עבור לתוכן

מחפש המלצה למאוורר למארז 140MM

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

לפני שבוע בערך, התחדשתי עם מחשב חדש שקניתי ואני מעוניין להחליף לו את המאוורר שהגיע עם המארז שלו.

אז ככה, המארז שיש לי הוא של חברת Thermaltake Soprano DX VE700BWS, המארז מגיע עם שתי מאווררים של Thermaltake

Front (intake): 140X140X25mm, 1000rpm, 16dBA

Rear (exhaust): 120X120X25mm, 1300rpm, 17dBA, blue LED fan

בעזרת עזרה גדולה של חברי הפורום פה, החלפתי את המאוורר של ה 120mm למאוורר Scythe S-FLEX 1200 RPM כפי שהומלץ לי ע"י חברי הפורום, היום קיבלתי את המאוורר התקנתי אותו, ובאמת כמו שאמרו חברי הפורום, המאוורר עושה את עבודתו ושקט שדיי מספק אותי.

בהמשך להחלפת המאוורר ושיפור של ביצועי השקט במארז, אני מעוניין להחליף את מאוורר ה 140 שהגיע עם המארז למשהו שקט במיוחד.

שימו לב, המאוורר שיש לי כרגע יחסית דיי שקט כך שהחלופה ממש צריכה להיות שקטה במיוחד כידי לספק את הדרישות שלי.

תודה לעוזרים, ואשמח לקבל תגובות מאנשים בעלי ניסיון עם המאווררים שהם ממליצים

פורסם

אין הרבה מאווררי 140מ"מ בשוק.

מהש אתה יכול לעשות זה לספק למאוורר פחות מתח כך שהוא יסתובב לאט יותר. וכתוצאה מכך, יהיה שקט יותר.

http://www.ocforums.com/showpost.php?p=3525559&postcount=1

פורסם
  • מחבר

ואני יכול להסתפק במאוורר 120mm או 130mm שיתאים לי במקום ה 140 הקיים ?

אם כן אשמח לקבל המלצות בנוגע למאווררים מתאימים

פורסם

גמלי יש את אותו מארז אחי רק אינלי לדים וישלי עוד מאורר אחד, אני לא יודע מה הבעיה אצלך אצלי המאורים הם שקטים והם מסתוביים על מקסימום.

פורסם
  • מחבר

אחי אני יודע שהם שקטים, הבעיה שאני מחפש דממה.

ובעזרת החלפת מאווררים אני מאמין שאפשר להגיע לזה.

אני בטוח שיש יותר שקטים ממה שהגיעו עם המארז, עובדה שהחלפת מאוורר ה 120 שהגיע עם המארז, שיפרה משמעותית את הרעש מהמחשב.

פורסם

אני ידבר איתך דוגריי!

אני שומע רק אבל רק את המעבד ניתקתי את כל המאוררים והשארתי רק את המעבד ושמעתי רק תמעבד בלי הבדלל!!!

המאוררים של TT שקטים הם מאוררים מצויניים כנראה המאוריים שקיבלת היו פגומים, זה יכול להיות.

פורסם

תיקח במקום ה14 עוד אחד של 12 כמו שקנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים