עבור לתוכן

מה אומרים הכינויים שלכם? V2.0

Featured Replies

פורסם

שלי סתם סלנג שחור.

וגם כי נמאס הפאק אוף...

אני רשום ככה כמעט בכל מקום.

גג אם זה תפוס אז זה עם תוספות כמו S או STEVE, שזה סתיו לאחר שמורה בספרות קראה את זה לא נכון וכולם התחילו לקרוא לי ככה.

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממממ... התחלתי עם Nike בפורום של ויגיימס בסביבות 2000.. כי, כי... לא יודע, פשוט אין סיבה. מה שכן, זה התברר ככינוי שאין לאחרים- בפורומים אחרים ובכל מיני אתרים דומים.

אז כשהגעתי לכאן נרשמתי בתור Spawn כי נייקי היה תפוס, ושיניתי בתצוגה שזה יהיה נייקי עם !__!... סתם קישוט לא רציתי Nike1 או משהו כזה =\

במקומות אחרים אני NikeWK, הWK בא מה"אמן" Andrew WK... סתם חשבתי שזה נשמע בריטי ומדוקדק כזה ונחמד... :pissed:

פורסם

בגלל החברה...

קוראים לי ירין, והיא קוראת לי יאר.

פורסם

פעם באתי לחבר לשחק בבוקס...

אז הכנו לעצמי פרופיל LIVE, ובחרתי את התמונה של הפריק הזה עם המסטיק...

אז החבר הזה כל הזמן היה קורא לי מסטול וצוחק על זה שאני כזה מעופף...

אז הוא בחר מסטול, ואני הוספתי את המסטר כי חשבתי שזה מצחיק ;D

בהרבה פואומים זה לא הניק שלי, כי פשוט אי אפשר לשנות ניק... אז אני לפעמים OmriD או omri643...

פורסם

שם משפחה :)

פורסם

טוב, תורי לחפור D:

הכינוי המקורי שלי היה GOVNER_T.S.Y בPCPRO ז"ל. T.S.Y נבא מטיול למוזיאון יפני ובו תרגמו את שמות הילדים (כן הייתי ילד) לשמות היפנים. אז כולם צחקו שהשם שלי נשמע כמו מיצובישי (צוביקה סאן)

GOVNER נלקח מהסרט SNATCH שם יש דמות בשם BRICKTOP והוא הגנגסטר שאף אחד לא מתעסק איתו (עד שרוצחים אותו) ואז שלא ידעתי אנגלית חשבתי שככה כותבים את "מושל" באנגלית , לאחר שתקנו אותי ואמרו לי שמע טמבל רושמים governor זה היה מכוער מידי ונשארתי עם govner.

אחריי שהתחלתי לשחק Q3 הסיומת t.s.y נשמטה ואת מקומה תפסה הסיומת x3 שמשמעה excellent in execution כמאין הצדעה למשפט החזק של BRAT THE HITMAN HEART מימי האבקות של הWWF

כן כן שטויות בלבן. טוב ככה זה שיש לך ADHD יותר מידי שטויות מתרוצצות לך בראש :s07:

פורסם

את שלי מסובך מדי להסביר. :P

פורסם

מוצא הדרך- אחד הכינויים של נתנאל במפו, גיבור סדרת הספרים של ג'ימס פנימור קופר שנורא אהבתי לקרוא בילדות

וגם היום מאוד מעריך אותם.

פורסם

כינוי שהיה לי מכיתה ז בפורומים וכל הדברים של האינטרנט הסיסמאות וזה.

אבל זהו כבר לא משתמש בו

פורסם

מה שאכלתי בזמן ההרשמה :silly:

muffin_packaging1.jpg

פורסם

כי אני יוגי הדוב! (יוגב) :hat:

תכלס, אני עם הרבה ניקים בסיסיים דומים ומשנה כדי שאני לא יהיה מפורסם ברשת וכאלה..

אתם יודעים- גוגל מחפשים אחריכם! ;D

פורסם

שם משפחה מתחיל במ' + סטלה תקופה מפגרת...

לא משנה אבל זה אחלה כינוי :D אני אולי אשנה למשהו אחר

פורסם

בימי Warcraft III, עוד שהייתי בן משהו כמו 11-12 רציתי להירשם לאינטרנט.

הייתה לי איזו מילה תקועה בראש (אחרי כמה שנים הבנתי שזה Management ::)). בעיקרון אין לזה שום משמעות :)

אבל נשארתי עם זה כי זה מיוחד, זה יפה ואני כבר מזוהה איתו...

פורסם

בהתחלה שנרשמתי זה כמובן היה בגלל חיבתי ה"לא כל כך גדולה" למכונית המדהימה מכל..למבורגיני ;D, DiabloVT כמובן.

והעכשווי, בא לי לפני בערך כשנה כשאני וחבר טוב יצאנו לאכול בב"ש מהבסיס ועצרנו בקניון...אכלנו המבורגר, הוא בחר בבורגראנץ' נראה לי ואני בברגר קינג...כי רק שם מכרו חלפינו ורציתי מאוד לנסות :P

מאותו זמן כולם כבר מכירים אותי כחלפינו (במיוחד ב CS:S אצל אדגר חחח)

פורסם

השם היפה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים