פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שלום,רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונהעד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלקשעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון)ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיהניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדיןאין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אתה מתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלת?בדיסק יש כל מיני תוכנות מהצד או שזה רק דרייבר תצוגה?אם זה דרייבר אם כל מיני שטויוט כמו למשל ה catalyst של ati אז אני אישית ממליץ לך להוריד רק דרייבר תצוגה בסיסי מהאתר של nvidia כי גם לי היה בעייות הם הדרייברים ובסוף הורדתי דרייבר תצוגה פשוט והכל סבבה
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אתה מתקין את הדרייבר מהדיסק שקיבלת?בדיסק יש כל מיני תוכנות מהצד או שזה רק דרייבר תצוגה?אם זה דרייבר אם כל מיני שטויוט כמו למשל ה catalyst של ati אז אני אישית ממליץ לך להוריד רק דרייבר תצוגה בסיסי מהאתר של nvidia כי גם לי היה בעייות הם הדרייברים ובסוף הורדתי דרייבר תצוגה פשוט והכל סבבה+1 גם לי היו כמה בעיות עם כ.המסך (התקנתי את הדרייבר שהגיע איתו) ואחרי שהורדתי דרייבר ישירות מהאתר של nvidia הכל הפך תקין.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תוריד את הדריוור האחרון מהאתר של NVIDIA, ותתקין אותו. אחרי שהמסך הופך שחור העלה את המחשב במצב ENABLE VGA MOD(לבחירה מתפריט F8) וקבע את הרזולוציה על 1024 על 768עולה כמו שצריך? יופי.איזה מסך יש לך?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר תוריד את הדריוור האחרון מהאתר של NVIDIA, ותתקין אותו. אחרי שהמסך הופך שחור העלה את המחשב במצב ENABLE VGA MOD(לבחירה מתפריט F8) וקבע את הרזולוציה על 1024 על 768עולה כמו שצריך? יופי.איזה מסך יש לך?22 ובאמת חשבתי שאולי שאני פועל על הרזולוציה הכי גבוה על התחלה זהו בעיה[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 10:25:35לא פעל =.\[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 10:45:52הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ nv4_mini.sys יכול להיות שזהו הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.