליח ממש לנצל את הביצועים בדגמים יותר חזקים אלה! רק בבנצמרקים אולי בקריסיס!)

לגבי המעבד! הוא לא מהדגמים האחרונים אבל הוא בחלט סביר ושימושי..

וOC יתן עוד לבצועים ברמה של 15% בערך יותר (תקנו אותי?)

לדעתי כרטיס מסך מסוג זה + OC לזכרונות + ל3.3 או קצת יותר למעבד יספיק בהחלט!ו90% מהמשחקים יעלו בלי בעיות עם הגדרות גבוהות אפילו מאוד

מה שכן היתי ממליץ לך בהזדמנות זו להחליף זכרונות ל 800 זה מאד זול היום או ל 667 במידה וזה קצת יקר לך ;D

יום נפלא!!

פורסם

HD 4850 יהיה עדיף

פורסם

HD 4850 יהיה עדיף

לא בהכרח.. זה תלוי אבל אני אישית מעדיף את NVIDIA ולא מת במיוחד על ATI...

(גם רוב המשחקים תומכים הרבה יותר טוב בNVIDIA)

פורסם
  • מחבר

dan9

תודה על התשובה רציתי לוודאת רק שהכרטיס באמת יתן פחות או יותר את המקסימום שלו כיי אני לא רוצה לקנות מחדש חדש , המחשב הזה ממש טוב אני לא רוצה להחליף אותו . לגיב זכרונות של 800 חח היתי שמח להחליף אבל הלוח לא תומך 800 רק 667 אני אראה מה אני אעשה בקשר לזה , אם אני אמכור את ה2G שיש לי אני אקנה 667 .

DoR TnT

כמו שאמר danielk9 , יש לי בעיה עם ATI חח לא יודע למה ( כנראה סעיף נפשי ) אבל אני מעדיף GeForce :)

פורסם

אחלה!! :xyxthumbs:

תראה יש לך דגמים יותר פשוטים וגם יותר זולים!! אבל הכל בהתאם לבצועים!

8600GT 256MB DDR3

9600GSO 384\768MB

וכמובן את ה 8800GT (שלא נופל בהרבה)

לגבי הזכרונות ההבדל בין 800 ל667 מאד זניח גם בOC זה תלוי בלוח! בכול זואת כדאי לך להחליף זיכרון..

לכן היתי מציעה לך ללכת על ה8800GT האח הקטן של ה9800GTX/8800GTS ההבדל בביצעים בין ה8800GT ל9800GTX/8800GTS לא בהפרש גדול

אבל יחסוך לך איזה 200+ שקל ואז תוכל לקנות 2GB של 667 שהיו טובים לOC

וזו היה ממש מפרט אופטמלי שינצל את כל המערכת מבלי להגביל אחד את השני בצורה שווה יותר מ9800GTX וRAM533 עם 3.3

לגבי שני הדגמים הראשונים הם לא באותה רמה... (ולATI אין ממש מה להציעה שעדיף מהמפרט שנתתי לך)

בהצלחה ותעדכן...

(אם אתה גר בחיפה יש גם חנויות זולות שאני מכיר!)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה ...

תראהה אני יכול לקנות את 9800GTX עם ה667 זאת לא בעיה , אבל כנראה אני אלך על ה 8800GT נראה מה יקרה ..

ואני גר במרכז!!

אני אעדכן בהמשך

פורסם

יפה בחירה נכונה! במידה ותרגיש שחסר זכרון אז תחליף!!

(לומרות שאתה תצתרך! במידה ותעשה OC)

פורסם
  • מחבר

צצה לי עוד שאלה ... אני חושב שבביוס אפשר לשנות את מהירות המאוורר של המעבד נכון ???

אז למה אין לי תאפשרות הזאת אני רואה באיזה מהירות המאוורר עובד אבל אין לי יכולת לשנות וזה מרעיש זה עובד כל הזמן על 4200RPM

פורסם

מה הדגם המלא של לוח האם?

פורסם
  • מחבר

MSI 945P Neo

סידרתי את זה עם התוכנה הזאת ... אני רואה שאני יכול לעשות OC דרכה , או שאולי מומלץ מהביוס???

86485681cx4.png

86485681cx4.0636550657.jpg

פורסם

לא מומלץ בכלל!!

פורסם
  • מחבר

אני ידעתי שזה לא מומלץ כבר מחקתי אותה , ומה בקשר לשינוי מהירות המאוורר מהביוס מישהו יודע???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים