פורסם 2003 במאי 1922 שנים היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה..בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VCזה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי...זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים.או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובעשלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחקVsync \ wide screen \ frame limiterוכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום.המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה.הנה תמונה :
פורסם 2003 במאי 1922 שנים בתפריט של האפשרויות "display options" יש לך אפשרות "draw distance" ואצלך כנראה זה על רמה ממש נמוכה. תנסה להעלות את המד הזה עד כמה שהכרטיס מסך שלך יוכל לעמוד בזה, כי ככל רמת הפירוט למרחקים תהיה יותר גבוהה, ככה המשחק יפעל פחות מהר.אין קשר לדרייברים או לקצב ריענון או לכל מה שהזכרת, פשוט תעשה מה שאמרתי לך.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים מחבר לא אחי , יש ליR9700 proהמשחק יפעל חלק בכל מצב.וכמו שאמרתdraw distanceזה למרחקים , במקרה שלי מידי פעם ביניין או כביש או כל דבר לא יוצאים כמו שצריך והם חסרים בתמונה.לפעמים זה קורה כשהם רחוקים ממני ולפעמים שהם צמודים אליי.. זה לא קשור לDrawdistance(שהוא עד הסוף , ניסיתי גם על המינמום , לא עזר..)
פורסם 2003 במאי 1922 שנים נראה לי שזה באג במשחק, לי יש בדיוק אותה בעיה, עם drew distance עד הסוף, ויש לי GeForce 4 MX440.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים עכשיו נזכרתי שלי זה גם קרה, לפעמים כשאני נוסע במהירות, אז פתאום חלק מכביש נעלם או איזה גשר קטן אבל זה כנראה באג במשחק עם אנשים עם כרטיסי מסך שונים חווים את אותה הבעייה
פורסם 2003 במאי 1922 שנים תפעילו את ה FRAME LIMITER וזה יסתדרהמשחק יהיה קצת יותר איטיאבל הם ממליצים להפעיל את זה ב READMEכנראה שזה לא תוכנן לעבוד ב 80 fpsגם לי היה את הבעיה הזאתתפעילו את ה FRAME LIMITERותגידו אם הסתדר לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.