עבור לתוכן

DELL 2007FP vs SAMSUNG 971P

Featured Replies

פורסם

האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP?

אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה.

אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות.

האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?

פורסם

קח בחשבון שה DELL הוא 16MS GTG אז אני לא יודע אם הוא כל כך יתאים לסטים עם סצנות מהירות...

מבחינת צבעים הבחלט מסך מרשים ורואים בו ממש טוב.

וכשאתה כותב שאין בעיה של תקציב זה מעלה את השאלה של למה לא 2408WFP

פורסם

יותר איכותי, אבל כל אחד מגדיר את זה אחרת.

בשביל אחד ההבדל באיכויות ביניהם שווה אפילו יותר מ500

ובשביל שני אפילו לא 50 שח.

לכן, את צריכה לשקול כמה באמת חשוב לך ההבדל שקיים.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שה DELL הוא 16MS GTG אז אני לא יודע אם הוא כל כך יתאים לסטים עם סצנות מהירות...

מבחינת צבעים הבחלט מסך מרשים ורואים בו ממש טוב.

וכשאתה כותב שאין בעיה של תקציב זה מעלה את השאלה של למה לא 2408WFP

כשאני כותבת שאין לי בעיה של תקציב אני מתכוונת לזה שאני רוצה לקנות מסך איכותי כי אני יושבת הרבה מאוד מול המסך

וקוראת הרבה טקסט, אז מסך זה דבר חשוב בשבילי ואני מוכנה להשקיע כמה שצריך כדי לקנות מסך איכותי,

אבל זה לא אומר שאני אשלם כל סכום על מסך.

אם יש מסך איכותי ב-2,000 ש"ח, זה מספיק טוב בשבילי...אני לא אוציא עוד אלף ש"ח בשביל מסך קצת יותר טוב כי בסך הכול

בשביל הדרישות שלי, אפשר למצוא מסך מספק בסכום הזה לפי מה שאני מבינה.

בקיצור, אם המסך האיכותי הכי זול היה עולה 3,000 הייתי משקיעה את הסכום הזה במסך, אבל אם יש מסכים זולים בהרבה,

אין צורך להוציא כזה סכום :)[br]פורסם בתאריך: 22.06.2008 בשעה 23:04:27

יותר איכותי, אבל כל אחד מגדיר את זה אחרת.

בשביל אחד ההבדל באיכויות ביניהם שווה אפילו יותר מ500

ובשביל שני אפילו לא 50 שח.

לכן, את צריכה לשקול כמה באמת חשוב לך ההבדל שקיים.

ואיך אני יכולה לראות את ההבדל? אם אני אראה את שני המסכים בחנות, אני אראה הבדל?

הבנתי ש-DELL 2007FP זה גם מסך שאפשר לחבר בקלות לממיר ולראות בו טלויזיה שזה גם יתרון לעומת הסמסונג, זה נכון?

פורסם

ה-DELL הוא לא 16MS G2G, הוא 8MS G2G. הוא בפירוש מהיר יותר מה-971P.

היתרון הגדול של ה-DELL הוא רזולוציית עבודה גבוהה משמעותית (כמעט 50% יותר שטח עבודה).

אבל לחלק זה דווקא חיסרון, כי הכתב בגופן ברירת המחדל קטן יחסית ל-19".

לגלישה באינטרנט אין שום צורך ברזולוציות גבוהות (למרות שזה כיף כשרואים יותר שורות). לפיתוח תוכנה זה עשוי להיות נחמד. כמה כסף זה שווה? תלוי במשתמש.

פורסם
  • מחבר

רזולוצייה עבודה גבוהה משמעותית באמת נשמע לי חסרון, כי גם במסך 19 אני תמיד מגדילה את גודל הפונטים

כשאני קוראת טקסט או מפתחת, אז אם זה יהיה עוד יותר קטן זה לא טוב מבחינתי.

פורסם

ה-DELL הוא לא 16MS G2G, הוא 8MS G2G. הוא בפירוש מהיר יותר מה-971P.

היתרון הגדול של ה-DELL הוא רזולוציית עבודה גבוהה משמעותית (כמעט 50% יותר שטח עבודה).

אבל לחלק זה דווקא חיסרון, כי הכתב בגופן ברירת המחדל קטן יחסית ל-19".

לגלישה באינטרנט אין שום צורך ברזולוציות גבוהות (למרות שזה כיף כשרואים יותר שורות). לפיתוח תוכנה זה עשוי להיות נחמד. כמה כסף זה שווה? תלוי במשתמש.

נכון עכשיו שמתי לב

מתוך FLATPANELS

Dell 2007FP (*) har et 20 tommer 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel.

בלבלתי בניהם

בכל אופן DELL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים