עבור לתוכן

עסקי או רגיל???

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מתלבט בשבוע האחרון איזה נייד כדאי לי לרכוש עסקי או בגודל ממוצע 2.7 ק"ג עכשיו גיימר אני לא ואם כבר אני משחק זה משחקי אסטרטגיה כמו WARCRAFT למיניהם וכשייצא STARCRAFT2 בשום אופן לא קרייסיס ו COD4 .

אני מסתכל על ידידה שלי הביאה לפני שנה וחצי פביליון של HP עם כרטיס 7400 GO של NVIDIA היום הוא לא שווה כלום(הכרטיס) והלפטופ לבנה אשכרה....ממש כבד .היא קנתה כבר שולחני .

אני גם לא אהיה נייד איתו הרבה כסטודנט באוניברסיטה אני רוצה נייד בכלל כי אני אגור כנראה במעונות ורוצה פרטיות שאין בחדר מחשבים....ולהכניס מחשב שולחני מי שהיה במעונות בבאר שבע יודע שזה לא לעניין.....

עכשיו מחשב עסקי גם נייד אז לדעתי (תתקנו אותי אם אני טועה)גם עוד 3 שנים גם אם לא אוכל להריץ משחקים עליו (אולי משחקים אסטרטגים כן)אז יש לו עוד אופציות נגיד אם אני עובד לקחת אותו ,לגלוש באינטרנט בהוט ספוט באוניברסיטה ומחשב ששוקל הרבה בעצם לא יהיה לו ער ךכי הוא בעצם שולחני.

עכשיו תגידו לי אם השיקולים שלי נכונים כי לא היה לי מחשב עסקי מעולם יש לי רק נייד אינפיניטי שאחרי 3 שנים סוחב.....אבל ברור שתוכנות כמו MATLAB הוא לא יסחוב......ובעצם אם כדאי לקחת עסקי או רגיל או שבעצם אין הבדל

פורסם

תעשה טובה ותכתוב עם פסקאות. בלתי-אפשרי לקרוא את מה שכתבת.

פורסם
  • מחבר

נערך

פורסם

ההבדל בין מחשב מסדרה עסקית כמו Lenovo Thinkpad, HP Compaq, Dell Latitude/Precision וכו' לעומת מחשב מסדרה "לצרכן", כמו ה-Dell Inspirion, HP Pavilion, Lenovo Ideapad, וניידי Gigabyte/MSI למיניהם הוא לא בביצועים.

מחשב עסקי יעלה לך יותר מאשר מחשב "ביתי" באותה קטגוריית ביצועים, והערך המוסף שהוא מביא הוא עמידות, אמינות, תמיכה בטכנולוגיות שחשובות בבתי עסק (לדוגמה אפשרות חיבור לתחנת עגינה), ובעיקר - שירות ברמה אחרת אם אתה זקוק לו בתקופת האחריות.

לא הבנתי מה כוונתך "עסקי או בגודל ממוצע 2.7 ק"ג". אין שום הגיון במה שרשמת פה.

באופן כללי, אני ממליץ לאנשים לקנות מחשב נייד בגודל 14" או 13.3", אם באמת רוצים להתנייד איתו, ובמקרים מסוימים 15.4" יכול להיות בחירה לא טובה, אם לא מתניידים איתו יותר מידי, ואם משחקים/סרטים הם שימושים חשובים (שבהם מסך גדול מהווה פקטור חשוב להנאה).

כמובן, אני תמיד בעד ללכת על נייד עסקי, אם יש לכך תקציב. אישית - לא נראה לי שאני אי-פעם ארכוש לעצמי מחשב נייד שאינו מסדרה עסקית כלשהי. אבל כמובן, הכל תלוי בתקציב. כי אם יש לך 3000 ש"ח - אין על מה לדבר, וגם אם יש לך 4000 - בכסף זה תוכל למצוא איזה דגם עסקי שיהיה עם מפרט די חלש, לעומת נייד "רגיל", שבטווח מחירים זה כבר יכול להיות די מאובזר מבחינת חומרה ותוספות.

פורסם

לדעתי אולי תתן איזשהוא סוג של תקציב שנוכל לדעת את הכיוון.

במחשב עסקי לא תמצא את אותו כ.מסך שיש במחשב נייד ביתי,סה"כ בד"כ יהיה מדובר על בראשון על כ.מסך מובנה\מקצועי שלא מיועד להרצת משחקים.לגבי SC2 נראה לי שעדיין תזדקק לכ.מסך חיצוני ולא מובנה.

מחשב עסקי נותן לך ערך מוסף בדמות מחשב "עמיד" יותר ואיכות חומרים ובנייה גבוהים יותר.

לגבי הNF7400,אני חושב שאתה מגזים קצת במה שאתה אומר שהוא לא מריץ כלום,סה"כ מדובר על אותו כרטיס כמו ה8400GS(ללא תמיכה בDX10)והאחרון מריץ הכל,אמנם לא על הגדרות הכי גבוהות.

תתן קצת מידע נוסף לגבי משקל יעד שאתה מחפש,הפביליון של ידידה שלך שוקל בסביבות ה3 ק"ג.

**עריכה**

שמתי לב עכשיו שQTTP סיכם הכל בצורה ממצה,רק להוסיף את העניין עם הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

תקציב 5 אלף.....לגבי כרטיס מסך quadro nvs 135 שקולל8400 GS .

משקל 2.3 מסך 13-14

פורסם

ספק רב לי שתמצא מחשב עסקי עם הדרישות שלך במחיר הזה.

בכל מקרה - אם עברנו לדיון המלצות, אנא ערוך את הכותרת בהתאם (כדי שתכיל תקציב, דרישות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים