עבור לתוכן

בעיה ב HDD. דחוף אש.

Featured Replies

פורסם

תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד.

אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD :(

כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון...

לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס תדיסק של הלוח אם ולהתקין, אני מגיע למסך שאומר לי ככה:

Generate Serial ATA driver diskette(Y/N)?

אני לוחץ Y אבל זה לא עוזר. וגם אין לי דיסקט של זה, אין לי בכלל פלופי במחשב

זה הכי דחןף שיש אני כל שניה בלי מחשב בבית תחרפן אותי

אה וגם ניסיתי להחליף תחיבור SATA (יש לי 4) וגם ניסיתי להחליף תכבל עצמו..

אני מתחנן לעזרה!

פורסם

יש שתי אפשרויות אחת שבגלל שאיפסת את הביוס (מה שמיותר לבעיות עם תוכנת הפעלה) השתנתה לך ההגדרה של הדיסקים בביוס ואז מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר בביוס לעבוד עם דיסקים בתצורת ide. האפשרות השניה שאין לך את האופציה הזאת ולכן אתה צריך להוריד את הדריבר של הsata מאתר היצרן של הלוח שלך ולהתקין את הדריבר בF6 כאשר דיסק ההתקנה של windows עולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים