עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת לייזר לשיתוף ברשת לא מוגבל תקציבית

Featured Replies

פורסם

קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו).

לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי.

מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל הדרישות.

כמו כן, האם 200 עד 400 דפים צבעוניים בחודש מצדיקים מדפסת לייזר ?

בתודה מראש לכל העונים . . .

פורסם

למה לא לקנות מדפסת דיו?

יש את הדגם 7580 מאוד מאוד חסכוני בדיוק עם עומס עבודה של 7500 דפים בחודש וזה דגם בכלל לא יקר עולה 1000 ש"ח

+רשת מדפסת מעולה הכי חסכונית שאני מכיר מבחינת צבע ושחור

יש עוד דגם שהגיע 7590 שהוא כבר עם הדפסה דו צדית או משהו כזה..

פורסם

בגלל שאתה משתמש בתוכנת צד שלישי לשיתוף לא עדיף שתברר מול novell או יצרנית מדפסות איזה מדפסות כן עובדות עם התוכנה הזאתי?

ומה הבעיה להגדיר שיותף מדפסת דרך חלונות?

פורסם
  • מחבר

בגלל שאתה משתמש בתוכנת צד שלישי לשיתוף לא עדיף שתברר מול novell או יצרנית מדפסות איזה מדפסות כן עובדות עם התוכנה הזאתי?

ומה הבעיה להגדיר שיותף מדפסת דרך חלונות?

זה מצחיק אבל דיברתי עם HP והנציג לא ידע בעצמו וניסה לדחוף לי מדפסת שסביר להניח שתעבוד אבל המחיר חוצה את ה4K!!! ניסיתי לחפש תמיכה של novell אבל לא מצאתי - אם משהו יכול להפנות אותי למייל / שירות לקוחות יהיה אחלה מה שכן מצאתי זה מאמר שטוען ש הiPrint לא תומך המדפסות מחוברות USB, אבל תומך LPT. משהו מכיר/ יודע ?

פורסם

התשובה שקראת בנושא USB היא משנת 2003.

דוגמה למדפסת לייזר תבעונית שתומכת בנובל היא http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410019.

ישנם הרבה מדפסות לייזר צבעוניות או מונוכרום שתומכות בנובל.

לפני רכישה, תתייעץ עם התמיכה של חברת המדפסות, לשם אימות ההתאמה לנובל.

אתה צריך שכרטיס הרשת במדפסת יתמוך ב LPR.

פורסם

כל העניין פה שהתוכנה תתמוך במדפסת, כי יש הרבה מדפסות לייזר צבעוניות עם חיבור רשת במחיר שפוי (לא משולבת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים