עבור לתוכן

זקוקה לעזרה בהרכבת מחשב למשחקים קלים-בינוניים, תקציב עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ^^

קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים.

אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן.

בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב.

כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה.

אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם.

אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שאפשר להרכיב אותו בחנות - ז"א, ע"י המעבדה של החברה וכו'), אני לא בטוחה שאני רוצה

שימכרו לי חתול בשק, ואני זקוקה לייעוץ לגבי קניית המחשב.

1. בתור התחלה, הייתי מעוניינת בלוח אם שרצוי שיהיה של אינטל. אם כי הייתי רוצה לקבל גם קצת חוות דעת על Gigabyte ו ASUS.

2. בקשר למעבד, אני לא ממש יודעת מה ההבדל בין דואל קור\core2duo והארבע ליבות.

3. ציוד היקיפי - מסך שטוח 19 אינטש לפחות. אני רוצה משהו סבבה ולא יקר מדי. במחשב הנוכחי שלי אני משתמשת בDELL אבל אני לא יודעת כמה זה משנה. מקלדות ועכברים זה לא רלבנטי כי אני לא קונה מותגים או משהו. רמקולים - רצוי שיהיו איכותיים אבל לא יקרים מדי (עד 200~300 שקל ככה)

4. מארז וקירור: לא כזה קריטי, אבל אם המחשב הולך להיות בתוך תא משלו, סביר להניח שאני אצטרך קירור.

5. מע' הפעלה: Windows XP Home Edition, ואם מתקינים לי אותה בחנות - אני מקבלת גם דיסק מקורי?

6. שקט? רצוי מאוד.

7. לא יודעת מה זה OC אז אין לי שמץ.

8. בנוגע למשחקים: מאחר וזה לא מחשב שאמור להריץ משחקים כבדים, אני עדיין בבעיה בנוגע לכ.מסך (נו, ילד בן 12, הוא משחק בעיקר במשחקים של האינטרנט אפילו. ובשביל משחקים כבדים יש פלייסטישן וגיימקיוב). אני רוצה משהו טוב אבל לא יקר מדי.

9. בנוגע לאכסון וזיכרון: הייתי רוצה זיכרון של ג'יגה~שתי ג'יגה של קינגסטון. ודיסק קשיח בסביבות ה320 ג'יגה.

10. צורב DVD - אני צריכה שיהיה משהו אמיד שלא מתקלקל כל כמה חודשים. אני עובדת כרגע עם LG (אחרי שהחלפתי samsung ו nec שהתקלקלו מהר מאוד), אבל שמעתי שגם Pioneer הם טובים.

11. כרטיס רשת, חשוב מאוד!!! יש אצלי בבית אינטרנט קווי של הוט, אבל מאחר ובקומה העליונה נמצא המחשב שלי, ובתחתונה אמור להיות המחשב של אחי, צריך כנראה אינטרנט אלחוטי. הייתי רוצה לדעת:

- מה בדיוק אני צריכה לקנות כדי להתקין את הרשת האלחוטית

- כמה היא באמת אמינה ופועלת כמו שצריך (אם הוא משחק משחקים ברשת ואני בדיוק מורידה כל מיני קבצים - איך זה משפיע?) או אם יש ניתוקים מהאינטרנט לעתים תכופות?

-האם המכשיר פולט קרינה כלשהי שעלולה להיות מסוכנת?

מקווה שלא שכחתי כלום ושלא הלעטתי אותכם בדברים מיותרים.

אודה לכולם על העזרה והסבלנות.

בברכה

רותם

פורסם

אני חייב להגיד לך - מחשב למשחקים ב3000 זה סביר, אבל כשמכניסים מסך לכל העסק - הוא יהיה מחשב משרדי. תחשבי אולי להעלות את התקציב ב1000-1500.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אני יכולה להשיג מסך גם לא בתוספת של 1000 ש"ח בלי כל קשר (או להשאיר לו את מה שיש עכשיו, שזה מסך שמן).

אבל מה עם כל שאר הנתונים ששאלתי לגביהם?

תודה על ההתייחסות

פורסם

שלום לכולם ^^

קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים.

אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן.

בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב.

כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה.

אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם.

אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שאפשר להרכיב אותו בחנות - ז"א, ע"י המעבדה של החברה וכו'), אני לא בטוחה שאני רוצה

שימכרו לי חתול בשק, ואני זקוקה לייעוץ לגבי קניית המחשב.

1. בתור התחלה, הייתי מעוניינת בלוח אם שרצוי שיהיה של אינטל. אם כי הייתי רוצה לקבל גם קצת חוות דעת על Gigabyte ו ASUS.

לוח האם נבחר בהתאם לפלטפורמה, סה"כ בואי נאמר שלוחות האם של GB מומלצים ובדר"כ מתומחרים בצורה מצויינת.

2. בקשר למעבד, אני לא ממש יודעת מה ההבדל בין דואל קור\core2duo והארבע ליבות.

קראי עוד בתחום יש מספיק מאמרים וכתבות גם באתר, ברירת המחדל היא מערכת מבוססת 2 ליבות.

3. ציוד היקיפי - מסך שטוח 19 אינטש לפחות. אני רוצה משהו סבבה ולא יקר מדי. במחשב הנוכחי שלי אני משתמשת בDELL אבל אני לא יודעת כמה זה משנה. מקלדות ועכברים זה לא רלבנטי כי אני לא קונה מותגים או משהו. רמקולים - רצוי שיהיו איכותיים אבל לא יקרים מדי (עד 200~300 שקל ככה)

העירו לך לגבי המסך, יהיה קשה לבנות מערכת שעולה פחות מ-2000 ש"ח שאמורה להריץ משחקים ועוד לנסות ולדחוף גם ציוד היקפי איכותי יחסית כמו רמקולים.

4. מארז וקירור: לא כזה קריטי, אבל אם המחשב הולך להיות בתוך תא משלו, סביר להניח שאני אצטרך קירור.

קירור הסטוק של המעבד יספיק, כמו כן רוב המארזים מגיעים לפחות עם מאורר 1.

5. מע' הפעלה: Windows XP Home Edition, ואם מתקינים לי אותה בחנות - אני מקבלת גם דיסק מקורי?

אם אין לך מי שיתקין מערכת הפעלה או לחילופין תעשי זאת את תצטרכי לקנות דיסק מקורי.

6. שקט? רצוי מאוד.

סביר שלא תקבלי מארז הכי שקט בתקציב כל כך מצומצם.

7. לא יודעת מה זה OC אז אין לי שמץ.

לא רלוונטי.

8. בנוגע למשחקים: מאחר וזה לא מחשב שאמור להריץ משחקים כבדים, אני עדיין בבעיה בנוגע לכ.מסך (נו, ילד בן 12, הוא משחק בעיקר במשחקים של האינטרנט אפילו. ובשביל משחקים כבדים יש פלייסטישן וגיימקיוב). אני רוצה משהו טוב אבל לא יקר מדי.

אם לא מתוכננים משחקים "מודרניים" גם כרטיס מובנה יכול לספק את הסחורה השאלה היא איזה משחקים מתוכננים.

9. בנוגע לאכסון וזיכרון: הייתי רוצה זיכרון של ג'יגה~שתי ג'יגה של קינגסטון. ודיסק קשיח בסביבות ה320 ג'יגה.

2GB הם המינימום ודיסק קשיח הוא לבחירתך ובהתאם לתקציב.

10. צורב DVD - אני צריכה שיהיה משהו אמיד שלא מתקלקל כל כמה חודשים. אני עובדת כרגע עם LG (אחרי שהחלפתי samsung ו nec שהתקלקלו מהר מאוד), אבל שמעתי שגם Pioneer הם טובים.

הדגמים החדשים של LG מעולים.

11. כרטיס רשת, חשוב מאוד!!! יש אצלי בבית אינטרנט קווי של הוט, אבל מאחר ובקומה העליונה נמצא המחשב שלי, ובתחתונה אמור להיות המחשב של אחי, צריך כנראה אינטרנט אלחוטי. הייתי רוצה לדעת:

- מה בדיוק אני צריכה לקנות כדי להתקין את הרשת האלחוטית

- כמה היא באמת אמינה ופועלת כמו שצריך (אם הוא משחק משחקים ברשת ואני בדיוק מורידה כל מיני קבצים - איך זה משפיע?) או אם יש ניתוקים מהאינטרנט לעתים תכופות?

-האם המכשיר פולט קרינה כלשהי שעלולה להיות מסוכנת?

יש פורום ספציפי לשאלות הנ"ל.

בגדול: ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים לכל מחשב שאמור להתחבר לרשת.

מקווה שלא שכחתי כלום ושלא הלעטתי אותכם בדברים מיותרים.

אודה לכולם על העזרה והסבלנות.

בברכה

רותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים