עבור לתוכן

בחירת מסך LCD 19-22 שיתאים למחשב ישן.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT.

הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200.

אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC.

אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות :P.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT.

הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200.

הרזולוציה המקסימלית שלו בהחלט לא 1600X1200. גם 2048X1536 הוא יריץ בלי בעיה.

אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC.

אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות :P.

תודה מראש לעוזרים

תשקול את אחד ממסכי ה-22" המומלצים פה: ASUS VW222U, SAMSUNG 2243BW, SAMSUNG 2253BW, DELL E228WFP.

לחילופין, עם חריגה מסוימת, קיים המסך הזה (SAMSUNG 971P):

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469017

נותן תמונה יותר איכותית, צבעים יותר טובים וזוויות צפיה רחבות, על חשבון גודל ורזולוציה.

פורסם
  • מחבר

אממ. הבנתי.

מה בנוגע ל- W2252TQ

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF?

ועוד דבר. לפי מה שקראתי קצת בפורום. 19 אינצ' רחב לא מציג טקסט מספיק ברור. אוו מאוד קטן ולא קריא.

דבר שני, האם יש לי חיבור איכותי בכרטיס מסך? אוו שיש חיבורים יותר איכותיים. (לא מדבר על HD)

פורסם

אממ. הבנתי.

מה בנוגע ל- W2252TQ

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF?

אם תשיג אותו במחיר טוב במכרז, אז כן. בד"כ הוא מתומחר גבוה משמעותית מהשאר, בלי שיהיה לו משהו יותר טוב שיצדיק את המחיר.

ועוד דבר. לפי מה שקראתי קצת בפורום. 19 אינצ' רחב לא מציג טקסט מספיק ברור. אוו מאוד קטן ולא קריא.

למרות שמה שרשמת לא ממש נכון, אף אחד לא דיבר על 19" רחב. אני לא ממליץ על המסכים האלה, אין בהם שום דבר שיצדיק קניה.

דבר שני, האם יש לי חיבור איכותי בכרטיס מסך? אוו שיש חיבורים יותר איכותיים. (לא מדבר על HD)

אני מניח שיש לך DVI (חיבור דיגיטלי לבן). טרם נתקלתי ב-6600GT שלא היה לו.

פורסם
  • מחבר

סבבה. אבל חשוב לי הבחינה של זווית המסך. לפי מה שהבנתי הזווית במסך של LG לא ניתנת לשינויי. האם זה נכון,? כלומר להנמיך אותו ולהגביהה אותו

פורסם

אז תיקח את ה-2243BW, כי הוא היחיד מבין כולם שקיימת בו הפונקציה הזו.

פורסם
  • מחבר

תאמת שאני יותר שלם עם קנייה של LG (עיצוב חיצוני יפה יותר).

אבל לא ברור לי, הבנתי שלא כמו הסמסונג לא ניתן לשנות אותו לאנכית PIVOT. אבל אני לא יכול לשנות אותו בזווית אנכית? כלומר למעלה ולמטה?(לא את כול המסך, אלא רק את הזווית האנכית. מקווה שתצליח להבין

עריכה: סליחה על כמות השאלות, פשוט אין לי בכלל ידע המסכים. אני עד היום על CRT :P

רציתי לדעת מה בנוגע לניקויי המסך? אפשר לקנות איזה מגן כזה מזכוכית אוו מפלסטיק שיגן עליו מפני מים וחומרי ניקויי? כי יש מסכים שמגיעים אם זה לפי מה שראיתי בכמה חנויות

פורסם

זווית אנכית כן אפשר לשנות ב-LG.

לגבי מגן למסך - אין שום צורך בזה. קנה ערכה לניקוי LCD שכוללת חומר ניקוי בטוח שמתאדה מהר ומטלית רכה, ותשתמש בזה כשהמסך מתלכלך.

פורסם

אם אתה רוצה טקסט חד, שטח עבודה גדול ב50% מה19'' , מסך עם זווית צפייה רחבות, ודיוק צבעים עמוק

לך על הL2000CP, היה כאן מישהו שרכש את המסך וכששאלתי אותו על המסך הוא אמר ש"הוא לא נופל מהדל"

זה כמובן בספק, כי זו חוות דעתו האישית. אבל אי אפשר להתעלם שלשני המסכים פאנלים זהים S-IPS, והמסך חורג רק ב145 ש"ח מהתקציב שלך.

אופציה נוספת כמובן היא ה971P שאתמול ראיתי אותו באופיס דיפו - תצוגה מרהיבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה אבל לא תודה. אני די סגור על ה DELL 22 אוו על ה LG הדגם החדש. אני ילך לאופיס דיפו אוו לחנות אחרת המחזיקה מותגים ויראה בעצמי. תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים