עבור לתוכן

מעוניין במפרט לעבודה וקצת משחקים (2500+-) ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך בבקשה מפרט לעבודה עם קיובייס + קצת משחקים רק שאת הכרטיס מסך אני אשדרג בעתיד אחרי שיצאו הכרטיסים החדשים... לא כרגע...אז אפשר לוותר כרגע על כרטיס מסך...עכשיו, ראיתי את המפרט הזה:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=

בגדול, הבנתי שהלוח לא משהו, ויש בו רק 2 חריצי זיכרון ודיברתי עם המוכר והוא אמר שהוא יכול לעשות לי את אותו המפרט

עם לוח של MSI (עם ארבעה חריצי זיכרון, לא זוכר בדיוק את הדגם) + ספק של EZcool 500Watt + תוספת של עוד ג'יגה זיכרון

ב1900 ש"ח וראיתי למטה שאני יכול לשדרג את המעבד לQ9300 בעוד כ210 ש"ח - סה"כ 2110 ש"ח וחשבתי להוסיף עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון או לשדרג להארדיסק של 500 ג"ב (או שניהם) עד פחות או יותר 2500 +-

השאלה אם זה שווה...אני צריך מעבד Quad אני עובד עם E6700 כרגע ולפעמים קיובייס מתחילה לקרטע...

אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע, אני פשוט קצת בפיגור עם כל הדברים החדשים שיצאו...

תודה לעוזרים =)

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שזה קפץ לעמוד השלישי, חבר'ה תנסו בבקשה לעזור...

תודה.

פורסם

מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX

כמות: 1

מחיר: ¤619

לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L

מחיר: ¤461

מארז: Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU

מחיר: ¤170

ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer

מחיר: ¤179

זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5

כמות: 2

מחיר: ¤116

קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS

מחיר: ¤264

כרטיס מסך: Sapphire HD 3450 512MB DDR2 Retail

מחיר: ¤248

כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

מחיר: ¤140

סה"כ: ¤2313

*שים לב למארז שהוא מעט קטן אך משתלם מאוד למחירו.

בהנחה שאתה לא מתכוון לקחת בעתיד כרטיס מוגזם הספק הזה יהיה מצויין.

*אם דרוש HD גדול יותר התקציב מאפשר גם אחד של 500GB.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה,

תראה, בעיקרון יש לי גם את הלוח הזה של ג'יגה בייט, ומעבד E6700 לא נראה לי שיש כאלו הבדלים בין השניים...

בגלל זה שאלתי את מה ששאלתי בהתחלה..

ועדיין עם המפרט הזה קיובייס 4 מקרטעת...לע"ז לחבר שלי יש Quad Core ואצלו עובד הכל חלק (עם אותו כרטיס קול)

המפרט שנתתי למעלה לא שווה את הקנייה? ובמידה וכן, איזה קירור טוב אפשר לקנות למעבד הQuad

ולגבי המארז - אני ארצה לשדרג לאחד הכרטיסים החדשים של נוידיה (GTX280 או משהו אחר..)

תודה.

פורסם

התקציב שלך דחוק ולא מאפשר מרובע ללא התפשרות רצינית בחלקים אחרים כמו במפרט שהצעת מה שלא מתקבל על הדעת.

לכן, או שאתה מותח את התקציב או שאתה מסתפק ב-E7200 שבקלות אפשר להרים לו את התדר ל-3.5GHZ ויותר.

פורסם
  • מחבר

איזו התפשרות יש בדיוק בחלקים אחרים? הזיכרון שמביאים לי הוא של Kingston הלוח של MSI או של ג'יגהבייט (P35 אני חושב שכבר יש לי אותו, פשוט המחשב הישן הולך לאחי כנראה...בתוספת של 110 ש"ח)

ספק של EZcool של 500 וואט לא טוב? (יש לי אופציה להחלפה כמובן...)

מעבד Q9300

+2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (800Mhz) בתוספת של 15 ש"ח מהזיכרון ששמו לי שם...(ואני אשדרג לעוד בעתיד...)

+לוח של ג'יגהבייט (P35 כנראה) או של MSI

+250 ג'יגה של Western Digital

+ צורב LG DVD X20 Light Scribe (בתוספת 14 ש"ח)

+ מארז שמביאים שהוא סתם מארז, אבל הוא מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך שאני אקנה (בעתיד...)

כל זה ב2310ש"ח (+-)

מה בדיוק לא טוב פה? שאני אנסה לראות אם עדיף שאני אשקיע עוד או שזה מספיק...

תודה רבה =)

פורסם

הלוח מבוסס G31 ושדרוג יעלה כסף.

הכרטיס מובנה ושדרוג יעלה כסף.

אני לא רואה שום דגם של זיכרון מלבד משהו עלום שם.

מארז זול וספק שסביר ולא יחזיק לך שום שדרוג בעתיד.

וכמובן גולת הכותרת הוא מעבד ה-4 ליבות שזה כמו "הכי" חשוב.

בחייך, בתקציב כזה ולעבודה כמו שלך אין שום טעם ב-QUAD.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ..רואים שאתה לא כל כך מבין בקיובייס...."עבודה כמו שלך"...לרוב האמנים היום יש Quad Core

אל תזלזל...אם אתה חושב שזה כלום, אז אתה טועה...זה המון...

וכל מה שאמרתי סיכמתי בעל פה עם אחד המוכרים בחנות....זה שאתה רואה באתר משהו אחר, זה כי זאת לא ההצעה שלי, אני שיניתי כמה חלקים וכמובן עם תוספת תשלום... (מן הסתם...תקרא את מה שכתבתי בהתחלה ותראה שאמרתי שהכל עם תוספת תשלום...כמו כן, היית יכול לשים לב כי באתר רשום מחיר אחר והמחיר שהצגתי שונה...שים לב...)

אז עכשיו, אחרי שהוספתי לך את כל הנתונים האלה האם זה בסדר?

ולגבי המארז + ספק תשאיר את זה בשבילי, סה"כ רציתי חוות דעת.

פורסם

תראה בחור, כנראה שכל האמנים שיש להם מערכת מחשב חזקה זרקו עליה "קצת" יותר מ-2500 ש"ח ולכן לאור זה שהתקציב שלך מצומצם תצטרך להתפשר על כפול ליבה "בלבד".

אגב שאתה אומר אמנים אני דיי רואה שימוש חובבני עד חצי מקצועי בתוכנה ולא שימוש יומיומי קבוע ועבודה אינטנסיבית תוך ידיעה שזהו מקור הפרנסה שלך.

אבל אתה יודע מה?

אני חושב שאני מיותר בדיון הזה, אתה נשמע כמו ה"מבין הגדול".

לכן אני סומך עלייך שתסתדר לבד.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אז אני רק אגיד לך כמה דברים, קודם כל עוד לא ראיתי בנאדם שכותב כ"כ הרבה שטוית בת'ראד אחד...עם כל הכבוד...

אתה מזלזל, ותאמין לי שממך אני לא ארצה עוד הצעות ואין טעם שתגיב בכלל להודעה הזאת...תקרא - תפנים.

א' זהו כן מקור הפרנסה שלי...

ב' נכון, הם זרקו קצת יותר על המחשב שלהם...בכרטיס קול שיש לי במקרה שעולה 4200 +- ובמוניטורים ובמיקסר ובVSTI (אם אתה יודע מה זה...) אז כן, את כל אלה כבר יש לי...אם רק היית מכיר אותי היית יודע כמה אני מתעסק עם התוכנה...(אבל לא תודה...תשאר בפינה שלך)

מצטער אם אני תוקף הרי סה"כ ביקשתי עזרה אם זה טוב או לא, ועוד הוספתי שאם זה לא נראה לך אז אני אוסיף עוד...

בכל אופן "תודה רבה" על התגובה...אני כבר אסתדר לבד...ועצה ממני, תשתדל לא לזלזל באף אחד...כי יכול להיות שה"אף אחד" הזה יכול ללמד אותך כמה דברים...

יום טוב.

פורסם

לפותח הדיון, ראשית, יותם הוא מנהל הפורום והוא אדם מקצועי והוא בסך הכל ניסה לעזור. אתה לא צריך להתבטא ככה...

שנית, לי יש E6750 ואני יודע שהוא מעבד חזק... אני לא בטוח שהוא זה שמגביל אותך...

תן לנו את כל המפרט ואז אולי נדע מה באמת מונע ממך להשתמש בקיובייס כמו שצריך.

נ.ב קיובייס בכלל תומכת ב4 ליבות?

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מצטער שזה יצא ככה, אבל אני פשוט לא אוהב שמזלזלים בי ובעבודה שלי...בין אם מנהל עושה את זה ובין אם זה כל אחד אחר.

מצטער אבל איני מוכן להמשיך לדון בנושא, אני אתייעץ עם אנשים אחרים תודה על הרצון לעזור.

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים