פורסם 2008 ביוני 2217 שנים לא יודע למה,היום כשאני פותח את הexplorer ומנסה להכנס לאתרים,כמו Youtube למשל,זה מה שאני רואה: אז חשבתי הבעיה היא בכך שחסר flash,אז נכנסתי לadobe וזה מה שאני רואה: עכשיו,בFireFox האתרים עובדים,וגם הורתי Internet Explorer 8 beta וחשבתי זה יפתר את הבעיה,אבל זה עדיין קיים + גיליתי מלא באגים בזה,אבל זה כבר סיפור אחר.. למישהו יש מושג איך אני מסדר את הExlporer שלי? תודה מראש.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תאפס קודם את ההגדרות של IE, זה פותר בדרך כלל את כל הבאגים המוזרים האלה...מקש ימני על האייקון של הדפדפן--מאפיינים-->לשונית ADVANCED (מתקדם)-->RESET (אפס)תודיע מה קורה...
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר בלי למחוק חלק מהתמונה? איך?[br]פורסם בתאריך: 22.06.2008 בשעה 14:43:17 תאפס קודם את ההגדרות של IE, זה פותר בדרך כלל את כל הבאגים המוזרים האלה... מקש ימני על האייקון של הדפדפן--מאפיינים-->לשונית ADVANCED (מתקדם)-->RESET (אפס) תודיע מה קורה... הצליח סחטיין אחי! תודה! איך לא חשבתי על זה...
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תנסה למחוק את כל הזכרון של האינטרנט (קבצים זמניים, COOKIES, היסטוריה וכ"ו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.